samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 autoblock script yazarlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 düzeldi iniyor şimdi uplayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 20.69 gb/ 20.76 gb yine aynı hatayı vermeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ALLAH ALLAH ALLAHHH ne zamandır ilk defa böyle massive oyun oynayacağım. minimal indie oyunlardan sonra nasıl olacak bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 steam sürümü yama indirmeden çalıştı hemen, oyundayım. ama bu sefer bedavaya 2000 metal vermedi. :( dominion falan oynamak isteyen varsa discord'dayız gelin grup kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 patch downloadı karbüratörü tıkanmış araba gibi tekleye tekleye çalışıyor. paso yeniden başlatmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 1.05 gb'da takılıyor, doğru muyum? edit: açtım, kapadım, geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 sitesinde 12 class vardı 9 a düşmüş ? spearlı abla falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 olm şu oyunu çok oynamak istiyorum ya cumartesi çalışıyorum pazartesiye kadar da hatun gelcek karıyı dumplayıp oyuna mı yumulsam o kadar iyi diyosanız oyuna yaparım sdlhgldfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 samaella said: sitesinde 12 class vardı 9 a düşmüş ? spearlı abla falan yok abi beta'da yok onlar dendi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 NİYE BÖYLESİN SEN SAM AAAAAAEELLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 benim ne suçum var. :( gel oynayalım deno. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 seninle her yere sam hüloğğğv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 -Deno- said: NİYE BÖYLESİN SEN SAM AAAAAAEELLA biraz alıklık var doğrudur :D ama ben spearlı ablayla oynamak istiyodum. kaslı terli pis adamlarla oynayamam ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 20 dk'ya çıkıyorum işten. ofşş ellerim kaşınıyor bıngıl'ı düşündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 maslak metro önünde bekle geliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 aslında oyun tam sevdiğim tarzda da tövbeliyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 çökmüş server lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 uplay patladı asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 maç başlıyor, ilk saniyede atıyor, geri girilemiyor filan hala aynı sorunlar, satın alacaklara bol sabır dilerim. beş kere üstüste oldu şu, solo gene neyse de grupla oynamak imkansız olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 closed betada ilk 1.5 gün lobiyi geçmiyordu, ben open betada çalışmasını beklemiyordum zaten. şaşırtmadı adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Yılın en antipatik oyunlarından biri olduğu için olabilir. Yine de klasik ubisoft dingilliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 /uninstall bunu oynacağıma counter oynarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 istikrarlı şekilde adım adım ilerliyorum. İlk başta unable to activate product hatası alıyorudum, şimdi de serverlara bağlanamıyorum. İnşallah bir kaç saat içinde ana menüye ulaşacağım. edit: introyu izleyebildim o sırada yine dc. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 abv ubisoft ya.günün stresini atıyım diye giriyim dedim, dahada stres yaptım bıraktım denemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar