bir de volkanı göndereydiniz tam olucaktı
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1
nani mükemmel transfer ya. helal olsun
Ulan bunlar ne, Van Persie, Nani falan. Digiturk aldırcaklar resmen :(
İsmail Kartal:
"Benim günahım neydi?"
Bu arada Robin hayırlı olsun. Kıskandım net. Çok çok iyi transfer.
5 mio bonservis, 5 mio imza parası yıllık da 4 milyon + bonuslara imzalamış bile 3+1'i. Bonservisinin düşük olma sebebi ManU'nun sadakat bonusu ödemekten kurtulmak istemesiymiş.
Stadın isim haklarını 10 seneliğine satmış galiba Aziz 90 milyon Euro'ya. Ayrıca forma reklamı için yıllık 6 milyon Eurodan sponsor da bulmuş. Bu paraları bu sene transfere gömdü başarı için belli ki.
"Benim günahım neydi?"
Bu arada Robin hayırlı olsun. Kıskandım net. Çok çok iyi transfer.
5 mio bonservis, 5 mio imza parası yıllık da 4 milyon + bonuslara imzalamış bile 3+1'i. Bonservisinin düşük olma sebebi ManU'nun sadakat bonusu ödemekten kurtulmak istemesiymiş.
Stadın isim haklarını 10 seneliğine satmış galiba Aziz 90 milyon Euro'ya. Ayrıca forma reklamı için yıllık 6 milyon Eurodan sponsor da bulmuş. Bu paraları bu sene transfere gömdü başarı için belli ki.
RVP'nin karısı Müslümanmış, onun da gelmesinde etkili olduğunu söylüyorlar.
Güzel kadro oldu. Vizyonsuz GS lise mezunları da adam gibi yönetmeye başlasa da, güzel bir sezon olsa.
Güzel kadro oldu. Vizyonsuz GS lise mezunları da adam gibi yönetmeye başlasa da, güzel bir sezon olsa.
Hayirli olsun. Guzel lig gececek . Aziz sonunda anladi bizin turk kezbanlarindan bi halt olmadigini. Keske kuyt kalsaydi
kombine alıcam ya direkman
Aziz Yıldırım'ın son senesi falan mı bu sene, böyle elinde ne varsa sahaya sürdüğüne göre?
yeni r4bia cı rvp olacak desene
Lig guzel falan olmayacak abi, bi takim sikko ligi duzeltmeye yetmez ki.
Yine konya deplasmanina gidecen, elazigsporla oynayacan.
Adamlar sakatlanmasin diye dua etmen lazim
Yine konya deplasmanina gidecen, elazigsporla oynayacan.
Adamlar sakatlanmasin diye dua etmen lazim
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar