sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Todesengel said: İlla imgur mu kullanacaz? Google'a upload pic yazıp ilk çıkan yere upload ediyorum onu mu kasam. TinyPic çıkmış yani. ha yani google'a upload pic yazmak daha kolay, imgur.com yazmaktan vay babasını. site 18.4 kat falan daha iyi diğer upload sitelerinden. o yüzden kullanılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://www.techfleece.com/wp-content/uploads/2013/03/House-Imgur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Tamam sabonisciğim uzmansın dedik alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 sabo haklı, tinypic görünce bilgisayarı kapatasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 evet sabonis haklı, haklı olanın da hakkını vermek lazım. ayrıca antivirüsü de geçtim, oyunlarla ilgili bilmediğiniz yerlere girmeden bi virustotal ile kontrol edin yani bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 imgur engelli, tinypic açılıyor. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 tinypic engelli, imgur açılıyor bizde de. SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Ama adam iyi scam atmış hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 olm adamlar çok iyi yapmamış mı siteyi falan indiresim geldi benim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ikisi de acilmiyor, as. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 güzel yapmışlar siteyi falan, düşen çoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 kaliteli çalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 https://www.google.com/safebrowsing/report_badware/ report buldum bi tane ama? buraya report etsek fayda görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Ben reportladım belki biri bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 gosu talker iyiymiş de yine de bir bonzi buddy değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Built by gamers, for gamers, Gosu-Talker lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 donanımhaber'de gördümklerim de başka site ve programlar vardı, adamlar geniş çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Skyfire said: e yeni ip'den giriş yapınca market 1 hafta o ip için kapalı olmuyor mu? Adam nasıl satmış, nasıl almış? subzeronun pcden al-sat yapmıştır otomatik olarak. piyasa altına koyduysa hemen gitmiştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 trade kapalı, market açık olmuyor mu yeni pc den girince?o yüzden skinleri markette satıp, kendi skin'ini satın almıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 şu kadar işle uğraşıp milleti dolandıran adama desen ki doğru düzgün bir iş yap yapamaz eline yüzüne bulaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 screen view tarzı bir prog ile işlemleri sub'ın pc'den yapıyor gibi gösterebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 eli öpülesi adammış saygı duydum. ama böyle işlerde başarı bait'i atanda değil, yiyendedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 csgo'dan arkadaşı olan eleman da haxorlanmış ve o account kullanılarak başkalarına ulaşılmış bence. o eleman haxorcu diil gibin geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 o zaman oyun büyük, haydi kantırcı uyuma 5 temmuzda bu büyük oyunu bozmaya yenikapıya. bizimle yürü kantırcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Geçmiş olsun. Bu arada bu 7342654 dolares lik silahların düz silahlardan tek farkı skini mi? Yoksa dmg vs acc falan daha mı iyi olayı nedir? Cidden merak ettim ya şaka gibi rakamlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar