Law Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Hepsini okudum kafam rahat. Keşke gelecek sezon da leak olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Bana biri linki atabilir mi ben de okuyayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 axedice said: 3 mutlu ejderin westerosa barış getireceğine bi kadir inanır bide 14/f/istler. Geçiniz plx huoopp huoop sataşma var! leaklerden fellik fellik kaçtığım için mesajdaki spoiler tagleri açmadım, o yüzden neye istinaden bana çemkiriliyor tam anlayamadım ama cevap hakkımı kullanmak isterim: ejderha sevdiğim doğrudur ama hiçbir zaman ejderhalar barış getirecek, westeros kalkınacak, herkes prosper edecek, mini mini lordcuklar doğacak filan demedim. ben daha ziyade ejderha ne getirirse kabulümcülerdenim, barış beklentim yok, MOAR DRAGONS beklentim var sadece. bu anlamda tutarlıyım :P baya ejderhalar her yere üflesin, yaksın kül etsin, orduları/gemileri yok etsin, terör estirsin, ben de popcorn yiyip seyredeyim istiyorum. bu inanç değil istek... ha sevdiğim karakterler tabii ki var, onlar kazansın da istiyorum içten içe ama şişkoya hiç güvenmediğim için ona da inanç denmez pek, dilek diyelim... ha, bir de bol bol tahminlerim var/oluyor/olacak, çünkü çok eğleniyorum, zaten de o yüzden leak okumuyorum ki devam edebileyim saçmalamaya ve/veya (daha sıklıkla) yönetmeye :) velhasıl, tamam, genç ve saf bir kızcık olabilirim, ama ejderhalar barış getirecek önermesinin mantıksızlığını ben bile görebilirim plox. ama barışı kim naapsın? barış isteyen gandi'nin hayatını seyretsin, dükkanın önünü kapatmasın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Law said: Hepsini okudum kafam rahat. Keşke gelecek sezon da leak olaydı. link plzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 casterly rock'ın sonu baya rezil oldu böyle ya. dizideki fort tasarımı da baya dandikti. emeği geçenlerin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 casterly rock fena değildi, istanbul surları gibi kademeli 3 sıra yapmışlar ama kitaptaki casterly rock ı ne kadar karşılıyor ondan tam emin değilim zira çizimleri şöyle https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-4b9449965d420f12eab50bc7fe093f75-c http://68.media.tumblr.com/01d0d78b19da96651633b04699acb277/tumblr_inline_ni9qp2YT0V1qkwh2i.png https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzrfJjkRL2XfIc-KteTpxcazFU-SHLrSs0rIJy3NgeHOZP_RTu http://awoiaf.westeros.org/images/thumb/7/72/Casterly_rock_by_feliche.jpg/400px-Casterly_rock_by_feliche.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Bu unsullied dünyanın en overrated ordusu herade. Adamları öve öve bitiremediler, yok şöyle efsane böyle inanılmaz dediler, adamlar girdikleri her savaşta tokatlanıyor. Güneyde ele geçirdikleri şehirlerde tinerciler tenhaya çekip sapır sapır bıçaklıyodu. İçinde ordu olmayan Lannister kalesini almak için yine telef oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 hayir nasil lekesizler anlamiyom, erkeklige bok surdurmuyolar da diyemiyorsun. dev bir tarik camdal ordusu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ejdere guveniyolar iste, ejder olmayan her sahnede tokadi yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 dördüncü bölüm düşmüş ilgilenenlere duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Nereye düşmüş torrent falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 redditte yayınladılar arya kardeş sen o bıcakları nasıl kullanıyorsun öyle hey maşallah.. ayrı şekil olmuş hatun. ama bu starklar niye birbirine buz gibi davranıyor yıllar sonra kavuştunuz birbirinize bi gülün la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 redditde var ama 240p falan galiba, çamur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 abi bölüm çok super la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 full bolum mu yoksa parca parca mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 biri link özel mesaj falan atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Llama said: dördüncü bölüm düşmüş ilgilenenlere duyrulur bulamadım ben. nerede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 banada bi pm pl0x teşekkürler. görüntü ağır bokmuş ama ptesiyi beklemeyi yeğlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 mümkünse bende link alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 HQ bekleyin diyor izleyenler, bölüm felaketmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 şimdide full sizdi haberleri düşüyor nete.. daha bualmadım tabi link falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 abi sil öttürmesin adminler. gerçi admin falan kalmadı bane gothamı gibi oldu hepten. üç kere annen dersem admin gelir mi? ANNEN ANNEN ANNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar