Bathory Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Hah super. Tesekkurler elmacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 89 TL Complete edition. İyi fiyat valla. Plus aboneliğim de bitmeseymiş iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Güzel mi bu oyun şimdi oyniyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Valla ben stream falan izledim önce, pati hype ı bazen yarı yolda bırakıyo ahuhua..Yok yok iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 bitti sonunda.... gözlerde bir damla yaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Hepsiburadadan 55e geldi. Haftasonu başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Oyun gercekten iyi, acele etmeden yavas yavas oynancak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 56 saat mi 58 saat mi ne benim ana hikayeyi bitirme sürem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 DÜn gece başladım çok iyi. Hard da başlamışım, daha ilk yaratıklarda patates oldum bir kaç defa. Normal e döndüm iyi şu an. Oyunun atmosferi, crafting, RPG sistemi gayet güzel. Helal Guerrilla games e. Benim oyun sürem uzun olacak devamlı, dal-çiçek, fox-boar avlıyorum adsddfas. Tek sıkıntı tabanvay sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Robota binebiliyorsun bir de satıcılarda bir çanta var sınırsız fast travel veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Himm onları keşfedecek kadar çok oynamamışım demek ki. Eyv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 sınırsız fast travel'a girme derim ben. hem haritanın her yerindeki görsellik çok iyi hem de etrafta çok fazla toplanacak ıncık cıncık ve keşfedilecek mekan var. fast travel ile büyüsü kaçar oyunun bence. mesafeler aşırı uzak değil genelde oyunda görevleri sırasıyla yapıyorsan ama illaki daha hızlı ilerlemek istiyorum diyorsan ilerde alacağın bir skill ile makinaların bazılarına binebilir hale geliyorsun. onu yaparsın sürekli :D ben sevmedim ama mount kullanımını oyunda o yüzden genelde tabanvayla ilerledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Onun farkındayım yaaa. Sadece mesela side questleri yaparken tekrar aynı yolu yürümek koyuyo bazen, onun dışında kesinlikle explore zevki daha iyi. Bitmesin diye az oynuyorum asdsdfaa..Neyse bitsin bir de hard vs denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 dün ilk platinumumu aldım bunun normal oyunu için. şimdi bu akşam dlc'ye başlayacağım. onunda platinum'u alıp rafa kaldırırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Cumartesi günü 3-4 saat oynadım. Çok hoşuma gitti başları. Bakalım umarım devamı da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 DLC de platinum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 aa ciddi mi ya :( ben ayrı yerde tutuluyo diye onda da vardır platinum diyodum asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Plat kupayi aldim gg wp Ng+ ultra hard kupasina kasan var mi acaba sdfac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Deathbringer Kapalı bir alanda Deathbringer ile kapıştığım boss fightta kendimi öldürecektim az daha geçemeseydim. Bence oyundaki en zor boss fight bölümüydü. Bir de finalinde ravager ve robot timsahın olduğu cauldronda da baya bir rage gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 "Max Damage" said: Deathbringer Kapalı bir alanda Deathbringer ile kapıştığım boss fightta kendimi öldürecektim az daha geçemeseydim. Bence oyundaki en zor boss fight bölümüydü. Bir de finalinde ravager ve robot timsahın olduğu cauldronda da baya bir rage gelmişti. fire arrow spamlıyorsun, overheat olunca çeşitli vulnerable partları ortaya çıkıyor, oralara en yüksek dmg okundan 2li 3lü demetler (açtın umarım) atıyorsun. çabuk düşüyor böyle ben de toprağı kazanların corrupted zonunda kafa atıyordum duvara sinirden, sonra kolayı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Onlar kolay saklanıp vuruyorum. Öbüründe saklanacak yer yok. Saklandığın yerleri roket atıp yok ediyor. Çok fenaydı çok. Stormbird bile bu kadar zorlamamıştı. Çelik halatla hareketsiz bırakarak öldürmüştüm. Deathbringerda bu olay yok. Vurkaç yaparken illa ya roket patlamasının etkisiyle damage yedim ya da makineli salvosu attığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Ben beğenmedim bu oyunu. Overrated diyebilirim rahatlikla. Belki exc. Olmasa bu kadar beklentim olmazdı ama bi gow bi uncharted değil. Ac origins den aldigim keyfi vermedi. Main sotry bitecek. Bitse de gitsek kivaminda oynuyorum. Belki hikaye güzel bitiyordur ama grafik ve gameplay olarak tatmin etmedi. Bi kere azıcık yüksek bir yere tirmanamiyosun ziplayamiyorsun. Gerdi beni o mevzu.hatta izin verilen yerler disinda tirmanamiosun diyelim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 hikayesi sahane project zero dawnin ne oldugunun anlatildigi yerde agladiydim baya, grimdark bir realityde yasadigimiz halde su ses kayitlari, hologramlar videolarla oyun hem caresizligi hemde bencillikten uzak bir umudu iliklerime kadar hissettirdi cok guzel bagladilar sonunu, 2. oyun ciksin diye bekliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 beğenmeyi bırak ben hayran oldum oyuna , red'in bu kadar beğenmemesi ilgincime gitti ama zevk işi kızılderili olmamızdan dolayı belki,çok sarmıştı bile zaten oyunun başında beri bu adamların bundan sora cıkarcağı tüm oyunları takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 grafiklerde hdr yüzünden midir bilmiyorum, bir saçmalama var. bir yere giriyorsun ortalık saçma sapan turuncu oluyor (özellikle oyunun sonunda GAIA prime'ın oralarda çok fazla olmuştu). her yere tutunamamak problem evet, bir de component bazlı vurman gerekiyor ya, o yüzden çok konsol oyunu olmamış sanki. ha hikayesi mükemmel evet, en son konunun benim için açık kalan noktalarını açtım youtubedan izledim. DLC indirime girsin alayım da bir de öyle bitireyim. New Game+ yaptım nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar