mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 DIVISON'DAN HİÇ Mİ DERS ALMADINIZ YA SİZ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 olm oynadığım oyunu söylüyorum ne bileyim ben division falan. onu da almadım ki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Oyunlari begenmek ve hype a katilmak gibi genel trendim olsa da gameplay baya les geldi. Hey gibi m&b .. Adam gibi combat yapsalarmis alinirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konsept artlari falan hos olmus,karakterlerin zirhlari falan hos gorinuyor ama kombat cok cacik geldi.lock on olmasi ozellikle.at matta yok,sanirim silah cesitliligide yok.mount and blade bannerlord ciksada onu oynasak keske sunlar yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 baya oynıyan var https://www.twitch.tv/directory/game/For%20Honor bilemedim ya tatlıda duruyor, gelse bizede bi key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 6 farklı hesap ile betaya başvurdum hiç birisine mi gelmez arkadaş. Elinde PS4 key olan var ve oynamayacak ya da oynayamayacak olan var ise talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 10 kiloluk baltayi adamin vucuda geciriyor , ilk 5 sefer hicbirsey olmuyor sonuncuda adam yariliyor, meh. Biraz ds serilerinin combati taklit etmeye calissalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 az önce izliyordumda, host cıktı oyun kapanda lol, bölemi olcak sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 bakmıstır onursuz dovusuyosunuz, onuru ıcın dovusmeyen hiç dovusmesind aha iyi demiş cıkmıstır host. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 http://i.4cdn.org/v/1474046854691.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 p2p mi oyun, imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 baya baya güzel duruyor ya oyun. ama daha niş bir tür. çok tutmayabilir. hele bir de şurası doğruysa saçmalık: Daesu said: az önce izliyordumda, host cıktı oyun kapanda lol, bölemi olcak sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Daesu said: http://i.4cdn.org/v/1474046854691.webm lmao tam ortaçağda geçen jedi knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 beta invite atılabılıyomu ese dosta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 tam benlik oyun yapmislar jk serisini de cilginlar gibi oynardim. jk academy ozellikle. tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 abi jk demeyin şuna lütfen, force çarpar. http://gfycat.com/ConcreteBogusInsect gifte hep 1v1 geliyor şansına. şu durumda ne yapabiliyorsun mesela? http://gfycat.com/SaneOldfashionedFunnelweaverspider videolarda gördüğüm kadarıyla 2v1'e bile direk patates oluyorsun hemen. solo dueling oyunu yapmışlar işte. o da konsolcu couch potatolar için kolay taş-kağıt-makas şeklinde acayip bi combat. yeni m&b geliyorken meh yani. zaten 60$ edecek oyun değil. 20-30 olsa alınabilir. şu başlık konsol oyunlarında olmalı yani meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 şunu izliyorum twitch'ten de war of the roses vardı şundan çok daha iyi, arkasında gigantor firma olmayınca popüler olmadı oyun. bu ne yani ben adamla savaşırken mob geliyor yandan vuruyor filan saçmalık. grafikler ve char customization güzel de gameplay pek iyi gelmedi. neyse en azından third person. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 trailerinda katanayla plate mail kesiliyordu bunun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 war of the roses oynanıyorduki, bozuk hitboxları ve archerlar yüzünden bıraktı millet. bide aynı saçmalıgı war of the viking diye tekrar cıkarınca millet delirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 o viking'i iyice arcade yaptılar çünkü millet chivalry'nin arcade'ini istedi maalesef. adamlar da hemen yeni oyun yapıyor herhalde kazanç yetmiyor diye. orada patladılar. bugün de tesadüf versus: battle of the gladiator diye bir kore oyununa denk geldim. taş-kağıt-makas olmayan, kombolu, guard, guard break'li, counter'lı, dodge'lı, grapple'lı filan bir oyun. lock-on yok bundaki gibi. demosunda herşey açık, bir deneyin derim. zırhlar filan da dark souls gibi gayet düzgün. guts kılıcı bile var. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 haha dün gördüm onu bende. ama combat souls'tan çok musuo combatına benziyor. yine de şundan daha eğlenceli görünüyor. tam karambol :P https://www.youtube.com/watch?v=QIUapieSiAY f2p olsaymış keşke. az oyuncuyla olmaz. demosu mu varmış ki? bi bakayım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 yok musou gibi değil ya, stamina bitiyor öyle press x to win yapamıyorsun. millet outplay etti zaten bütün gece beni. :p yine de dayanamadım aldım ucuz diye. bir de skill alıyorsunuz, comboları kendiniz kuruyorsunuz. imba combolar yapmış birileri. atak tuşu üç ayrı atağı arka arkaya diziyor mesela ama birbirlerini iyi devam ettiren ataklar şazım ki connect olsun arka arkaya. crafting var, silah archetype'ları monster hunter gibi filan bir bakın yani. g2a'da 21₺ hatta. bir de mesela karşıda max lvl adam max lvl crafted silahla, ölünce yere düşüyor kılıcı. yerden alıp dövüyorsunuz milleti onunla sonra lol. zırhlar da kırılana kadar koruyor ama kırılınca ancak skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 https://scars.forhonorgame.com/en-GB/index.html bu siteden close beta code veriyorlarmış said: Instructions: 0) You will need a uPlay account 1) Go to the site, enter your age 2) Choose a hero 3) On the left there are dots, you will be at the top, you need to get to the bottom. You can do this by clicking or scrolling down. 4) It will zoom onto your weapon, continue scrolling down (takes a while, it will eventually start to zoom back out) 5) Eventually you'll be allowed to 'Create Your Weapon', which takes you to a new site 6) Customise and then validate your weapon. You will now be presented with a beta code 7) Click "Redeem", or go here: http://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/beta-redeem/ to redeem your code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Gaming Istanbul'da For Honor oynanabilecek, merak eden varsa şubat başı takılsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar