yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 hodor olayı güzelmiş daha önce niye hiç spoiler yemedim bunun hakkında ilginç dizimag izleyicisinin yorumu aasdkfasdf bu bölümden anlaşılıyor ki biz bir dejavuyu izliyoruz yani geçmişte olan şeyi tekrar izliyoruz zaman içinde yolculuk yapıldığının göstergesi sacma gelmeye başladı bu dizi herşey döngüden ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bonuSimo said: got halkı tam bir akp seçmeni YANMADI TAPIN ortaçağ ayarında bir dünyada sen sanırım kelisinin aktivasyon enerjisi niye bu kadar yüksek diye düşünürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 1 milyon kişi belirtti ama asıl tehlike geç yazarsa yavaş yazarsa değil , bugün ölse asıl naparız sorun. Yani groundwork ile onla bunla gitmez , zaten dizinin şurası tırt burası tırt demekte saçma , senaristlerle yönetmenle falan beraber yürüttüğünü belirtmişti yani kalkıp kitaba sadık kalmadığı yerler tırt demek cahillik , adam senaristle beraber yazıyor lan diziyi kendi karar veriyor nasıl olacağını. Asıl ölürse , insafına bakıcaz senaristlerin yönetmenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Sonunu senaristlere söyledim demişti. Bir şekilde bağlarlar yabi beğenirsin beğenmezsin sana kalmış. Yazarın olaki ömrü yetti de sonunu kitabında yazdığını düşünürsek bile yine beğenmeme ihtimalin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Yeni bir şey yok geçiniz ne demek, yeni bir şey olmaması iyi veya kötü bir şey mi? Bana göre senaryoyu açmak için düşünülen şey ,spoilera girmesin belli zaten, çok abartı. O zaman ta baştan her şey böleymiş kafasına bile girilebilir. Sadece bunu belirttim. Adam 3 kitap diye yola çıkıyor, 5 kitap, sonra oluyor 7 kitap. Alt yapısı hazır diyorsun ama 3 kitap diye yola çıktığında da hazırdı. Seriyi yazdıkça yaptığı eklemeler olduğu ortada. 6. kitabın düzeltmelerini yapıyorum ama önce dizi çıksın, bu gerçekse ayrı komik. Bence gerçek bile değil. Yazar istediği kadar yayabilir, tatmin olana kadar isterse 40 yıl kitap çıkarmaz. Ama şu anda kitabın dizisini izliyoruz kitabın kendisi yok ortada, o zaman benim açımdan bir okuyucu olarak sorun var. Çünkü artık dizinin kitabı haline geliyor yazılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 dizisinden sonra kitaba baslayan var mi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mithat said: dizinin şurası tırt burası tırt demekte saçma https://www.youtube.com/watch?v=kG2o1GBZj1A Mithat said: senaristlerle yönetmenle falan beraber yürüttüğünü belirtmişti yani kalkıp kitaba sadık kalmadığı yerler tırt demek cahillik Kitapları okudun mu? En ufak bi fikrin var mı gerçekten? said: adam senaristle beraber yazıyor lan diziyi Artık yazmıyor. eldar said: Adam 3 kitap diye yola çıkıyor, 5 kitap, sonra oluyor 7 kitap. Alt yapısı hazır diyorsun ama 3 kitap diye yola çıktığında da hazırdı. Seriyi yazdıkça yaptığı eklemeler olduğu ortada. Belki 7 de yetmeyecek 8de bitecek. Ama ana karakterlere ne olacağı belli, dizi yapımcılarıyla paylaşılan da bu. Artık herşey olabilir lafına yani itirazım. Aryayla jon arasında aşk hikayesi düşünüyormuş ilk başta, sonra yaşlarını değiştirip vazgeçmiş falan. İlk kitap çıkmadan önce tabi bunların hepsi, yani en fazla beğenmediği yeri yeniden yazar (jon un janos slynti idam ettiği sahnede yaptığı gibi). Ha ben kitap okuyucusu olarak whitewalkerlarla ilgili major spoil yedim Q_Q diyin, ona tek itiraz e o zaman dizi izleme demek olurdu ama mümkün değil şunu sosyal medyadan falan duymadan yaşamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Kitap lobisi rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 :) You might prefer one over the other, but you can still enjoy the hell out of both. — George R.R. Martin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 dizi bu bölümde spoil ettikçe kitapçıları keyiflendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 axedice said: Mithat said: dizinin şurası tırt burası tırt demekte saçma https://www.youtube.com/watch?v=kG2o1GBZj1A Burası niye tırt la ben okumadım kitapları. Çok mu meşhur bu yılanlar süper dövüşçü falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 razzRaziel said: bi de boğulan greyjoy kalkmayaydı çok iyi olacaktı, mal gibi bakışsaydılar falan sonra da for the queen diye geri dönseydiler lol, gemiler geri çağrılsaydı falan, taam kralsınız be olm diye işaret verilseydi. ahahah aynı şeyi düşündüydüm bende. kitapta boğduktan sonra priest yardıme diyordu galba cpr gibin diye kalmış aklımda. Dizideki gibi mal mal bakmıyorlardı yaşyacak mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ne zaman kırmızı/kızıl görsem aklımı alıyor ya resmen. başka red priest var mı kitapta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Akhlaur said: axedice said: Mithat said: dizinin şurası tırt burası tırt demekte saçma https://www.youtube.com/watch?v=kG2o1GBZj1A Burası niye tırt la ben okumadım kitapları. Çok mu meşhur bu yılanlar süper dövüşçü falan mı ? aksiyon vs cok berbat ondan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Abi yazar senarist beraber çalışıyolarsa eğer , kitaba sadık kalınmamasını yazarda onaylamış demektir. Şu dizide beğenmediği bişi olursa 'bu ne lan ben böyle mi yazdım' diyerek düzeltebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 suan dızıde en ıyı 1v1de dovusen kim bronnmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 pvpde ejder alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Sam said: dizi bu bölümde spoil ettikçe kitapçıları keyiflendim. kitapçıları şok eden bişey yok, bunlların hepsi foreshadow edilen ve onlarca teorinin içinde yer alan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bronn ne oldu ya ayrica, adami gormeyecez mi bu sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Nigger_of_the_sand said: bronn ne oldu ya ayrica, adami gormeyecez mi bu sezon? riverrunda podricki kafa kola alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 kitabı okuyanlara niye spoil olsunki? kitapta şunların 10 kat kalitelisini 20 katta detaylısını okuyacak insanlar.çoğu karakter bambaşka yerlerde kitapta diziye göre.dolayısıyla herşey farklı gelişecek.jon bi şekilde dirilecek.onu öğrendik sadece ki oldukça emindi herkes.o da baya farklı gelişecek ama sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Okuyucunun şu diziden spoiler yemesi, hobbit filminde cüce-elf aşkından spoiler yemesi gibi bi şey. Kitap neree dizi neree, ana hikayenin ekmeğini yiyen vasat kurgulu yüksek prodüksiyonlu bir dizi. Oysa kitapta asıl olay kurguda ama toplayamadı işte sonunu Martin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 razzRaziel said: ver ordan acılı bi drop http://www.wired.com/wp-content/uploads/2015/03/460864812-1-1024x682.jpg http://winteriscoming.net/wp-content/uploads/2015/01/Kristian-Nairn.jpg let bir büyük hit the floor hodor reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 hold the door ne lan asdkfguhaiohgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 aslında ''holdor'' olsa daha mantıklı olucak ama ozamanda çok belirgin oluyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar