bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 moblardan düşmüyor, guardian'dan düşüyormuş. düşen loot ile grift level arasındaki bağlantı ne onu merak ettim aslında. atıyorum grift 10'da düşen item grift 40'da da düşüyor mu yoksa segmente mi etmişler. aynı item daha yüksek şansla mı düşüyor yoksa ürün scalası mı farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 eski patch notlara bakman gerek abi. ama söyle diyim Torment 1'den düşen item ile Torment 6'den dusen arasında fark yoktu. Aynı 2 legendary aynı statlara sahip olabiliyordu yani. Belki bir fikir verir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Loot table değişmiyor, ama item/zaman olarak yüksek grift daima en iyi. Sweet spot var tabi karaktere göre, 10 kere ölüp 15dkda zor bitirdiğin 50 grift yerine 5dkda uçarak bitirdiğin 40 grift daha karlı oluyor, yüksek lvl biraz e-peen işi. Dengeyi bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ok o zaman, ben zaten grift 40 fln yapacak kadar oynamam. geçen gün yeni karakterlerle 16 mi ne yaptım, o civarlarda dolaşırım loot table değişmiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 16 griftten birşey düşmez ki onun yerine t6 rift yap daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Öyle abartı bi oyun gerektirmiyor, özellikle solo değil grupla takılırsan sezon karakteri bi iki haftada 40+ yapacak seviyeye geliyor zaten. Gel sen gel aramıza alır kastırırız biz seni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 konsoldayım bebişim ben. loot table aynıysa düşüyormuş işte. şansı daha düşük sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 patide kim var alın beni yer varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bingildak said: konsoldayım bebişim ben. loot table aynıysa düşüyormuş işte. şansı daha düşük sadece. loot table aynı da grift'de sadece boss'da drop var bazen legend bile düşmüyor. t6 yetemiyosan 16grift yapacğaına t3 falan yap tüm mekanları temizleyerek oradan bile daha çok düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 1 leg kesin düşmüyorsa tatsızmış gerçekten. 1 kere yaptım onda 1 plan 1 leg düştü heveslenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 1 leg bile dusmemesi 100 riftte bir kere belki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 otorite misin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bingildak said: konsoldayım http://i281.photobucket.com/albums/kk204/Maunchy/PFFFTTTCHH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bounty de buthcer geldi. şunu sizinle paylaşmak istedim ya boss run muhabbetini getirdiler diablo 2 gibi. yada başka bişey bu. bosu kestim öönce loot attı. sonra ortada bir kasa çıktı. bakmadan tıkladım ve resimdeki oldu. enteresan şeyler geliyor gibi oyuna bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 torment 9 diyor. geldi mi patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yok beta ya bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 betada özellikle drop fazla oluyor o yüzden olabilebilielir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 %2000 buff var ptrda normal twitch izliodum adam yeni shrine açtı goblin çıkaran 3 aylık legendary topladı oradan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yanlız abi umarım ptr diye böyledir. harbi baştan iyide yürüken yanda bi leg düşüyor. artık çanak kırmak istemez oldum en son. sarı chest 5 leg atıyor. goblin kestim 3 attı. bu leg goblini kestim (eskiden 1-2 leg kesin atan goblin) valla ne düştü sayamadım yav.her bir bounty de 1 çanta doluyor. böylede bayıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 emre3877 said: kemer ışık gösterisi, qızlar eqlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Beta şeysi, yeni silahlar legendaryler setler küpler müpler denensin diye hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 PTR kuruluydu bi bakim dedim 21 saat diyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 patide kim var la alsın beni anatoly attım oynuyosanız şu season achivement'lardan portrait kaldı onu bi alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 grift son boslara bir ayar çekilmiş. ama trash temizliği bosa göre biraz daha zor olmuş. gerçi ptr de oynadığımdan çok bişey anlayamam şu an. ama 103 milyar hp li bos 52rift de berserkin cd ı dolmadan eridi gitti. cube ü geliştirirlerse iyi birşey çıkabilir o muhabbetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=JTRAagg02s8?feature=oembed" width="459"> Aynisi monka da olacak live'a gecilirken, hazir olun. Bu ara 2.3 PTR guzel, kup oyunu acmis, trialin kalkmasi huzur getirmis. 400civari paragon kastik haftasonu arkadaslarla, grift zorlayalim dedik "game was terminated" ruzgarlari basladi hikaye oldu. Darisi release'de artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar