Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
salladık abi ama şidmiye kadar az gözüktü, heartholme de fazla olması lazımdı misal yoktu ordada.

aslında bug belli denizi aşamıolar, yarıp su kanalı acıcan işte eski kale savunmaları gibi
Mesaj tarihi:
Denizi niye aşamasınlar ki? İsteseler onu da aşarlar

Şunu da yeni gördüm çok iyiymiş asdasdasd

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/8a/8c/87/8a8c87d6d0004393ebeab840c71d8308.jpg
Mesaj tarihi:
e hartholmda aşamadılardı

jon snow yarım saaat kürek çektide 5 metre ilerlediği sahne
axedice said:

Denizi niye aşamasınlar ki? İsteseler onu da aşarlar

Şunu da yeni gördüm çok iyiymiş asdasdasd

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/8a/8c/87/8a8c87d6d0004393ebeab840c71d8308.jpg
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

marksman aryanın olayı 1. sezona gönderme

ilk sezonda ned stark ölmeden önce aryayla konuşurken , " büyüyüp bir lady olacaksın ve bir lordla evleceksin kendi kalende hüküm süreceksin çocukların şövalye olacak" diyor . arya da "no , thats not me " diye cevap veriyor. işte kurda dediği " thats not you" o lafa gönderme . kurt da kendisi gibi evcilleşmiyor :P

[video]https://www.youtube.com/watch?v=cve-FeN9etg?feature=oembed" width="459">

iyiymiş.
Kurdun vahsilesip aryaya yol vereceğini sanmazdim. Sosyal medya takip etmiyor, thats not you diye googladin mi pisko.
Mesaj tarihi:
Vingthor'a katıldım bende aynen, bir suru sey acayip siritiyor cocuk mu yiyonuz la, diye izledim bende o yerleri malesef. Birde dizinin veremedigi en onemli sey zamanin akisi, hersey pirt pirt aninda oluveriyor kopukluk olusuyor o acidan, sonra arada dragonlar cocuklar falan buyumus anlamsizca, gemiler sneak attack yemis falan dfg

dragonlardan en az biri mefta olacak kesin, Daenerys kazik gibi durmaktan gene hüngür moda gececek aninda gor bak.

hound'un ateslerde gordugu sey sezon sonu bence direk, duvarin dogu kenarindan donan denizden gececekler undeadler, zaten introyu degistirmisler orta hint var buna.

walkerlar duvardan direk gecemiyor tabiki, ama kenarindan gecerlerse gerek de yok oyle olmasina, ama wightlari etkilemiyor duvar buyusu o sekilde gibi, castle black icinde dolanan wightlar malum onceki sezonlardan birinde. kazara bir Wight/ice dragon falan olursada oda cherry on top.

Mesaj tarihi:
Emre333 said:

euron

adamin resmen tasaklara bicak batirdilar herif trailer da hic bir sey olmamis gibi yuruyordu. bu daha buyuk sacmalik bence

O o değil galiba, o rastgele başka biri gibi.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Emre333 said:

euron

adamin resmen tasaklara bicak batirdilar herif trailer da hic bir sey olmamis gibi yuruyordu. bu daha buyuk sacmalik bence

O o değil galiba, o rastgele başka biri gibi.

O değildi, iki kardeş Euron ile dövüşürken kamaradaki üçüncü kardeşlerinin dövüşüne geçiş yapıldı, orada bir adam bıçaklandı.

Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

Sen ne diyon ya değişik. Ne büyük dert...

otekine weirdo, berikine degisik. bi sen mi normalsin la duduk.

sanal gorgusuzluktur bu bana gore. alintiyi duzeltme zahmetine girmemek, copunu toplamayan piknikciyle esdeger gozumde.
mod olsam direkt editlerdim zaten, kimse de niye editledin bunu demezdi.
Mesaj tarihi:
ya da hunharca alinti yapmak, sirf yurunebiliyor diye kaldirimda 3 kisi kolkola yurumek gibi.
boyle ornekler cogaltilabilir.

bak tansiyonum dustu yine, guncelleye basicagima alintilaya bastim sdf.

@saeros triggerlandim dayanamadim ya napim. sry.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...