k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 sam almışlardır niye almasınlar. sam dönüp kitap bırakmadı ki sadece daha fazla aldı. arkalarında da bi şey bırakmazlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Llama said: niye olmasın ya adam şimdi lord oldu.. hanenin başına geçer jona bağlar klanı tamam Olmadı, Night's Watch'a katıldığı için her türlü soy hakkından vazgeçmiş oluyor otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 kral olarak iptal eder jon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 yanlış oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 tarly hanesi varisi belli https://i.imgur.com/54UAirO.jpg https://i.imgur.com/8XpnsTK.jpg westerosu öksüzler kurtaracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 of squad çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 squadin yarisi wight olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Lopeth said: kral olarak iptal eder jon Teknik olarak öyle bir hak yok galiba bi kere yemini edince. Ha tabii kral iptal ettim dese kim karşı çıkacak o ayrı. Karşı durabilecek son kurum fazla azıtınca operasyonu Cercei yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Normalde kızkardeşinin başa geçmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Bence komik olmayan esprilerinizi kendinize saklayin, basligi orijinal isme dondurun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 goldbären said: Emaleth said: alınganlığa gerek yok! sen nasıl dizi beğenini abartabiliyorsan biz de yermeyi abartabiliyoruz. paticiğin linçinden canlı çıkanlar dünyadaki her forumu çocuk parkı rahatlığında gezebilirler. biz sizi yarınlara hazırlıyoruz. ileride çok teşekkür edeceksiniz... Baya saglam sacmaliyosun ya. Yeter rahat birak kadini. PS: Bu arada teyze falan da denmis ama Ema gayet tas bi ablamiz IRL'de. Bilip bilmeden sallamanin zirvesi olmus o teyze lafi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 bu aralar goldbären canı çok sıkkın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Bu arada az once izledim, sonra geldim ne yazilmis herseyi bi okuyayim dedim ama yazilanlarin yarisi NE DEMEK COK IYIYDI?!!! NASIL BEGENIRSINIZ BUNU?!!! seklinde sacma sapan tepkiler oldugundan icim bayildi, devam edemedim, 405'de biraktim Birakin begenen begensin, begenmeyen begenmesin abi, size ne? begenileni ya da begenilmeyeni tartismayin demiyorum tabi de, tartismaktan cok birbirinize giydirmek sizinkisi. En az gold kadar baydniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Tim haklı, gerçekten bayıyor bu muhabbet, burada değil sadece her yerde böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 konu başlığı niye değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 cumali ceber degistirmis, seneyi de 1011 yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 çok şakalı komikli gerge bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Baslık orjinal ismine dönsün lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Tim said: Bu arada az once izledim, sonra geldim ne yazilmis herseyi bi okuyayim dedim ama yazilanlarin yarisi NE DEMEK COK IYIYDI?!!! NASIL BEGENIRSINIZ BUNU?!!! seklinde sacma sapan tepkiler oldugundan icim bayildi, devam edemedim, 405'de biraktim Birakin begenen begensin, begenmeyen begenmesin abi, size ne? begenileni ya da begenilmeyeni tartismayin demiyorum tabi de, tartismaktan cok birbirinize giydirmek sizinkisi. En az gold kadar baydniz... +1 rep onun dışında başlığa bi el atsan plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 atma, ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 moderasyona gerek yok zaten üyeler kendileri seviyeyi belirliyor. moderasyonu işin içine soktukça olayın kalitesi düşer. liberal de olduk. kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Moderasyon yapmıyorum ben zaten, sıkıldım kavganızdan, 30 yaşındaki adamlara kavga etme, küfür etme, insanların zevkine etme mi diyeceğim? Şimdiye kadar öğrenemedilerse nasıl düzgün davranılır bu andan sonra öğretmek benim işim değil. Foruma da liseli gelmiyor ki eline yetki verip tüm spoilerları uçur diyelim... Ben moderator olarak takip ettiğim dizilerin konusana şikayet de gelse girmiyorum zaten bölümü izlemeden. Mesaj silip kendi zevkime edecek bağlılık vardı foruma bu yetkiyi ilk aldığımda ama... Başta bölüme bakmak güzeldi, ama ortam da saçmalamaya başladı yani, eskiden hep bağdı buralar ki. Kendi kendinizi modere edin, ben başlıklarla, yanlış bölüme açılan konularla, bir de boş vaktimde gelen şikayetlerle ilgileniyorum bir. Sabah 9’da Adliye’deydim. 4 saat sonra büroya geçip bir dava için ilgili İngiliz kararlarını bulup okuyup, gerekli yerleri çevirmeye başladım, sonra 1000 sayfa kadar bir ifade ve takip tutanağı içinde lehe ve aleyhe olacak şeyleri çıkardım. 20 dakika önce filan boşa çıktım. Şimdi de gün boyunca verilen spoilerları silip kim kavga etmiş diye bakamam. Alın bu yetkiyi benden, bir öğrenciye verin diyorum zaten, bitti benim öğrencilik. Öğrenci işi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Vicissitude said: moderasyona gerek yok zaten üyeler kendileri seviyeyi belirliyor. moderasyonu işin içine soktukça olayın kalitesi düşer. liberal de olduk. kahretsin. he devlet, kanunlar falan da boş yere zaten, kaliteyi düşürüyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Bizim ceza kanunu filan kaliteyi düşürüyor valla ama. Bugün işte bir adam 13 yaşında kızına tecavüz eden adamı öldürdü, kanunlar o kadar boktanki bir şey diyemiyorsun kendi kardeşini filan düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 GERGE said: Kendi kendinizi modere edin, ben başlıklarla, yanlış bölüme açılan konularla, bir de boş vaktimde gelen şikayetlerle ilgileniyorum bir. ne güzel ilgilenmişsin :D bence bi daha bi ilgilen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar