dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 atese bakip orada gelecegi gorsen sen de imana gelirsin. cok guzel bi sahneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 yazın tabi hoyratça ortaya ne güzel ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 abi sdfsd adamdan kitaptan detay diye yazmış açıp okuma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 dasaaa said: simdi su ana kadar yayinlanan kitaplarin page countunu, yayinlanan bolum sayisina bolup. bolume kac sayfa dusuyor. yani dakikaya kac sayfa dusuyor bakip, sonra da adamin boktan sahnelerine kac sayfa dusmus bunun karsilastirmasini yapip Kardeş missandeinin kitapta olmayan memelerine bakarken sorun yok da samin bokuna mı takıldınız? Bence daha uzun uzun temizlemeli, o anı seyirciye iyice anlatmalıydı. Belki benim fetişim o? Belki beni o heyecanlandırıyor? daha izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 memeler denilmis diye geldim. bahsedilen fetisi gorunce gittim. take care, bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 toggie said: Dizi basliginda kitaplardan spo vermeyin lutfen. Spo mu? Ölmüş gitmiş karakter hakkında ıvır zıvır detay abi, abarmayın.. Burada ed sheeran sahnesi çok soruldu ondan yazayım dedim görünce. Varmış onun da bir espirisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 yumy said: ed sheeran şarkısı hakkında kitaptan önemsiz detay Sheeran'ın söylediği şarkı kitapta Tyrion'a şantaj yapmak için kullanılıyormuş. Şarkının sözler Shea'yi anlatıyor. ale ale unutmuşum la ben bunu yeminlen kitaba bir daha başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bu son sezon mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ed sheeran popçu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bir sezon daha var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 dasaaa said: dizi verimi = anlatilan konunun icerigi / (bolum sayisi x dizi suresi) Bu formüle göre, diziyi çekmek yerine bir dakikalık özetini anlatsalar acayip verimli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 anlatilan icerigi 1dk'ya sigdirabilecek kadar sig bir icerik ihtiyaci varsa neden olmasin? olm ben cidden kiminiz icin merak ediyorum, harbi zeka geriligi mi var yoksa iyi bir troll mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Belki de birileri de senin için aynı şeyleri düşünüyordur. Ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 troll icin de zeka lazim oldugundan cevap belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Wishmaster said: Belki de birileri de senin için aynı şeyleri düşünüyordur. Ne dersin? dusunebilir baskan. aradaki fark ise surada yatiyor, a- anlatilani anlayamamak = zeka geriligi, b- izledigini anlayamamak = zeka geriligi. mesela diziyi, basindaki ozet kismini falan izleyip de "haci bu bunu neden yapmis ki?" diye soran icin "hmmm...." diyip hakkinda olumsuz dusunmek son derece normal. atiyorum, eksi sozlukte game of thrones basligini okumaya baslayin. milletin yaptigi yorumlari okuyun. "hey bu salak!" diye isaret edeceginiz bir cok insan oldugunu goreceksiniz. site farketmeksizin ayni saptamayi farkli yerlerde, farkli durumlarda da gerceklestirmeniz mumkun. (c- dahi anlamina gelen de yazimi vs. vs. ornekler arttirilabilir) bu bir gozlemdir. diger insanlar ustunde de yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 greyjoy'un hediyesi net tyrion ya. tyrion'u da arya kurtarır. jon ve kalisi abla sizin altınızda maden var bize lazım ayağına muhabbeti geliştirecekler. jon kalisinin beynini night king ile yıkar. cercei'yi siktir edip kuzeye giderler. cercei dorne ve tyrell'lere karşı savaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 hediye olarak 2 3 sayfa geride absolute'un dediği çok mantıklı. varsa öyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 o muhabbeti duymuştum ama hiç bahsedilmedi şuana kadar. o yüzden süpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Red said: greyjoy'un hediyesi net tyrion ya. tyrion'u da arya kurtarır. jon ve kalisi abla sizin altınızda maden var bize lazım ayağına muhabbeti geliştirecekler. jon kalisinin beynini night king ile yıkar. cercei'yi siktir edip kuzeye giderler. cercei dorne ve tyrell'lere karşı savaşır. Benim de aklıma ilk Tyrion geldi. Ama Tyrion'ın yine Kings Landing'de tutsak olması gereksiz bir tekrar olur. O nedenle ya Tyrion'ı ele geçirme girişimi başarısız olacak, ya da hediye başka bir şey. Bir diğer ihtimal olarak Olenna Tyrell'i ele geçirip Tyrelleri devre dışı bırakmayı düşünüyor olabilir. Ellaria Sand ve Dorne için de benzer bir ihtimal düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 said: dizi verimi = anlatilan konunun icerigi / (bolum sayisi x dizi suresi) pek sağlıklı bir yaklaşım değil bu Konu içeriği değişkenlik gösterebilir. Özellikle bu tür bolca yan karakterin olduğu, bu yan karakterlerin çoğunun bölgesel olarak çok farklı yerlerde olduğunu düşünürsek, bunların neler yaşadığı/ana konuya etkileri/karakterin gelişimini bir şekilde işlemeleri gerekiyor. şişko, kötürüm,yanık vs vs o sahneleri şimdi koymasa 2 bölüm sonra savaş sekansının arasına sıkıştıramaz. Genel tempo, bölüm temposu, hikaye temposu/ritmi hepsi etkiliyor. O sahneyi öyle yapmaları anlatım açısından, karakterle empati yapmamız açısından çok iyi bir sahneydi. Ve böyle bir anlatım metodunu şimdiye kadar hiç yapmamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 s7e1 giriş dışında bomboş bir bölüm olmuş. yav, tamam her an aksiyon falan olmayabilir ama 15 aydır beklenen dizide de hound'un 3-4 dakika boyunca kazma kürek mezar kazmasını, daenerys'in 5-6 dakika boyunca yürüyüp sonunda shall we begin demesi falan izlemek açık söylim sıktı. kerameti 7 bölüm izleyip tekrar 1 yıldan fazla bekleyeceğiz insan biraz daha dolu dolu yapar şu bölümleri. umarım 2. bölümden sonra toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Bölümü daha izleyemedim de bu hediyenin illa kişi mi olması lazım bi eşya olamaz mı mesela? Çünkü bu herifin elinde tee valiryadan getirdiği bi bongosu var. Belki serseyinin bongosunu çalma karşılığında kendi bongosunu çaldırır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 gentry hala kürek çekiyo di mi asdggf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8XAQTcZM-MY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar