Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Yeni teori geziyo suan nette. Bran stark aslinda night king. Hatta en guclu kanitida son bolumde ww ler duvari gecerke stark sigil'i seklinde ilerliyomus. Suan telden resim atamiyorum da biri yapistirirsa sevinirim. Bakalim r+l=j tuttuktan sonra bu teori nasil gelisicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 yukardaki teori hakkında nasıl https://i.gyazo.com/0c92352830d1dcf6d13a5dcdc854384a.jpg bu mu stark sigil'i teori tutar tutmaz bilemem de şöyle bişeye dayandırmak saçma geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Pordakal said: Yeni teori geziyo suan nette. Bran stark aslinda night king. Hatta en guclu kanitida son bolumde ww ler duvari gecerke stark sigil'i seklinde ilerliyomus. Suan telden resim atamiyorum da biri yapistirirsa sevinirim. Bakalim r+l=j tuttuktan sonra bu teori nasil gelisicek bayadır var bu teori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Hayır! Night King benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 spoilera almadan şunları konuşarak yine IQ testinden geçirdiniz paticiği. tebrikler. nasıl yiyip içip hayatta kalıyosunuz şaşıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 teoriyi mi spoiler altina alsinlar anlamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 şunu açıklamak zorunda kalmam ne vahim ya Pordakal said: Yeni teori geziyo suan nette. Bran stark aslinda night king. Hatta en guclu kanitida son bolumde ww ler duvari gecerke stark sigil'i seklinde ilerliyomus. Suan telden resim atamiyorum da biri yapistirirsa sevinirim. Bakalim r+l=j tuttuktan sonra bu teori nasil gelisicek hayır yani ben izledim çoktan da ona rağmen rahatsız oluyorum siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz ne ilginç lan. AKP kafası da böyle bişey galiba. Ignorance is bliss hakkaten, tertemiz kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 sanki biraz abartiyosun abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 mis gibi spo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 sezon biteli çok oldu. bence gayet normal spoilersız bunların konuşulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 ban pls, teori diye yazılmamış senaryodan leak yedik !1!!!1 fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Ban ban ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 bran ile ilgili teoriye şöyle bir şey sallamak istiyorum: bu kadar krallık bir zamanlar çok sıkıntı olmadan yaşarken araya giren fitne fesat vs. bu diyarları yaşanmaz hale getiriyor. night king bakıyor ki bu insanların akıllanacağı yok, sazı eline alıyor ve işleri yoluna koymaya gidiyor. düzeni tekrar sağladıktan sonra duvarın öte tarafına geri çekilecek. eski medeniyetlerin çöküşü ve yerine yenilerinin gelişi gibi. bir nevi kıyamet. bu yüzden bran asıl night king olabilir, ama night king sanıldığı gibi kötü değil, insanları doğru yola yönlendirmeye çalışan biridir belki de. amaç tüm krallıkları birlik beraberlik içinde yaşamaya yöneltmektir. tek millet, tek devlet, tek bayrak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 abi 2 aydır youtubeda dolaşan "night king aslında iyi" teorisi değil mi o işte lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 got teorileri diziden daha keyifli. muhtemelen night king dümdüz yok edilmesi gereken kötü canavar villain sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 kozalak said: bran ile ilgili teoriye şöyle bir şey sallamak istiyorum: bu kadar krallık bir zamanlar çok sıkıntı olmadan yaşarken araya giren fitne fesat vs. bu diyarları yaşanmaz hale getiriyor. night king bakıyor ki bu insanların akıllanacağı yok, sazı eline alıyor ve işleri yoluna koymaya gidiyor. düzeni tekrar sağladıktan sonra duvarın öte tarafına geri çekilecek. eski medeniyetlerin çöküşü ve yerine yenilerinin gelişi gibi. bir nevi kıyamet. bu yüzden bran asıl night king olabilir, ama night king sanıldığı gibi kötü değil, insanları doğru yola yönlendirmeye çalışan biridir belki de. amaç tüm krallıkları birlik beraberlik içinde yaşamaya yöneltmektir. tek millet, tek devlet, tek bayrak! Biri ekoseli ceket giydirsin ps ile Night King'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 valla ben teorileri okumuyorum. sadece buraya yazılan bir şey varsa okuyorum. o yüzden orda burda zaten yazıldıysa bilemiycem sdf. tamamen sallıyorum zaten, ortada hiçbir dayanagım yok. teorisyenler bir şeylere dayandırıyor galiba soylediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Xenocide said: spoilera almadan şunları konuşarak yine IQ testinden geçirdiniz paticiği. tebrikler. nasıl yiyip içip hayatta kalıyosunuz şaşıyorum bazen. yazık ya dfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 night king iyi biri de cevresi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Ama tahta oturacak vasfı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Hitabet yetenegi zayif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Night kinge guveniyorm ben de wightlara guvenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Red said: got teorileri diziden daha keyifli. muhtemelen night king dümdüz yok edilmesi gereken kötü canavar villain sdfs. lol evet muhtemelen yani çok merak ediyorum altından derin bi anlam olay bişey çıkıcak mı diye ama muhtemelen inanılmaz fedakarlıklardan sonra epik bir dövüş sonrası night king öldürülecek ve tüm walkerların ve wightların epik orkestra müziği eşliğinde tuzla buz olmasını izleyeceğiz sonra da dizi biter işte yine epik müzik eşliğinde bi de sonunda samwell tarly geriye kalan karakterlerin nereye gittiğini ne yaptığını falan açıklar "jaime elflerle yaşamak için batıya yelken açtı" vs fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar