Lectre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 10 bölüm ne ya? niye saçmaladı bunlar şimdi? devamı gelsin bunun :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Auranin ranger classtan gelen bir skilli o goz ama cok bir sey degistirmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 baya güzel bölümdü ama o kadar worldy item falan gitti onları nasıl replace edecek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Kaede said: Auranin ranger classtan gelen bir skilli o goz ama cok bir sey degistirmezdi ne işe yarıyo ki anlık dikkatini daıttı sadece galiba orda vursa hp sini doldurcaktı tek yemicekti falan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 p2w'ci çıktı adam. aramızdan biri gibi bağrımıza basmıştık oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Dikkat dagitti sadece bir olayi yok Ayrica p2w degil ya o gear eski guildmatelerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ShadowFury said: Dostluk kardeşlik sevgi goygoyuyla değil, pay2win diyip dövdü çok iyi ya ahahahahah AHAHADHKLASHDLFASLKDHJASLHDSAL ANIRDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 light novel cevirileri var internette. okuyun. yoksa detaylarin cok fazlasi kaciyor. ozellikle swordmaster 2 abinin olayi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mangasi animeyi yakaladi acaba devamini getireceklermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 10. romanı bitti yahu asdf 2 sezon daha çekebilirler isterlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Overlord Anime Has Compilation Movie Project in 2 Parts The "Overlord x Yojo Senki Joint Press Conference" announced new details about the compilation movie project for the Overlord anime, which will actually be a movie in 2 parts. The first part, titled Overlord: Fushisha no O (Overlord: The Undead King), will open on February 25, and the second part, titled Overlord: Shikkoku no Senshi (Overlord: The Dark Warrior), will open on March 11. The key visual that so-bin drew for the first movie was also released. ref Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Sezon 2 geliyor anlamina gelebilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 S2 geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 said: Overlord S2 TV anime is scheduled for January 2018. Produced by Madhouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 çok iyi haber de lizardman arcı ile başlayacak olması reytinglerini epey düşürecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=p2ksX48PBQY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Başladı. Up. Yalnız anlamadığım bir sürü şey vardı, sürüsüyle karakter vardı kim kimdir neyin nesidir hiç hatırlayamadığım. Bunlar ilk sezonda vardı da ben mi unuttum, arada bi movie var sanırım orada mı anlattılar, yoksa hiç anlatmadılar da hepsini topluca yeni mi dahil ettiler hikayeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 movie yi bilmiyorum da çoğu karakter daha yeni girdi o görmediklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 yeni sezon yeni karakterler dediler sanırım. o lizard arcını hızlıca geçecekler veya bundan sonraki arcla biraz içiçe yapacaklar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 bu bolumu prologue verip bir bolum gosterselerdi keske. sadece yeni karakter gorduk. one piece gecis bolumu gibiydi fdjskfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 hangi subdan izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 izledim ve üzüldüm ya... yetmiyo abi 1 bölüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 “senin powerlevel ondan, onunki bundan büyük” şeklinde bu kadar sohbet dönen başka kurgu hikaye yok herhalde. bu kadar settingi ainz vurup kırıp döksün diye lego kale inşa eder gibi his oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Kitaplari okumadim ama su kraliyet ailesiyle filan biraz daha degisebilir o plottan gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar