Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

bronn mu değil mi tartışması

bronn kurtaran. kurtaranın atı beyaz ve bronn önceki sahnede beyaz bir ata bakıyor alevlerden kaçtıktan sonra. özel olarak işaret ediyorlar buna.

Ya %95 o zaten de kıvırmaya yerleri var mı, isterlerse mümkün, twist saçmalatma adına yapar mı yapar. Ceset görmediysen öldüğünü, yüzünü görmediysen o olduğunu bilemiyorsun bazen Hollywood'da :p

Mesaj tarihi:
Dikkat: Alttaki link 7x4'ten ufak, dizide yer almayan kitaptaki bir olaydan ise büyük bir spoiler içerir (ikisini ucundan birbirine bağlamış) Hani dizi bittikten sonra kitapta sürpriz yaşamak istiyorsanız tehlikeye atabilir.

http://www.huffingtonpost.com/entry/arya-scene-game-of-thrones_us_598b529ce4b0a66b8bb0a846?ncid=engmodushpmg00000003

şöyle bir iddia var, bana çok uçuk ve zorlama geldi, sızmış bölümleri de okumadım, ama koyayım dedim.
Mesaj tarihi:
tee kaç sene önce LOST vardı milletin süreki kafa zittigi "vay efendim soyle olacak da boyle cıkacak da bence soyle de boyle de" teoriler teoriler... şimdi de GoT çıktı işte.
Mesaj tarihi:
sanmiyorum bisi ciksin %180 derece donmezlerse, Catelyn'in olayi tumden bitti dedilerdi dizide onceden, kitaptan kesilen seylerden biri zaten.

o degilde, 5. blm 4 den daha iyi demis hbo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...