Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For Honor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet abi aynen benimde hoşuma giden o oldu zaten.diğer herolar kısıtlayıcı geldi sonra.viking hastası olmama ve karakterin tasarımını çok beğenmeme rağmen raiderı hiç beceremedim mesela çok uğraşmama rağmen.
Mesaj tarihi:
ben git gide biniyorum trene ya şu open betada son kararımı vericem şu an için oyunla ilgili hiç bi sıkıntım yok post launch dlc vsvs de ubi zaten başarılı tek sıkıntı balance ı ayarlıyabileceklermi kafamdaki tek şey bu onla ilgili bi ışık görürsem direk basıcam deluxe melux bişey edition
Mesaj tarihi:
dlc şeyleri bedavaymış bu arada, seasonpass alanlar 1 hafta erkenden silver harcamadan acıcakmış yeni heroları.

ben hiç ubisoft kazıgı yemedim şimdiye kadar, cok heycanlıyım
Mesaj tarihi:
xunn ben roktansky falan oynadık geçen betada. şu open betadada gruplar toplanır bende son 1 kere daha deneyip ona göre alıcam. ama geçen betada baya ısınmıştım oyuna efsane yapmışlar.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

ben 1 kadar şehir dışında olucam, gelince artık xunna sorarız alalımmı diye.

Abi ben aldım ya, M&B'e kadar götürse yeter ki iyi oyun yani şu ana kadar. Küçük balance ayarlarıyla çözülür bu iş.
Mesaj tarihi:
bence oyun yapması gereken her şeyi fevkinde yapmış. benim şahsen derdim iyi execute etmiş olmalarına rağmen malzemenin çok hızlı eskiyeceği. her modu 10-15 kere oynadım. hani düşünüyorum, sıkılana kadar kaç kere daha oynarım. 100? 150? 2 hafta ömrü var gibi. doğrusu oyun ölmezse arada arada girmelik çerez kıvamında gider ama onun içinde indirimden almak gerek das.
Mesaj tarihi:
oyunlar harcanabilir oldu.

skyrim'i aylardır harcayamadım ama ben :D
skyrim'i bitirmeden başka bişi de oynamayayım diyorum.
o yüzden son 3 aydır sadece skyrim oynadım sanırım.
bi 3 ay daha götürcek gibi. yakında thu'um konuşmaya başlarım sdfsdf
Mesaj tarihi:
alakası yok, ikisi birbirinin aynı üç mod, yani toplam 2 oyun modu vardı closed betada. harita sayısı gene çok sınırlı, saymadım ama 5 dominion haritası bile yoktu toplamda. 1999'da çıkan ut, q3'de kaç oyun modu var, kaç harita var, bunda kaçar var. gerçek oyunun çok daha azını koymadılarsa şayet cidden malzeme yok şurada oynanacak.
Mesaj tarihi:
bu acidan en doyurucu ubisoft oyunu Rainbow 6 Siege gercekten <3

Ben de cok gelecek gormedim For Honor'a ama 50% indirimi bekler alirim belki gelistirmelerine gore. Bir MB Warband zevki ve adam dovmedeki hissi alamadim.
Mesaj tarihi:
Abi Viking bile alakasız ya. Saracen vs Knight gibi bir fırsat varken karşınızda neden böyle alakasız faction yaparsınız. Heavy class olarak koy yeniçeri filan mis.
Mesaj tarihi:
Lan ben bunları söylerken bakın ilk sayfalara "lel kek" yazdılar, şimdi ciddi ciddi muhabbetini yapıyorsunuz ayıp lan, ben savunurken neredeydiniz :D
Mesaj tarihi:
şu ondeki yeni herolar 3 ay sonra gelcek olanlar yani

http://i.imgur.com/tXmGtZW.png

soldaki rome askeri, factionsız yapcaklar belkide
sagdaki gene samuraylar için.

oyunda ilerlemeli bi mod olmalıymış ama, objectiflerin ilerledikçe degiştigi fln.
  • Yeni Oluştur...