Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ya bok gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 PoE kadar iyi değil belki ama farklı şeyler yapabiliyorsun, aynı karakterle yok zdps yapayım yok solo build yapayım şu item düştü build değiştireyim eğlenceli kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 lan aynı seti bi giyiyosun giyiş o giyiş. zdps için de bi 70 daha boostlatıp ona itemleri atıyosun. Bi tek logout login yapıyosun farklılık olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 axedice said: Ha bide snapshotting eskiden var mıydı? Pain enhancerla mob toplayıp wwye öyle başlayanlar sonuna kadar öyle götürüyor, yine mob density riftler aranmaya başlamış Vardi eskiden de. 50 kere falan yazdim hatta barb topiginde. Koylu gibi oynadigin icin tabi sen asdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ne zaman gelcek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 sa na ne gel hots oynuyoruz akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 24-28i arası bi tarihte demişlerdi, haftaya gelir işte. Haftaya hots yalan direk, sezonda çar açıp akacağız hepimiz. Diabloyu da konsoldan hileyle hurdayla oynayan serfler tek başına taquılsın. zzzzZZZZZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 aramızda tatlı su gamer'ları var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 competitive bir şey oynamadıktan sonra meh abi zaten. d3'de mob kestiremez bana kimse şu kısıtlı zamanımda 2 tane item düşürücem diye. konsolda da sadece lan party falan yaparken oynuyoruz. kafalar güzel coop akıyor. kitleniyorsun. pc'de d3 açmayalı herhalde 1 yıldan fazla olmuştur. erkekleri poe'ye beklerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 uzun zamandır oynamıyordum da, şimdi tekrar başladım seasonal barbar açtım. nasıl bir yol izlemeliyim ? değişiklikleri falan hiç takip etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hiç uğraşma. 1 haftaya yeni sezon başlıyo, onda oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bingildak said: erkekleri poe'ye beklerim ;) poe cok cok daha iyi bir oyun ama asiri zaman/emek istiyor. olunce bile exp kaybediyorsun eoh dedirtiyor belirli bir yerden sonra. Desync problemi var abide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 melee oynanmıyordu en son poe doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 2 ay önce bitti abi poe'de desyn kaymak gibi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 kurayım 1 hafta bakayım 2.3.0 gelene kadar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Aluriel said: melee oynanmıyordu en son poe doğru düzgün Oynanınıyor ya ben gecen sene lvl 75 gladiatorle life leechle yardırıyordun cyclone dan sonra öncesinde de leap build le iyidim gerci act4 ü fln denedim en son zorlukta faceroll devam ama bug yüzunden 58 kere client crash yiyince bidaha acmadim. Kastigim zamanda da her death te %30 exp gidiyordu simdi %15 mi %10 mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 2.5 yıl önce oynamışım en son lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Pathc bugün gelsede en azından bir T10 yapabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 abi wd helltooth akıyor baktınız mı bilmiyorum. ilk kez barbar ile başlamayacağım sanırım. aşırı baydı ww zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 http://www.diablofans.com/builds/56510-2-3-helltooth-reaper bu mu dedigin? Ben de sanirim bu sezon wd yapicam bi tane, duzgun bi build lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ben crusader yapıcam ya ilk bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bu son patchle build cesitligi artiyor hemen hemen her classin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bathory said: http://www.diablofans.com/builds/56510-2-3-helltooth-reaper bu mu dedigin? Ben de sanirim bu sezon wd yapicam bi tane, duzgun bi build lazim. evet bu. alkaizer de gördüm dün gece 1 saniye farkla betada rank 1 kaçırdı adam 66 da 1.565.654.259 gibi bir boss hp sini 2 dakikada indirdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 1.5 milyar değildir o, 2 hit ile vuruyorsun çünkü o kadar. 3 sıfır daha vardır orda asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 abi melek subaşına bağladım. haklısın 3 hane daha var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar