Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Unsullied'ların tüm eğitimi cephe savaşı üzerine, silahları, kalkanları falan da ona göre mızrak vb.Adamlar şehir içi baskınlara falan napacaklarını bilmiyorlar. Daracık alanlarda kurulacak pusuyu ya da ekstradan tehlikeleri (bkz: adana'da ikinci kattan kavgaya atlayan adam) falan düşünemiyorlar, öngöremiyorlar. Tam köle mantığıyla odun input/output olarak yetiştirildiklerinden dolayı bir yaratıcı düşünce veya kendilerini geliştirme durumları da yok. O yüzden böcek gibi ezilmeseler de baskın basanındır şehir içi çatışmasında ağır kayıp vermeleri normal. Öte yandan Barristan öyle değil, herif savaşın her türlüsünü biliyor, yaşlı falan ama o haliyle de önüne geleni tokatlayacak kıvamda. Onu baskındakiler değil senaristler öldürdü.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Sparkcaster said: drizzt var 1000 tane ork kesiyo bi oturuşta Lan oğlum GOT içinde diyorum.
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 barristan gibi bi adamın oldukça unstable olan bi şehirde zırh giymeden etrafta pazara taze domates almaya çıkmış gibi dolaşması saçma zaten. full-plate armoruyla biraz zor keserlerdi çük kadar daggerlarıyla.
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Asteroth said: Sparkcaster said: drizzt var 1000 tane ork kesiyo bi oturuşta Lan oğlum GOT içinde diyorum. pek yok böyle karakter çünkü full zırhlı ve eğitimli adamlar gene full zırhlı ve eğitimli adamlarla çarpışıyor.bi jaime var robbun jaimeyi yakaladığı savaşta robba ulaşmak için baya bi adam kesiyor. da yani çük kadar daggerlı,pijamalı herifler ile bir değil bu adamlar.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Sword of the Morning? Ya da eski haliyle Jamie tabii.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 progamer said: Sparkcaster said: koskoca barristan amele gibi gezmez öyle squire yetiştiriyor mereen e geldikleri gibi belli ki amca çıkarın beni diziden demiş tam tersi amca çıkarmayın beni demiş sdf. Bu herif kitapları filan okumuş. En sonunda Barristan'ın bir şeyler yaptığı kitaba geldik diye sevinmiş. Sonra ölücen sen diye senaristler buna gelince baya sinirlenmiş. Kaç kere çıktı hataydı öldürmeleri bu şekilde filan dedi. Sıkıntı senaristlerde yani. İşte okumuş adamı barındırmıyorlar. Düzen her yerde aynı abi :(
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 o kadar sicak yerde devamli plate armor giyilmez, pişik olur insan
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Devamlı giymesine gerek yok zaten, günde bir saat devriyeye çıkacağı zaman giysin yeter. Günün geri kalan zamanında taht odasında okeye dönüyo zaten.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 o zaman allah o senaristlerin evlerine ateşler salsın.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Saeros said: Asteroth said: Unsullied avlıyordu bir ara adamlar patır patır, bence tam da çapulcu değiller ama hadi varsın olsun, yine de 15 kişiye karşı ve kısıtlı alandasın. Öyle uça kaça öldürürüm kılıcı savura savura diyebileceğin bir alanın da yok. Varsa da söyleyin bu arada örneği, merak ediyorum bir yandan. ben bi keresinde öldürmüştüm öyle 15-20 kişi baya kolum yorulmuştu ama mümkün yani koldan savasırsan yorulursun tabi, omuzdan bilekten dovuscan.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 _Rave said: k1nJo said: Sparkcaster said: koskoca barristan amele gibi gezmez öyle squire yetiştiriyor mereen e geldikleri gibi belli ki amca çıkarın beni diziden demiş amca çıkarın beni dediyse başkasını koysalarmış o zaman abi. kael gibi bi daario'dan sonra peasant daario izliyoruz kaç sezondur zaten. tamtersi barristanı oynayan aktör isyan ediyordu karakteri öldürdükleri için.hatta adam kitap okuyucusuymuş,barristanın o sene daha çok rolü var diye gaza gelmiş falan.scriptler eline ulaşınca görmüş karakterin öldürüldüğünü.tamamen iki dangalağın bok yemesi yani olay.tyriona yer açmak için muhtemelen. edit:progamer yazmış zaten. tyrion kitapta böle bi rolde felan değil di mi? daenerys advisor falan diil yani?
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 paralı askerlerle birlikte tyrion kitapta
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Emaleth said: mormontlar ayıya dönüşecek bence. adamlar shapeshifter pls :P *hype* az bi ihtimal de olsa olabilir şu ya. kitapta bi yerde en doşanklı mormont kadınlarınan biri, şakayla karışık "mormont kadınları skinchanger, ayıya dönüşüp ormanda çiftleşecek eş arıyoruz" falan tarzı bir şey diyor he bunun yanında bear island'lıların ne kadar sağlam herifler olduğunu biliyoruz. gerçekten sadece 62 çok iyi savaşçı vermiş olma ihtimali daha yüksek shapeshift'ten :D
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Tavsan diyorum inanmiyorsunuz hala
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 voltranı oluşturdular mı dev tavşan oluyorlarmış
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 sabonis said: Emaleth said: mormontlar ayıya dönüşecek bence. adamlar shapeshifter pls :P *hype* az bi ihtimal de olsa olabilir şu ya. kitapta bi yerde en doşanklı mormont kadınlarınan biri, şakayla karışık "mormont kadınları skinchanger, ayıya dönüşüp ormanda çiftleşecek eş arıyoruz" falan tarzı bir şey diyor Orda mormontlarda da warglık olduğu iması var. Büyük ihtimal aile geçmişlerine bi atıf, ama güncel karakterlerden biri (maege falan mesela) ayılara warglayabiliyorsa da şaşırmam.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Abi Jorah da Mormont degil mi, donusse o donusurdu ayiya
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Hayir silahli adam ayiyi daha kolay oldurur ayrica
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ayı bersersk açarsa tek atar
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Nigger_of_the_sand said: Abi Jorah da Mormont degil mi, donusse o donusurdu ayiya Dönüşmek diye bişey yok, warglamak var. Ayrıca bi ailede warglık olsa bile her üyesinde görünmüyor, hatta nesiller boyunca ortaya çıkmayabiliyor.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 axedice said: Orda mormontlarda da warglık olduğu iması var. abijim sana kalsa sansa herkes warg ayol :P sansa sincaplara warglıycak, jon ghost'a, efendim mormontlar ayıya, baratheonlar geyiğe, vs vs... şurda hazır dizi boka sarmışken iki dakka fantaaağzi yaptırmadın :P inadına bir başka olmadık teoriyi tartışmaya açiym hemen lyanna mormont tormund'un kızı. tormund'un ayıyla sevişmesi şakası dizide vardı, kızcığın annesinden de "öyle bi savaşçı kadın ki nerdeyse ayı" diye bahsediliyor. demek ki ayı sevgili hikayesi foreshadowing ve tormund bi ara mormont ana ile aşk yaşamış. bu nasıl? *reytink reytink* :P
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 O kadar plausible bi teori ki GRMM bence böyle yazmamıştır. Yoksa çok dönüyor sağda solda
Öne çıkan mesajlar