Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Galatasaray eğer Cemali'yi yollamasaydı TFF'ye 330k tl ekstra ödeyecekti. Galatasaray Cemali'yi Genoa'ya kiralayarak tamı tamına 530 bin yuroyu cebinde tutmuş oldu. Galatasaray'ın 5 Eylül itibariyle hala formasında göğüs reklamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 O 530k'nın üzerine 120 k daha koyup o parayla Jem Karacan'ı almasalar yutardık belki tasarruf palavrasını. TFF'ye ödenecek 100k € için takımı ortasahasız bıraktılar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Jem Karajan'daki potansiyeli göremiyorsan o da senin sorunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Sadece benim değil başta premier lig olmak üzere tüm büyük takımların sorunuymuş ki kontratsız adama teklif götürmemişler :) O değil de potansiyel potansiyel dediğiniz adam 26 yaşında, farkındasınız değil mi? Öyle 19-20-21 yaşında genç yetenek falan değil, hani ilerisi için umut verir diyorsanız ona göre bir daha değerlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Benim mesajımdaki ironiyi göremiyorsan o da senin sorunun :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Yok hani genel olarak "bedava adam, alınsın tabii zararı yok. kendini geliştirirse ileride iyi oyuncu olur" diye savunulan bir oyuncu da ona göre belirteyim dedim. Ben GS'ye gelene kadar genç biliyordum bunu, FM Wonderkidlerinde bahsi geçiyordu. Geldiğinde haberini okurken "26 yaşındaki oyuncu" ibaresini görünce şok oldum da baktım, doğruymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 jem çok iyi oyuncuydu hani ortasahaya rahat vermeyen tarzda. 20 stamina falan. ama geçirdiği sakatlıktan sonra artık cacık o yüzden almadılar zaten. hamite space jam oldugu gibi jem'e de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Jem'e bel bağlanmaz da ortasahaya Melo'nun boşluğunda Lorik Cana ne güzel gider şimdi dirençli adam kontenjanından... Alınabilir haldeyse onu alaydık bari. Hem yaşı da ilerlemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Melosuz 1 haftayı devirdik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Rewendor said: Jem'e bel bağlanmaz da ortasahaya Melo'nun boşluğunda Lorik Cana ne güzel gider şimdi dirençli adam kontenjanından... Alınabilir haldeyse onu alaydık bari. Hem yaşı da ilerlemiştir. nasil bir kazmatör'dü o ya. Ben de fm'den bakardım birşey sanardım adamı asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Valla ben severdim Cana'yı. Bir Melo gibi sınıf atlatmaz takıma ama eksikliği aksaması da olmazdı. Tam savaşçı adam ortasahada. Düşük bütçeli Gattuso işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Cana gayet iyi adamdı la, kariyerini stoper olarak devam ettirdi gerçi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 https://pbs.twimg.com/media/COFC_FGU8AAmxwf.jpg Yavaş stoper İskandinavya'nın yanısıra eski doğu bloğundan da gelebilir, onun dışında eksiksiz 11 olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Kazık yetmedi sanırım, zam yapıyorlar. 7 Eylül 2015 tarihinden itibaren Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Passolig Kartları E-Bilet Sistemi Yıllık Kullanım Bedeli 29TL olacaktır. Yapılacak bu değişiklik; 7 Eylül 2015 tarihi itibariyle E-Bilet Sistemi’ne yeni dahil olacak Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Passolig başvurularında, 7 Ekim 2015 tarihi itibariyle de E-Bilet Sistemi Yıllık Yenileme Bedeli ödemesini yapacak Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Passolig sahiplerine uygulanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 said: Yıldız golcünün 3.5 milyon Euro olan maliyetinin 1.5 milyon Euro'sunu karşılaması gereken sponsor firma, ödemeyi yapmadı. Yönetim, krizle çok erken yüzleşti. Antalyaspor yöntimi, 3 senelik sözleşme yapılan Samuel Eto’o’nun parasının sponsorlar tarafından karşılanacağını belirtmişti. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi. Göğüs reklamı veren ‘İati’, 2 milyon Euro ’luk ödemeyi yapmasına karşın sırt reklamı için 1.5 milyon Euro vermesi gereken Antalya Mermer'in “1 milyon lira ödeyebiliriz” dediği iddia edildi. Yıllık maaşı 3 milyon Euro olan Kamerunlu yıldızın, menajerine 400 bin Euro veriliyor. Ev ve uçak gibi ekstralar göze önünde bulundurulduğunda yıllık maliyet 3.5 milyon Euro'yu buluyor. Bu durumda Eto’o için ödenmesi gereken 4 milyon TL kalıyor. Sponsor sorununun çözülmemesi halinde, bu rakam Antalyaspor’un kasasından çıkacak. Öte yandan Kulüp Başkanı Gencer, “Tüm maliyetini sponsorlar karşılayacak” demesine rağmen İati ve Antalya Mermer ile yapılan anlaşmanın da sadece 1 yıllık olduğu ortaya çıktı. Oysa Eto’o ise 3 senelik imza atmıştı. (Radikal) eto bitmiş şaka maka kim antalyaspor'a sırt reklamı için 1.5m euro verir ki dememişler mi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Ellerinde sözleşme varsa Antalya Mermer'e kapı gibi ödetirler o bir senelik parayı dert değil de kalan iki sene napacaklar sorun o. İki sözleşme de 1 senelikmiş. Ayrıca o nasıl bir komisyon yahu, 400k € menajer parası mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Antalya Mermer bizim limanda yüklüyor konteynerlerini, daha bir gün gününde ödeme yapmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 semihspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 en-para birikim hesabından günlük faiz alıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Antalya Mermer TR deki en büyük mermer ihracatçılarından birisi, silkelese çıkarır 1milyon euro yu da çok cimri puştlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Darksun said: Kazık yetmedi sanırım, zam yapıyorlar. 7 Eylül 2015 tarihinden itibaren Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Passolig Kartları E-Bilet Sistemi Yıllık Kullanım Bedeli 29TL olacaktır. Yapılacak bu değişiklik; 7 Eylül 2015 tarihi itibariyle E-Bilet Sistemi’ne yeni dahil olacak Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Passolig başvurularında, 7 Ekim 2015 tarihi itibariyle de E-Bilet Sistemi Yıllık Yenileme Bedeli ödemesini yapacak Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Passolig sahiplerine uygulanacaktır. inşallah 290 tl yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 eto'o yazmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Pasolig yenileme ucreti fenere yok mu ben mi goremedim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 fenn said: Pasolig yenileme ucreti fenere yok mu ben mi goremedim ! Var. Farklı şekilde anlaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 fenn said: Pasolig yenileme ucreti fenere yok mu ben mi goremedim ! kulüp ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar