Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 dizi başlayalı 10 tane topik açıldı hala hiç izlemeyen biri bu topiğe girer muhabbeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 allah belanı versin stannis !!11!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Rerore said: dizi başlayalı 10 tane topik açıldı hala hiç izlemeyen biri bu topiğe girer muhabbeti var Sizofren misin nesin anlamadim ki... http://i.imgur.com/qwCQEhg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kardeşim atmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 di, forgivergiller bir fikir. banlasan, yedekte hesap bol. hesap bitse, kardeş var. biri gitse bile fikirleri diğerinde tekrar vücut buluyor. bu güce karşı koymaya çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bir tr gercegi forgivergiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 pati albüm istedim diye forum banı atmış ben ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 onu istediğin için değil isteme sebebin yüzünden attı, hatta dile getiriş şeklinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 k1nJo said: onu istediğin için değil isteme sebebin yüzünden attı, hatta dile getiriş şeklinden. Ne için istedi ki? Edit: Hay sayfa başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 boku cikmis spoiler mevzusunun. abartiyorsunuz hakkatten. ayrica konu sizce de asiri dagilmadi mi? en az 3 kitap ancak toparlar gibi geldi. sanki 1 westeros varken 5 e bolundu birden git gide de gap aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 paralel westeroslar http://www.youtube.com/watch?v=P3GV0L-1664 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 DA2019 said: k1nJo said: onu istediğin için değil isteme sebebin yüzünden attı, hatta dile getiriş şeklinden. Ne için istedi ki? Edit: Hay sayfa başına. http://forum.paticik.com/read.php?2,8025104,8025480#msg-8025480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ShadowFury said: Robert'ın piçinden kan alınınca hem Robb hem Joffrey öldürülmüştü. Bir kişi daha vardı ama unuttum, ama işe yaramadı olsa gerek. Attı tuttu herhalde. ya da 2/3 şansla öldürüyor filan olabilir, kehanet olarak zaten öleceklerini biliyordu bak ben öldüttüm demek için yaptı filan gibi ihtimaller de var. 3.kişi 3.kişi balon greyjoy,theonun babası.oda ölüyor,hatta oberynin ölümünden bile önce onun ölümü.ancak diziden greyjoyların hikayesini tamamen çıkardıkları için bahsetmediler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Rave kitaptan spoiler vermis cok ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Greyjoylar büyük ihtimalle önümüzdeki sezonda daha ön plana çıkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 uyari veya ban gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 adam spoilera yetisememis, disina sicmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Rave diğer yazdıklarını da spoya alman lazım bölüm bölüm. Uyarı yeme boşyere şimdi. Ayrıca kitaptan bahsettiği kısım spoiler değil, çünkü dizi basmış geçmiş orayı. Hani spoliersa onu da 1. sayfada kurallarda belirtilmesi lazım "kitapta olup dızıde olmayan olayları, dizi oraları çoktaaaaan geçmiş olsa ve bir daha gündeme gelme ihtimali olmasa bile bahsetmek yasak" denilmesini gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yalan spoiler vermek de yasak mi? kitapta soyle boyle oluyordu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 nadir sinirlenirim ama butopic geçrekten çok ilginç adam 2.sezondan spoiler vermiş, ya diziye yeni başlayan biri okusa o mesajı kim verecek hesabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 valla ben son bölümü izlemeden konuya hiç uğramıyorum kafam rahat. kasmayın siz de o kadar spo mu verdi vermedi mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mothers Mercy ka mon ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 DoruK said: yalan spoiler vermek de yasak mi? kitapta soyle boyle oluyordu diye cofri zamanında bu konulardan birinde cofri ejderha öldürecek falan demişti, cofri ölene kadar olacak mı la acaba öyle bir şey diye bekledim. ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 barbu said: yumy said: taş adam zımbırtısı Dokunup bulaşma olayı lordfriendzone'un hastalığı kaptığı adamlardan geçebiliyor bir tek sanırım yani kaynaktan.Ya da hastalığın vücudun tamamına yayılmış olanlardan falan? Shireen dizi başından beri öpüyor milleti yoksa şap şup zaten.. Taş adamlarla ilgili fikir Ya. bildiğimden değil ama öyle olsa, Tryion'a sormazdı, sana dokundular mı diye, veya Tyrion da ona sormazdı "ya sana" gibisnden. sanki bulaşıcı direk bu. hastalıklı deriye dokunması lazım işte. bunların dövüştükleri komple o deriye sahip olduğu için direk sna dokandılar mı diye sordular birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar