ben git gide biniyorum trene ya şu open betada son kararımı vericem şu an için oyunla ilgili hiç bi sıkıntım yok post launch dlc vsvs de ubi zaten başarılı tek sıkıntı balance ı ayarlıyabileceklermi kafamdaki tek şey bu onla ilgili bi ışık görürsem direk basıcam deluxe melux bişey edition
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
For Honor
dlc şeyleri bedavaymış bu arada, seasonpass alanlar 1 hafta erkenden silver harcamadan acıcakmış yeni heroları.
ben hiç ubisoft kazıgı yemedim şimdiye kadar, cok heycanlıyım
ben hiç ubisoft kazıgı yemedim şimdiye kadar, cok heycanlıyım
dün aldım sonra vaz geçip iade ettim. normal fiyatına delux veriyor steam.
şu son beta yı görelim de öyle. kesin oynayacak olan birtek xunn var galiba?
şu son beta yı görelim de öyle. kesin oynayacak olan birtek xunn var galiba?
ben 1 kadar şehir dışında olucam, gelince artık xunna sorarız alalımmı diye.
xunn ben roktansky falan oynadık geçen betada. şu open betadada gruplar toplanır bende son 1 kere daha deneyip ona göre alıcam. ama geçen betada baya ısınmıştım oyuna efsane yapmışlar.
open beta'ya göre alınır
bence oyun yapması gereken her şeyi fevkinde yapmış. benim şahsen derdim iyi execute etmiş olmalarına rağmen malzemenin çok hızlı eskiyeceği. her modu 10-15 kere oynadım. hani düşünüyorum, sıkılana kadar kaç kere daha oynarım. 100? 150? 2 hafta ömrü var gibi. doğrusu oyun ölmezse arada arada girmelik çerez kıvamında gider ama onun içinde indirimden almak gerek das.
"artık çoğu oyunu çabuk harcar olduk. ya da oyunlar mı artık çabuk harcanabilir oldu." - shakespeare
oyunlar harcanabilir oldu.
skyrim'i aylardır harcayamadım ama ben :D
skyrim'i bitirmeden başka bişi de oynamayayım diyorum.
o yüzden son 3 aydır sadece skyrim oynadım sanırım.
bi 3 ay daha götürcek gibi. yakında thu'um konuşmaya başlarım sdfsdf
skyrim'i aylardır harcayamadım ama ben :D
skyrim'i bitirmeden başka bişi de oynamayayım diyorum.
o yüzden son 3 aydır sadece skyrim oynadım sanırım.
bi 3 ay daha götürcek gibi. yakında thu'um konuşmaya başlarım sdfsdf
alakası yok, ikisi birbirinin aynı üç mod, yani toplam 2 oyun modu vardı closed betada. harita sayısı gene çok sınırlı, saymadım ama 5 dominion haritası bile yoktu toplamda. 1999'da çıkan ut, q3'de kaç oyun modu var, kaç harita var, bunda kaçar var. gerçek oyunun çok daha azını koymadılarsa şayet cidden malzeme yok şurada oynanacak.
bu acidan en doyurucu ubisoft oyunu Rainbow 6 Siege gercekten <3
Ben de cok gelecek gormedim For Honor'a ama 50% indirimi bekler alirim belki gelistirmelerine gore. Bir MB Warband zevki ve adam dovmedeki hissi alamadim.
Ben de cok gelecek gormedim For Honor'a ama 50% indirimi bekler alirim belki gelistirmelerine gore. Bir MB Warband zevki ve adam dovmedeki hissi alamadim.
Release'de bir ton yeni map falan olucak rahat olun.
Siege yapan ekibin yaptıgı çok belli zaten. Salak Watch Dogs ekibi yapmamış çok net.
Siege yapan ekibin yaptıgı çok belli zaten. Salak Watch Dogs ekibi yapmamış çok net.
skimatarli yeniceri isteruk
Osmanlı eklemezlerse ben de cıngar cıkarıcam, yeter artık. Samurai kadar irrevelant ırçı koydular TÜRKÜN GÜCÜ yok hala.
osmanlı ne ya hun lazım asıl.
Hun koyamazsın bu oyuna, atsız hun mu olur? Anca Yeniçeri falan dayarsın.
osmanlı olmaz da saracenler olur. baya armor mekan konsepti var sömürsünler işte
Abi Viking bile alakasız ya. Saracen vs Knight gibi bir fırsat varken karşınızda neden böyle alakasız faction yaparsınız. Heavy class olarak koy yeniçeri filan mis.
Lan ben bunları söylerken bakın ilk sayfalara "lel kek" yazdılar, şimdi ciddi ciddi muhabbetini yapıyorsunuz ayıp lan, ben savunurken neredeydiniz :D
http://www.youtube.com/watch?v=QU8aZ-mqd1I
şu ondeki yeni herolar 3 ay sonra gelcek olanlar yani
http://i.imgur.com/tXmGtZW.png
soldaki rome askeri, factionsız yapcaklar belkide
sagdaki gene samuraylar için.
oyunda ilerlemeli bi mod olmalıymış ama, objectiflerin ilerledikçe degiştigi fln.
http://i.imgur.com/tXmGtZW.png
soldaki rome askeri, factionsız yapcaklar belkide
sagdaki gene samuraylar için.
oyunda ilerlemeli bi mod olmalıymış ama, objectiflerin ilerledikçe degiştigi fln.
Abi en sağdaki sipahi olabilir mi? gerçi bizim sipahilerin 2handed silahı yok :/
Öne çıkan mesajlar