Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Ha bide snapshotting eskiden var mıydı? Pain enhancerla mob toplayıp wwye öyle başlayanlar sonuna kadar öyle götürüyor, yine mob density riftler aranmaya başlamış

Vardi eskiden de. 50 kere falan yazdim hatta barb topiginde. Koylu gibi oynadigin icin tabi sen asdsfsd
Mesaj tarihi:
24-28i arası bi tarihte demişlerdi, haftaya gelir işte.

Haftaya hots yalan direk, sezonda çar açıp akacağız hepimiz. Diabloyu da konsoldan hileyle hurdayla oynayan serfler tek başına taquılsın.

zzzzZZZZZAAAAAA
Mesaj tarihi:
competitive bir şey oynamadıktan sonra meh abi zaten. d3'de mob kestiremez bana kimse şu kısıtlı zamanımda 2 tane item düşürücem diye. konsolda da sadece lan party falan yaparken oynuyoruz. kafalar güzel coop akıyor. kitleniyorsun. pc'de d3 açmayalı herhalde 1 yıldan fazla olmuştur. erkekleri poe'ye beklerim ;)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

erkekleri poe'ye beklerim ;)

poe cok cok daha iyi bir oyun ama asiri zaman/emek istiyor. olunce bile exp kaybediyorsun eoh dedirtiyor belirli bir yerden sonra.

Desync problemi var abide
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

melee oynanmıyordu en son poe doğru düzgün

Oynanınıyor ya ben gecen sene lvl 75 gladiatorle life leechle yardırıyordun cyclone dan sonra öncesinde de leap build le iyidim gerci act4 ü fln denedim en son zorlukta faceroll devam ama bug yüzunden 58 kere client crash yiyince bidaha acmadim. Kastigim zamanda da her death te %30 exp gidiyordu simdi %15 mi %10 mu ne
Mesaj tarihi:
Bathory said:

http://www.diablofans.com/builds/56510-2-3-helltooth-reaper

bu mu dedigin? Ben de sanirim bu sezon wd yapicam bi tane, duzgun bi build lazim.

evet bu. alkaizer de gördüm dün gece 1 saniye farkla betada rank 1 kaçırdı adam 66 da 1.565.654.259 gibi bir boss hp sini 2 dakikada indirdi adam
  • Yeni Oluştur...