oldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Esh said: Bi de orda okun girisi hatali abi. 10 metreden duz atmiyo ki, english longbow la havadan kavisli atiyo yere duserken girmesi lazim okun ama cocuga direk 90 derece aciyla saplaniyo. Nasil atlamislar ki bu detayi? O sahne bayaa bir garip cocuk kosarak 3-4 dk ne kadar uzaklasabilir egimli atmasina falan gerek yok dumduz atsada gitmesi lazim Bence olan su remzi baskan oylesine falan atti oklari faln. Asil oku dumduz ordaki archerin biri salladi o da onu belirtmek icin duz girmis gibi gosterdiler remzi baskanin atmadigini belli etmek icin. Cunku mesafe cok fazla degil gibi geldi bana. Daha once ok attim ama tabi suanki yaylar ile o zamanin yaylarinin gucu farklidir ama mermi gibi gidiyorlar egimli atmak icin falan cok uzaklamis olmasi lazim. sanki. ayrica Komutan said: Öyle bir kılıç yapmak zor olabilir de agaçtan bozma bir sopa vermeleri zor olmazdı. bu yani elinde kimsede olmayan bise var ustune bir iki demir plaka at zirh demiyorum.Bir sopa ver lan. Korkusu yeter.Adam canli kusatma araci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Komutan said: Bir tartışma konusu daha ortaya atayım: Çapulcu sürüsü gibi olan wildlinglerin kendilerinden hem teçhizat hem disiplin olarak daha üstün olduğu belli olan bir orduya karşı ne şansları olabilir? Ben 10 000 wildlingle 2000 kişilik Bolton ordusuna karşı savaşmayı göze alamazdım. Elbette wildlingler dışında başka lordların adamları da vardı ama sayıca azdılar. Dizide Sansa vs Jon olarak işlendi zaten bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 İşte ben bunu yapmak için Jon'un tam bir aptal olması gerektiğini düşünüyorum. Stannis kadar bile başarma şansı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 oldun said: Esh said: Bi de orda okun girisi hatali abi. 10 metreden duz atmiyo ki, english longbow la havadan kavisli atiyo yere duserken girmesi lazim okun ama cocuga direk 90 derece aciyla saplaniyo. Nasil atlamislar ki bu detayi? O sahne bayaa bir garip cocuk kosarak 3-4 dk ne kadar uzaklasabilir egimli atmasina falan gerek yok dumduz atsada gitmesi lazim Bence olan su remzi baskan oylesine falan atti oklari faln. Asil oku dumduz ordaki archerin biri salladi o da onu belirtmek icin duz girmis gibi gosterdiler remzi baskanin atmadigini belli etmek icin. Cunku mesafe cok fazla degil gibi geldi bana. Daha once ok attim ama tabi suanki yaylar ile o zamanin yaylarinin gucu farklidir ama mermi gibi gidiyorlar egimli atmak icin falan cok uzaklamis olmasi lazim. sanki. Orada okun duz girme ihtimali sadece cocuk yayladan asagi egimde kosuyosa mumkun, yoksa hicbir sekilde oku egimsiz oyle 90 derece sokturamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 BILIYORUZ DA KONUSUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Evet aşağı eğimliydi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 wildlingler çapulcu da olsa savaşçılar barbarlar. savaş alanında ne kadar disiplinsiz de olsalar strength ile götürürler sdfs. bu arada çocuk zigzag yapsa remzi okçulara salın diyecekti. taktınız koşma mevzusuna sdfs hani benim şuana kadar izlediğim tüfekli silahlı serbest bırakıp koşturmalı idam sahnelerinde genelde dümdüz kaçıyor insanlar. 100 tane film vardır öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 yok oyle o sahnedeki okun acisini cok hatirlamiyorum. Sadece boyle cok egilimli ok atmasini anlamadim remzinin.O yuzdende onun vurdugunu dusunmedim. Gerci cocugun kostugu zeminde duz degil once bir bayir assagi kostu kucuk tepeler faln oldu diye hatirliyorum.Cok kafaya takmadim acikcasi sadece remzi vurmadi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Peki Ramsay'in arkasında bitiveren koca Arryn ordusundan haberi olmamasına ne demeli? Adam gönderip takip ettirmesine bile gerek yok; o kadar büyük bir ordunun hareketleri mutlaka kulağına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bir önceki bölümde Freylere Jaymie Lannister anlatmıştı halbu ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Komutan said: Peki Ramsay'in arkasında bitiveren koca Arryn ordusundan haberi olmamasına ne demeli? Adam gönderip takip ettirmesine bile gerek yok; o kadar büyük bir ordunun hareketleri mutlaka kulağına gelir. yola gece çıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Feribot calismayinca korfezi dolanmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ejderhalar kaç dakkada 1 gemiyi anca yaktılar. ben böyle bi püfte 2-3 taneyi sıraya dizer diye bekliyordum. beklentimi karşılamadı. öyle yak yak biter mi ayrıca ramsay yaman okçuymuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ejderhaların ki göz dağıydı, gemilerini aldı khaleesi zaten yakmak istememiş belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 elesso said: ayrıca ramsay yaman okçuymuş... Sonuncuda göze çektiğinde belliydi o ya. Suratı falan değişti adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Abi gemiyi yakmadılar. Gemiyi alev üfleyerek ortadan ikiye ayırdılar. Nasıl oluyor tam bilmiyorum ama ejderya üfleye üfleye gemiyi ortadan ikiye ayırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 yanan tahtalar agirligi tasiyamayip kirildi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ejdarha alevi güçlü bir alev demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 fireball atmıslardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 huun said: Rewendor said: O anda zaten insanoğlunun %95'i dümdüz koşar, kalanı da büyük oranda kalp krizi geçirip ölmek, bayılmak, heyecandan kilitlenmek falan gibi tepkiler gösterir. Dur bi zigzag yapayım diyecek ya çok sağlam eğitimli veya tecrübeli asker (zigzag eğitimi değil çarpışmada stres yönetebilecek eğitim/tecrübe) a da doğuştan aşırı soğukkanlı insandır (ki bu kadarı zor). katılmıyorum. şu başlığa yazanların %90'ı bile öyle bir durumda duvarın üstünde koşar gibi dümdüz gitmez. kaldı ki savaş eğitimi dediğin şeyin yarısı içindeki kahramana dur demek zaten, pısırık insan gibi kendini kollamayı öğrenmekten ibaret. üstelik bu veletlerin iyi kötü savaş eğitimi aldığını biliyoruz. asilzade olduklarından ileride bir ordunun başında savaşa gidecek olmaları büyük olasılık. hani ufak bir velet olsa tamam diyeyim de, eşşek kadar boyu vardı. İlk paragraf tamamen farklı görüş, ama soğukkanlı düşünmekle o anki panik halinde hareket farklı şeyler. Öte yndan eğitimde binlerce tekrarın amacı kontrolsüz refleksin önüne geçme amaçlı diyebilirim. İkinci paragraf için de Stark ailesi dağıldığında nerdeyse kundakta bebeydi (bi miktar abartı yaptım coşmayın) eğitimlik falan bi vakti yoktu keratanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 amma goygoy yapılmış. zigzag çizerek koşması için yetişkin ya da eğitimli asker olması gerekmiyor. evrimsel olarak hisleri var insanların, yerden yüksek saydam bir zeminde emekleyen bebekler bile korku eğilimi gösteriyor. dizide 'wow, ramsay is such huntard' olayını vermek için öyle çekmişler işte. zigzag çizerek koşsa ve buna rağmen 500 metreden okla vursaydı fantastikliğin dibiydi zira artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ya bu arada istediği kadar okçu olsun koşan hedef öyle kalbinden vurulmaz şak diye lel legolas mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Legolas bile uruku indiremedi helms deep te tek okta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 uruk senaryoda olmuyordu ondan olmedi. ahah cok hosuma gitti ya hakkaten bu arguman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 balına vurdu bence bi de öyle düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar