Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 http://intl.target.com/p/iphone-6-plus-verizon-with-2-year-contract/-/A-24005347?clkid=4ebfec31Nb2c6f7e2ea4b0e3f32f37990&lnm=81938&afid=Reinvent+International%2C+Inc.&ref=tgt_adv_xasd0002
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 neresi çöp abi samsungun. a5, a8, s5, s6 falan hepsinden var bizim şirkette. hepsi de taş gibi telefonlar fiyatlarına göre. ben de çok bok atardım ama adamlar kendilerini bayaa geliştirmiş. ben de iphonedan s5'e geçtim, acayip tatlı bi alet bence.
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 6 ay sonra aglarsan seni kagitlarla keseriz
guncel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 masaya samsung telefon koyanı biz toplantıdan kovuyoruz
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Aiko said: http://intl.target.com/p/iphone-6-plus-verizon-with-2-year-contract/-/A-24005347?clkid=4ebfec31Nb2c6f7e2ea4b0e3f32f37990&lnm=81938&afid=Reinvent+International%2C+Inc.&ref=tgt_adv_xasd0002 Bu ne hakikaten ben de anlamadım? Bir de Samsung ile ilgili bir şeyler döşemiştim ama sıkıldım artık yazmaktan. Para ile alacaksanız diğer seçenekleri değerlendirin.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 apple ağır pişmanlıktır. acaba iphone 6s plus alsam mı, gece video çekimi iyi duruyor felan diye düşünüyordum da, vazgeçtim. bir daha gördüm ki apple gidip ipod classic 2015 edition çıkarsa bile koşa koşa uzak durmak lazım.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 apple kullanıp, hiç pişman olmadım daha. Hatta android kullanıp da iphone a geçenlerin de hemen hemen hepsi iphone'da kalıyor sonrasında.
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7X7RCNGo9qA
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bone said: apple ağır pişmanlıktır. acaba iphone 6s plus alsam mı, gece video çekimi iyi duruyor felan diye düşünüyordum da, vazgeçtim. bir daha gördüm ki apple gidip ipod classic 2015 edition çıkarsa bile koşa koşa uzak durmak lazım. Almadan nasıl pişman oldun?
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 telefon konusunda tek geçerim. 2010 şubatta aldıgım 3s hala taş gibi kullanıyorum. 2012 ipad 2'de aynı şekilde. hanı tamamen bozulsalar degısıtırıcem ama nafile tık yok aletlerde..
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 sıkılmadınız mı abi hala android iphone tartışması yapmaktan.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 insanlar obamayı görüp erdoğana iyi dedikçe bu tartışma bitmez
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 en azından 2 flagship'i uzun süre kullandıktan sonra fikirlere, çıkarımlara varın. samsung dışında flagship bir android telefona obama-erdoğan kıyaslamasını yapmak için boş keseden konuşuyor olmak gerek. başka açıklaması olamaz. zevk meselesini falan geçtim yani.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Obama diyorum bana merkeli hollande'i falan gosteriyosun abi. Obama O ba ma
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Xaenin said: Almadan nasıl pişman oldun? bende ipad var. bi arkadaşta da mac var. apple pişmanlıktır. almayın aldırtmayın.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Ne diyorsun abi trollüyorsundur umarım
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Gecen buradan ipad takasladim 2011 model. Ates ediyor alet, simdiye kadar ipad almadigima pisman oldum. Annemde de 5 yillik nir mbp var, hicbir sikintisi yok. Belki bi ssd-ram atip elden geciririm
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 İsin kotusu bakmiyorsun artik baska tarafa. Lanet olsun sana apple. Ne guzel androiddeyken fotosu icin baska alete, ekrani icin baskasina, ui si icin baskasina ozenirdim. Alir satar ondan ona atlardim.Ya da sistemi rootlar en guzel oldugunu iddia eden onlarca custom sistem yukler silerdim haftada. Ne guzeldi tatminsizlik yetememezlik :(
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bone hakli. Apple yalan olcak sert bi sekilde ve bunu yasarken gorecegiz. Nokia vardi bildin mi Sert dudukleme, alet eskitme politikasiyla bi yerde tikanacaklar. Alternatifler canavar gibi artik her konuda.
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Kim yalan edecek anlat hele bir? Durduk yere bir anda herkes androide mi gececek? Karsida samsung en buyuk sirket ve yaptiklari ortada kotu degil ancak yeterli degil.. Lg htc vs batti batacak yan gidiyorlar sony nin en cok zarar eden bolumlerinden biri phone kismi, microsoft dicem o da cok yavas geliyor.. Hayat uzun tabi bir an gelir batisa gecer gecmis gibi sonra bakarsin tekrar cikar gunumuz gibi.. Kader.. Turk isi.
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Kanuni said: İsin kotusu bakmiyorsun artik baska tarafa. Lanet olsun sana apple. Ne guzel androiddeyken fotosu icin baska alete, ekrani icin baskasina, ui si icin baskasina ozenirdim. Alir satar ondan ona atlardim.Ya da sistemi rootlar en guzel oldugunu iddia eden onlarca custom sistem yukler silerdim haftada. Ne guzeldi tatminsizlik yetememezlik :( Ahanda şu çok doğru. Hani telefon eskidi ama hiç marka model bakmıyorum çünkü alacağım alet belli.
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kaderle alakası yok. ip3-4 zamanındaki kadar iphone görmüyorum mesela etrafımda. satış rakamlarına açıp bakacak kadar meraklısı değilim. iphone 3-4 varken başka adam akıllı akıllı telefon yoktu ipad 1-2 varken tablet yoktu macbook air çıktığında en iyi laptoplar 5 katı hacimde daha kötü performans sunuyodu macbook pro'nun muadili yoktu vs. şimdi hepsi değişti mi? başka sorum yok. ipad pro çıktı hatta, muadili 1 sene önce çıkmıştı. yok efendim tamir etmiyorlarmış da parça değiştiriyorlarmış, anakart değişecekmiş. yok efendim 2 sene önceki model eskiymiş de yenilemeliymiş. yavaş yavaş ayacak insanlar zamanla. eklemem gerekirse, iphone ipad ipod macbook kullandım. geri kalan hayatımda apple satın almayı düşünmüyorum. başka da diyeceğim bişey yok :d
Öne çıkan mesajlar