jonq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Coop deneyen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 yeğenler evi istila etti :/ youtube ile işim var yapamıyorum bu ve sniper ghost warrior 3'ün beta var bakamıyorum çildiricim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 beğenmedim oyunu hiç. mgs v lite. Single oynadım gerçi sadece. Arkadaşlarla oynarsam gideri var gibi de tek başına sıkıcı baya. Teammatelerin de düşmanlarında ai gerizekalı tam. Mafia 3'ün daha boktan hikayelisi gibi. Devamlı aynı şeyleri yaptırıyor yine. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 fena değil oyun de ekstra bi olayı yok malesef zibilyon tane oyun oynadım bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 ubisoftun hikayesi ya. bir şeyleri çok güzel yapmışlar ama diğer şeyler o kadar ıska ki yine olmamış. division da böyleydi. çok mükemmel olabilecekken felaket ıskalanmış bazı şeyler yüzünden mehdi. tıpkısının aynısı. dünya, ambiyans, immersion süper gerisi fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 bi de oyun alpha olmalıydı, 1 aya release olacak durumda değil. 2k çözünürlükte 1080 falan kasıyor. ihtiyacı olan vram'ın 3 katı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 bingildak said: bi de oyun alpha olmalıydı, 1 aya release olacak durumda değil. 2k çözünürlükte 1080 falan kasıyor. ihtiyacı olan vram'ın 3 katı var :) bende sıkıntı olmadı hiç ya kasma falan, mis gibi oynadım, beğendim bi de alırım ben bunu ama araç kontrolleri çok kötü :( ona alışmak zor olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 1080 1080p de bile stabil 60 veremiyor. Ayrıca 60 70fps verirken de garip bir tekleme var oyunda. Akıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Pro'nun dediği gibi arkadaşlarla gideri var. AI'nin net düzelmesi lazım. Bir de animasyonlar Division kadar smooth değil. Ben de Bıngıl gibi düşünüyorum gereksiz kasıyor. Watch Dogs 2 de rezil idi bu hususta. Motor aynı mı, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ters yazmışım, bunun anvilnext2 ama wd2'ye dair bi şey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 df said: 1080 1080p de bile stabil 60 veremiyor. Ayrıca 60 70fps verirken de garip bir tekleme var oyunda. Akıcı değil. (td) ubisoft boooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=y4USlUZBi8c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Biri yazmıştı ekşi sözlükte Division ve Farcry'ın Bolivyalısı diye.. İyi bile demiş.. Oyunu yaklaşık 3 saat falan oynadım. Bu ubisoft hakikaten milletle ya taşşak geçiyor ya da kendilerine birilerinin küfür etmesinden müthiş bir keyif alıyolar.. sene 2017 insanlar ne oyunlarla ne seviyelere çıkartma peşinde şu dünyayı, bu amk embesillerinin yaptıgı oyuna hala götünüzle gülebilirsiniz .. o arabayla yol kenarındaki taşa vurdugunuzda 1 metre ilerdeki taşın da parçalanarak ekrandan kaybolması falan.. Sen hakikaten bir siktir git ubisoft musun nesin. Ulan cdrekt dedigimiz elin polonyalı şirketi bile witcher'ın kutusunun içine " sizin paranızı ne zorluklarla kazandıgınızı biliyoruz ve bize de paranızı harcadıgınız için tesekkür ediyoruz, umarım hakkınızı veririz.. " şeklinde bir not bırakıp witcher gibi bir oyun çıkartıyor. Bu skiklerde oyunun açılışında çok matah oyun yapmıs gibi bi developer koyup " hello guyz welcome to ghost reaacon bilmem ne falan.. " olm bu amk sirketinin batması lazım. Bu heriflerin hiçbir oyununu almayacaksın. temcit pilavi gibi aynı oyunları çevirip çevirip veriyolar. Bide üstüne dünya paralar. şu oyunun ederi 59 TL arkadaşlar. yazıyla #ELLİDOKUZ# TÜRK LİRASI. yok silah mekanikleriymiş, çeşitliliğiymiş falan.. oyunda o kadar çok Aman allahımlık durumlar var ki.. acısam mı,gülsem mi bilemedim bu adamlara. Öldükten sonra vucudunuz dağın taşın içinde falan yarım yamalak kaybolması vs ya bi siktir git ubisoft. Yok gizlenerek oynanırsak zevkliymiş.. Ulan skik biz gizlenerek oynanırsa zevkliymiş kısımlarını taa 1998'de MGS de gördük.. Kime neyin gizlenmesini anlatıyosun amk.. MGS serisini oynamış, Tenchularla büyümüş +30 nesil yer mi.. Anca böle sövdürürsünüz işte.. Başka bişey demiyorum yeter bu kadar bu salaklara. 1-2 kişi bile caydırsam kâr. ALMAYIN. rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ubisoft mu daha itici yoksa sen mi karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Eternal said: Biri yazmıştı ekşi sözlükte Division ve Farcry'ın Bolivyalısı diye.. İyi bile demiş.. Oyunu yaklaşık 3 saat falan oynadım. Bu ubisoft hakikaten milletle ya taşşak geçiyor ya da kendilerine birilerinin küfür etmesinden müthiş bir keyif alıyolar.. sene 2017 insanlar ne oyunlarla ne seviyelere çıkartma peşinde şu dünyayı, bu amk embesillerinin yaptıgı oyuna hala götünüzle gülebilirsiniz .. o arabayla yol kenarındaki taşa vurdugunuzda 1 metre ilerdeki taşın da parçalanarak ekrandan kaybolması falan.. Sen hakikaten bir siktir git ubisoft musun nesin. Ulan cdrekt dedigimiz elin polonyalı şirketi bile witcher'ın kutusunun içine " sizin paranızı ne zorluklarla kazandıgınızı biliyoruz ve bize de paranızı harcadıgınız için tesekkür ediyoruz, umarım hakkınızı veririz.. " şeklinde bir not bırakıp witcher gibi bir oyun çıkartıyor. Bu skiklerde oyunun açılışında çok matah oyun yapmıs gibi bi developer koyup " hello guyz welcome to ghost reaacon bilmem ne falan.. " olm bu amk sirketinin batması lazım. Bu heriflerin hiçbir oyununu almayacaksın. temcit pilavi gibi aynı oyunları çevirip çevirip veriyolar. Bide üstüne dünya paralar. şu oyunun ederi 59 TL arkadaşlar. yazıyla #ELLİDOKUZ# TÜRK LİRASI. yok silah mekanikleriymiş, çeşitliliğiymiş falan.. oyunda o kadar çok Aman allahımlık durumlar var ki.. acısam mı,gülsem mi bilemedim bu adamlara. Öldükten sonra vucudunuz dağın taşın içinde falan yarım yamalak kaybolması vs ya bi siktir git ubisoft. Yok gizlenerek oynanırsak zevkliymiş.. Ulan skik biz gizlenerek oynanırsa zevkliymiş kısımlarını taa 1998'de MGS de gördük.. Kime neyin gizlenmesini anlatıyosun amk.. MGS serisini oynamış, Tenchularla büyümüş +30 nesil yer mi.. Anca böle sövdürürsünüz işte.. Başka bişey demiyorum yeter bu kadar bu salaklara. 1-2 kişi bile caydırsam kâr. ALMAYIN. rahatladım. itörnıl sövmüş adam. npcler bile rahatsız olmuştur amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Sakin ol sampiyon , amk larida biraz azalt bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ubisoft ceosunun paristeki bahçesine topu kaçmış küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Alan yok mu? Biz iki kişi bu akşam başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 15 dolara düşünce alırım ben. coop olarak eğlenceli ama 60 dolares, hell na. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Ekran kartıyla beleşe geldi, dönünce başlarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Oynadim ps4'te hic sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ps plus da bedava verirlerse alırım şu oyuna 2 dolar bile vermem. kepazelik tam. bide sağda solda "arkadaşlarla birlikte oynayınca eğlenceli oluyor" diyenler var. olm tetris bile arkadaşlarla oynayınca eğlencleli oluyor. git tetris oyna paran cebinde kalsın. zaa ps4 de betasını oynadım bu arada oynamamış biri olarak söylemiyorum bunları. her şeyiyle fecahat bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 aman paranizi bu rezillige harcamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ben arkadaşımla oynuyorum. Coop. Eğlenceli oluyo. Ama oyun tırt. GTA nın Ghost recon modlusu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 elimde key var, satın almak isteyen olursa oyunu bilgisi olsun. https://forum.paticik.com/read.php?27,8638523,8638523#msg-8638523 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar