Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Çok da spo yok aslında.

Bu bölüm kurgu kötünün de kötüsüydü. Dizi sanırım artık kendi yolunu izliyor, umarım kitap da böyle saçma sapan ilerlemez. Heyecanla bekliyorum nitekim.

Yalnız Winterfell savaşı inanılmaz iyiydi (kurgu olarak değil sdf), sahneler, combat, makyajlar vs. ağzımın suyu aka aka izledim. Yalnız keşke Ramsey'i daha yaratıcı öldürselerdi; bana yetmedi sldkfj.

Sosyal ağlarda paylaş

Snow çok hata yaptı ama ramsey da boş durmadı. Davos okçularına ateş açmayın dediği sırada ramsey patır patır kendi askerlerini de kırdırdı savaş alanında, sayılar o yüzden eşitlenir gibi oldu. Zaten her yakın çekimde kaosu gösteriyordu, en son davosta kalanlarla gitti ramseyde gitti ramseyin kalanlar daha fazlaydı, orda da rohan yetişti yardıma. Neyse en azından kaleyi alacak adamları kalmadı falan dedi yine baya tokat yemşiler. Böylece aralıksız süren savaşlarla kuzeyin nüfusu 1/10 a falan düştü heralde. Europa gibi asker üretmek için bi 10 15 sene falan beklemeleri gerek şimdi ww ler sikicek.

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=lpSTE9sbig8

ep 9

Jon'u kaosta takip eden sahne ve ezilme sahnesi çok iyiydi ya.

Ama harbi son anda gelip kurtaran atlılar bi bitsin artık filmlerde ve dizilerde.

En büyük eksik Ghost'un olmamasıydı. Ramsey'in üstüne salıcaklar diye beklediydim.

Dany'nin ejderhalarda niye durup dururken sözünü dinlemeye başladılar ya sdf.

http://www.youtube.com/watch?v=B93k4uhpf7g
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bölümdü çoookkkkk

sekiz madde

1- John Snow'un ayaklar altında ezilme nefes alamama boğulma sahnesi MUHTEŞEMDİ. İzlerken ben nefes alamadım. Üstüne üstüne bastıkça askerler soluğum kesildi.

2- Rikon Stark aptal gibi koştu. Ok dediğin alet çok hızlı bir balistik silah değil ki? Zig zag çizsene koşarken andaval çocuk hatta mesafe açıldıktan sonra arada dön arkana bak ok nereye gidiyor, yön değiştir.

3- Sansa taht rekabetine girmese John snow ile. Onda bir Cercei potansiyeli gördüm, little finger ile bi katakulli çevirmeseler arkasından abisinin. bana Sansa VILLAIN olarak hazırlanıyor gibi geldi. Köpeklerden gülümseyerek uzaklaşması falan dark side'a geçiş anı gibi geldi bana.

4- Üvey annesini ve yarı kardeşini yedirdiydi ya daha yeni köpeklere, insan eti artık besin olmuş hayvanlarda yirler tabi o kadar açkene sahip mahip tanımaz o hound'lar.

5- Hound'u ve arya'yı hiç görmedik bu bölüm, bran stark'ı epeydir görmüyoruz haftaya onların öyküleri de bağlancak mı bakalım biyerlere.

6- Gray Worm'un hareket çok iyiydi. Smooth...

7- Wildling'lerin liderinin "flanking move" ne demek bilmemesi çok komikti. AhahAha adamlar basit düşünürüz biz demişti ya, taktik anlamda da ayni şey geçerli dmek ki.

8- Bu ekip iki sezon sonra dağılıp gidecek mi şimdi? Başka yazar başka öykü yeni bir DEV prodüksiyona başlasalar keşke.

Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi bölüm :D

Ciddne boş sahne yoktu bölümde, aşırı bayık son 2-3 bölümden sonra ilaç gibi geldi.

Khaleesi'de kafa şişirmeyip aksiyona girince gözüme daha bir güzel gözüktü hahah:D

Savaş sahnesini cidden çok iyi çekmişler. Jon Snow'un süvarilere karşı tek başına kaldığı sahnedeki çekim ile başladı efsaneler serisi. O arada sağa sola kılıç salladığı çekimler falan mükemmeldi.

Zamanla adamlar öldükçe oluşan devasa yığınlar, Jon'un ezildiği sahneler falan çok iyiydi ya.

Tyrion'a da resmen adama hürmeten sahne yazıyorlar galiba artık. Saray soytarısı gibi oldu adamcağız, kenardan konuşuyor ama herhangi bir etkisi yok. Anca gelene geçene salak salak laflar etsin dursun.

edit: Oha o attan uçarak düşen adam cgi değilmiş :D

Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

çok iyi bölüm :D

Savaş sahnesini cidden çok iyi çekmişler. Jon Snow'un süvarilere karşı tek başına kaldığı sahnedeki çekim ile başladı efsaneler serisi. O arada sağa sola kılıç salladığı çekimler falan mükemmeldi.

Z--------------------------------------
edit: Oha o attan uçarak düşen adam cgi değilmiş :D

Atlıların Jhon Snow'a karşı dört nala geldikleri sahne de CGI değilmiş. Çok emek var bölümde çok.

Sosyal ağlarda paylaş

remzi göteleğini keşke daha ağır bir işkenceye tabi tutsalardı. ne bileyim theon'a falan haber salsalardı o da hıncını alsaydı. rhollor reyiz aka ışığın ağası resleseydi bir daha öldürselerdi, prometheusa yapılan gibi. psikolojik olarak çökertselerdi ya ne bileyim çok hızlı öldü tatmin etmedi.

dövüş sahneleri de gayet hoştu ama boktan çekilen 8 bölüm sonrasında 2 güzel bölümle sıvamaları sıkıyor artık.

Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

wild fire

Bu arada tüm kenti wild fire ile yakacaktı durdurulmasaydı, o yüzden kingslayer muhabbeti oldu ya?

Bu benim Cercei wildfire ile yakacak biryerleri teorimi destekliyor :)

Yakarız bu gezegeni muhabbeti olacak son iki sezonun biyerlerinde, görün bakın.

bu baya yaygın bi teori abi zaten.bukadar gözümüze gözümüze soktuklarına göre olucak bişey.ama tommen hala yaşarken ona zarar vermemek için yapmaz bunu.

ha buarada tyrion özel olarak sept of baelor'un altında wildfire var diyor.şu sparrowların takıldığı tapınak o.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...