dragonlardan en az biri mefta olacak kesin, Daenerys kazik gibi durmaktan gene hüngür moda gececek aninda gor bak.
hound'un ateslerde gordugu sey sezon sonu bence direk, duvarin dogu kenarindan donan denizden gececekler undeadler, zaten introyu degistirmisler orta hint var buna.
walkerlar duvardan direk gecemiyor tabiki, ama kenarindan gecerlerse gerek de yok oyle olmasina, ama wightlari etkilemiyor duvar buyusu o sekilde gibi, castle black icinde dolanan wightlar malum onceki sezonlardan birinde. kazara bir Wight/ice dragon falan olursada oda cherry on top.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Game of Thrones (2011) - HBO
Vingthor'a katıldım bende aynen, bir suru sey acayip siritiyor cocuk mu yiyonuz la, diye izledim bende o yerleri malesef. Birde dizinin veremedigi en onemli sey zamanin akisi, hersey pirt pirt aninda oluveriyor kopukluk olusuyor o acidan, sonra arada dragonlar cocuklar falan buyumus anlamsizca, gemiler sneak attack yemis falan dfg
euron
adamin resmen tasaklara bicak batirdilar herif trailer da hic bir sey olmamis gibi yuruyordu. bu daha buyuk sacmalik bence
suark rahatsız mısın abi, insan resmi spoya falan alır ya. adam olduğu gibi alıntılıyor arkadaş bu neymiş ya.
hatta sil yani spoya da alma.
hatta sil yani spoya da alma.
grego gel sen de şuna iki çift laf et.
Sen ne diyon ya değişik. Ne büyük dert...
O değildi, iki kardeş Euron ile dövüşürken kamaradaki üçüncü kardeşlerinin dövüşüne geçiş yapıldı, orada bir adam bıçaklandı.
Sen ne diyon ya değişik. Ne büyük dert...
otekine weirdo, berikine degisik. bi sen mi normalsin la duduk.
sanal gorgusuzluktur bu bana gore. alintiyi duzeltme zahmetine girmemek, copunu toplamayan piknikciyle esdeger gozumde.
mod olsam direkt editlerdim zaten, kimse de niye editledin bunu demezdi.
haklısın da bunu game of thrones topicinde şey yapmaya gerek yok
atarsın bi özel mesaj olur biter :p
atarsın bi özel mesaj olur biter :p
ya da hunharca alinti yapmak, sirf yurunebiliyor diye kaldirimda 3 kisi kolkola yurumek gibi.
boyle ornekler cogaltilabilir.
bak tansiyonum dustu yine, guncelleye basicagima alintilaya bastim sdf.
@saeros triggerlandim dayanamadim ya napim. sry.
boyle ornekler cogaltilabilir.
bak tansiyonum dustu yine, guncelleye basicagima alintilaya bastim sdf.
@saeros triggerlandim dayanamadim ya napim. sry.
ahaha adam rage açmış. pms
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar