denalir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Bu yaşımda yediğim en büyük hype ArcheAge idi, akiferesin hikayeli anlatımları cok etkilemişti, ekran kartı fln almıstım oyun için heyecanla, çocuk gibiydim, sonra oyuna girdim, sevmeye çalıştım olmadı ve ertesi hafta akiferesin oyun hesabını satışına tanık oldum. Hayellerimle oynanmış, kandırılmıştım. Ve o gün akıllandım, gözüm açıldı. Klasik metodum 1 hafta beklemek ve pati yorumlarına bakmak oldu. Ve kazanmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 atak ve blok yönü değiştirmek mouse'la baya iyi bu arada ya. tek sıkıntısı bloğu sürekli tutamıyorsunuz bi yerde. onun dışında stick'e göre avantajlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 abi trailera bakıyorsun, oyuna bakıyorsun ilk gameplay videosunu izleyene kadar hype yapıyorsun olay gameplay'e gelince fos. bıktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ohş konsoldaki noobları çok güzel dövüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 p2p matchmaking keke oyunu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 eziyorum baya ya bingildeck pc'de qızlar eqlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 gerçekten yalnız 2017 de playera hostlatmak neyin kafası lan. adam oyundan çıkınca herkes duruyor. alt tab yapıp tarih kontrol ediyorum her seferinde acaba zamanda geri mi gittik diye hala 2017, hala 2017. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 24 saat olmadı daha kaçıncı kez bakıma girdi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 kod yok mu anasını satayım kimsede ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 p2p server sistemi varken bu oyuna 5 lira para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 millet bu oyundan baydığında çıkarıcaksın bannerlord. güzel fırsatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 şu oyun 180tl peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Dota türü bir modunu izledim zevkli gibiydi. Yalnız adam double kill aldı tam oyunu bitirecek oyundan attı sebepsiz yere kfkdkd. Teknik sıkıntısı çok büyük oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Oyun beni bir gün de baydı ya. War of the Roses bile daha keyifli idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Jeeztro said: şu oyun 180tl peki gördüğüm kadarıyla en çok eleştiri yiyen kısımlarından biri de bu. hani sadece bizdeki euro kurundan değil, kimse 60 euro vermek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ubisoftun her oyunu ayni elestiriyi yiyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 yani oyunun derinliği var kendi çapında aslında. karakterlerin hızları, silahların range'leri, tekken vari kombolar vs vs. ama işte olay eninde sonunda "3 yerden atak var, 3 yerden blok var ee hacı?"ya dönüyor, insanlar da "Bu ne la bu mu AAA 60 euro oyun?" diyor, ki haklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 classlar güzel bence biraz moveset eklerler, işte birkaç farklı oyun modu koyarlar, gearlar arttırılır, rank sistemi gelir falan o zaman güzel olur. şu an dominion bile giremiyorum, 2v2de adam kes kes nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bu arada hepimiz knightlar için çarpışıyoruz değil mi http://i.imgur.com/v06qXKJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 samuray varken ne knaytı, bi de 180 lira kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 net samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 şu oyunda faction'lar arası cool'luk sıralaması knayt > viki > japs şeklinde. sorry deno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 baya oynadık ya, 30-40lira fln olsa alırım direk oyunu tam o kafada cünki fazlası degil. bu kadar kısıklı moveset ile bile overwatchdan cok daha derin karakterler, hepsinin oynanışı görevleri skilleri level atlama şekli başka. TDM tarzı bi mod var aslında onu koymamışlar cok daha zevkli duruyodu utubeda. party grup şeyleri falan baya rezalet menüler vs. next match diyosun başkasını getirmiyor karşına botlar geliyo vs. teknik herşey cok yavaş oyunda. ubi sallayıp pekte bişey düzeltmez. weboolar samuray gitti 4chan plebler knight, delikanlılarda viking tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 filthy nipponların r1 spamlerini parryleyip, greatswordumla ikiye bölme keyfi http://i.imgur.com/0a3iUvE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 of filthy gaijins ya freaking brutes all power no technique çok kolay av oluyosunuz parrylere deflectlere orochiyi prestige lemeye az kaldı bu arada sorun konsolda mı bilmiyorum ama sürekli dominion atıyorum ben 2v2 ya girmedim bile nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar