senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 amac sadece epub formatinda seyler okumaksa ipad anlamsiz. ama pdf, cizgi roman, epub okumak, not almak vs isin icine giriyorsa mantikli oluyor.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 On 04.01.2022 at 19:07, fresia dedi ki: eski tabletler alınır yeni tablet alırsam en eski modeli sana veririm. tabii işine yarar mı bilmem.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 bence ipad kindledan daha iyi reader, yok göz yorma fln ben farketmiyorum, kindle in hantal arayüzüyle boğuşmak beni daha çok yoruyor
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 goz yormalar 5 sene oncedendi. hicbiri yormuyor artik, hepsinin okuma modu vs var.
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Ne kadar okuma modu olsa da arkadan aydinlatmali ekranda uzun sure ozellikle yatarken karanlikta falan okumak iyi degil. Ha okudugunuz 5-10 sayfayi gecmiyorsa bisey farketmez ama uzun okumalar icin kindle ile arkadan aydinlatmali ekranlar arasinda devasa fark var.
µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Kindle net daha iyi uzun süreli okumalarda ama arayüz gerçekten yoruyor adamı.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Bende kindle 3 var, 2010 yilinda almistim. Hatta yanardag patlayinca kargo gelememisti sdf. Yillardir aktif olarak kullaniyorum, tabletten 40 kat falan daha iyi okuma kalitesi. Cihazlarin arayuzleriyle surekli ne yapiyorsunuz bilmiyorum ama ben bir kitabi actiktan sonra bitirene kadar arayuzle ilgilenmiyorum. 12 senedir totalde 1 saatim falan gecmistir arayuzunde herhalde. Okuyacagim seyleri Calibre’den topluca aktariyorum. Son donemde ipad’den de kitap okuyorum bu arada kiyaslamayi haybeye yapmiyorum. Herhalde 10 civari roman okumusumdur aldigimdan beri ipad uzerinden. Backlight ve flicker siz farkinda olmasaniz da goz yoruyor. Derseniz ki niye kindledan degil de ipadden okuyorsun madem? Ipad’i baska isler icinde yanimda tasiyorum ve cantama bir de sirf kitap okumak icin kindle koymuyorum artik seyahat ederken. Evde kullaniyorum daha cok.
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 1 saat önce, neutrino dedi ki: Ne kadar okuma modu olsa da arkadan aydinlatmali ekranda uzun sure ozellikle yatarken karanlikta falan okumak iyi degil. Ha okudugunuz 5-10 sayfayi gecmiyorsa bisey farketmez ama uzun okumalar icin kindle ile arkadan aydinlatmali ekranlar arasinda devasa fark var. aliskanlik kazaniyorsun belki de o zaman, oturup 6 -7 saat okumasam da, 3 belki 4 saatlik okumalar yapiyorum ipad ile. Oncesinde de huawei tablet ile yapiyordum. Bir sikintim olmadi ki, genelde pc ekraninda bisi okumaktan rahatsiz olan biriyimdir. bi de benim buldugum cogu kitap pdf formatinda sdf veya pdf ten epub a gecirilmis oluyorlar, agzi burnu kayiyor kitabin.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 alışmıştır senin gözler ipad koymaz sana. bozukluk var mı gözlerde ? adaptasyonu tamamlamistir artik yillardir bizim gözler sdgfsdg. cocuguma vermem ama ipadi 4 saat okuma için
fresia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 13 saat önce, Bone dedi ki: yeni tablet alırsam en eski modeli sana veririm. tabii işine yarar mı bilmem. safariden de olsa youtube çalıştırıyorsa işe yarar yemekti, egzersizdi yeni bi şey alsam çok kıyamam kullanmaya
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 ipad'i reader olarak kullanmaktaki en büyük problem multitasking abi. aşağıda reddit göz kırpıyorken insanın kitap okuyası gelmiyor
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 ne alakası var. bi de hem kobo'dan hem ipad'den kitap okumuş biri olarak. görsel ağırlıklı birşey okuyorsanız zaten kindle, kobo asla tavsiye etmem yukarda arkadaşların dediği arayüzün hantal olması sizi boğuyor. ama kitap okuyorsanız kesinlikle e-reader'ın verdiği hissiyat çok daha iyi, sağlık tarafına girmicem çok anlamıyorum ama e-reader'da okumak daha iyi hissettiriyor e-ink kitap sayfasını çok anımsattığı için. yoksa ipad'i de maviyi kıs, brightness'ı kıs göz yormuyor ama e-reader net daha iyi. bi de ipad mini'de kitap okunmaz çok küçük mevzusunu anlamadım, zaten e-reader'lardan daha büyük ekranı var? okuduğun kitapların sayfalarından daha büyük ekranı var.
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 eheh asil ipad pro 13 lerde okumak sikinti yaratabilio surekli elde tutunca dun yari uyuklarken bisi okurken suratima dusurdum koca aleti
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 On 06.01.2022 at 09:09, fresia dedi ki: safariden de olsa youtube çalıştırıyorsa işe yarar yemekti, egzersizdi yeni bi şey alsam çok kıyamam kullanmaya not aldım o zaman. yeni tablet alınca eskisini sana gönderirim. Safari'den YouTube'a giriliyor evet.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 On 05.01.2022 at 14:17, deadwoll dedi ki: Cihazlarin arayuzleriyle surekli ne yapiyorsunuz bilmiyorum ama ben bir kitabi actiktan sonra bitirene kadar arayuzle ilgilenmiyorum. 12 senedir totalde 1 saatim falan gecmistir arayuzunde herhalde.. misal, bi bookmark koydum, buraya dönüp okumak istiyorum, yahut daha kötüsü, bookmark almadim ama yaklasık olarak 100-150 sayfa geriye scroll etmem gerekiyor bu navigasyonu yapmak ipadde çok daha kolay, kindle çooook hantal.
fresia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 2 saat önce, Bone dedi ki: not aldım o zaman. yeni tablet alınca eskisini sana gönderirim. Safari'den YouTube'a giriliyor evet. teşekkürler
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 7 saat önce, DoGMeaT dedi ki: misal, bi bookmark koydum, buraya dönüp okumak istiyorum, yahut daha kötüsü, bookmark almadim ama yaklasık olarak 100-150 sayfa geriye scroll etmem gerekiyor bu navigasyonu yapmak ipadde çok daha kolay, kindle çooook hantal. “Go to” diye secenek var scroll yapmana gerek yok.
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Yeni iPhone SE tanıtımı 8 Mart Bloomberg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 iphone 13 işlemcisi iphone x kasası olur işte. her zamanki taktik.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 6/7/8/se2 kasası artık touchidli bu kasalar yalan olacak herhalde, se2 max noktada daha işlemci güncellemesi gelmez ama se2den memnumum ben baya 3-4 yıl rahat götürür
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 iPhone products vintage worldwide iPhone 4 (8GB) iPhone 4S iPhone 4S (8GB) iPhone 5 iPhone 5C iPhone 6 Plus ( listeye yeni eklendi )
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 fazla bile dayanmış da plus varken normal ip6 niye eklememiiler
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 " Apple relaunched the iPhone 6 in 2017 as a midrange iPhone, and it was available for purchase until September 2018, so for that reason, it will be another two years or so before it is designated as a vintage product. "
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Apple will give Siri a less gendered voice option in iOS 15.4
Öne çıkan mesajlar