mardox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Oyun alinir (tu) su an bam gum ama insanlar ogrendikce brawl'lar uzayacaktir. Oncelikli hissedilen eksiklikleri harita acisindan cesitlilige ihtiyacinin olmasi ve yanlis degilsem dedicated server olmamasi. Hatta ikincisi oyunu almaya engel olabilecek bir neden. Oyundan keyif almak icin ogrenmek gerekiyor ve oyle 1 saatte falan da olmuyor. Yubi sasirtti ama hakkini teslim etmek gerek, PS4te sorunsuz akti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 matchmaking çok yavaş bir de, onu düzeltmeleri lazım. sol alttaki notifications geriden geliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Nobushi kastım dün gerçekten zormuş. Conqueror gayplay... Arayüz çok karışık geldi bana nedense. Menüde kayboldum bir ara :D x360ce emülatöre hack dediği için klavye mouse oynadım ama sıkıntı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 overwatch'daki gibi maç ararken menüde gezinme getirmeleri lazım. boş boş duruyosun matchmaking sırasında. bir ara ready ekranında customization yapmayı başardım ama nerden buldum bilmiyorum das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 oyun alınır ya. 4v4 de baya eğlendim mesela keza 2v2 brawl da güzel. ama server sorunu çok büyük bunu düzeltmeleri lazım. leş yani 4 oyundan 2 sinde hata alıyorsun çökyüor giremiyorsun. hadi beta dedik sineye çektik de ne aptalsın ubisoft ya. open beta lan artık bu. neyse onun dışında orochi de daha da iyi oynamaya başladım 4v4 de yaldır yaldır adam kestim. ama işte senkronu konsantrasyonu tutturmak lazım sabırsız olmamak lazım. yoksa bir kaybedince kağıt gibi kesiyorlar. :) ps4 de isteyenle akşam takılalım estetik ameliyat olmak süteyen varsa istemediği bölgelerden kurtarayım zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 her maç min 6 orochi , red NAT bide D: her maç dedigimde zaten %90 çöküyo fln. aksama düzeltseler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ps4 beta oynadım. 5 kuruş vermem şu oyuna. bildiğin steam'de 4tl'ye kadar düşen chivalry şu oyundan daha iyi. buna 200tl veren çok üzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 çok da zigimizdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ılıklar hemen nasıl dökülmüş hahaha ÇİVİLERİ BÖNDÖN ÖYÖYDÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Deno'yu bir kere blockluyosun eli ayagına dolasıyor oyun net gayet. Open oldugu için önceki betaya kıyasla çok daha laglı ve crashli ama releasede çözülmüş olur diye tahmin ediyorum. Closed beta gayet temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 nobushi negzelmiş vidyolarda tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Nobu çok sert. Hele sadece spam yapmıyosun azıcık biliyosan daha da sert. Ama bi warlord değil, çok sert warlord-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 classı masterlamak istiyorsanız how to playden botla training e girin. 0 botta ilk başta bütün movesetleri akıcı execute etmeyi öğrenin. sonra botu 1 e alıp hiç dmg yememeye oynayın, sadece parry ve dodge. ondan sonra move setleri execute etmeyi öğrenin fight içinde. ondan sonra combine and kith. 2 saatte falan baya geliştiriyorsun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 kiti bilmeden oynuyor kabaca 90% player base. oyun yeni olduğu için normalde tarumar eden adamlar öyle tarumar ediyor. ilk başta avoidance ı yiyip yutucan, ondan sonra kitini, ondan sonra düşmanını. sonrası player skills, reflexes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 bingildak said: ilk başta avoidance ı yiyip yutucan, ondan sonra kitini, ondan sonra düşmanını. sonrası player skills, reflexes. Sonra ben. http://i.imgur.com/e9FBnMm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 serverlar sabahtan beri patlak ya. kayıt etmiyor hiçbir şeyi loot exp vermiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Aksamın yükünü hazırlanıyolar kesin. Aksam tam bir kabus olur çok ilgi var oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 xunn said: Deno'yu bir kere blockluyosun eli ayagına dolasıyor oyun net gayet. Open oldugu için önceki betaya kıyasla çok daha laglı ve crashli ama releasede çözülmüş olur diye tahmin ediyorum. Closed beta gayet temizdi. dersime çalıştım ya. bol pratik yaptım. orochi zor hero ama şimdi herkes kabul etsin. seni daha kesemem heralde de, diğer tirreklere karşı iddialıyım. dün de iddia'lıydım aslında da çok bam bam bam geçti bizim custom maçlar, düzgün 1v1 döndüremedik. b'de zaten dönmüyor düzgün 1v1, npc'ler çok giriyor araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 NPC'ler 1v1 mi bozuyor? Vay onursuzlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 npc ler team kill atacaklar utanmasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 xunn'u teke tekte hiç oynamadığım peacekeeper ile aldım ya ben kariyeri zirvede bırakıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 akşam 4 player vs 4npc neydi öyle ya. ben bir oyunda böyle dayak yediğimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 hacılar solak olup sağla mouse kullanmak ve matbaanın bize geç gelmesi gibi sebepler yüzünden bok gibi oynayabiliyorum bu tarz ani refleks gerektiren oyunları ama gel la sen de npc ye iki vurursun diyorsanız geleyim arada oyun atarız dfdsfdsf. GÜÇLÜ TAKIMA VERİN BENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 taunt dolu laraken bakışlarını atacaksan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 of conq botu 3-0 tıkatladım içimin yağları eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar