Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Daha iyi diyebilmem için Interstellar'ı da bi daha izlemem lazım, ama Interstellar'dan daha kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ben pek beğenmedim. Hayatta kalma filmi havasını veremedi bir türlü. Film sadece marstan ibaret olsaydı o zaman çok daha iyi olurdu. Tam "şimdi sıçtı" dicem hoop dünyadaki sohbeti görüyoruz. Film bitmek üzereyken mars dünya arası yolda olan ekibi görüyoruz. Hooooop hızlandırılmış karakterleri sevme sahneleri. Yok o buna aşıkmış yok bunun çocukları varmış vs vs. Umrum olmadı. 5 dkda anlatılmaz. En fazla Matt'i görüyoruz ama onun hakkında bile bu kadar bilgiyi vermiyor bize. Yada veriyor ama ben hatırlamıyorum. Düşün artık ne kadar gereksiz gelmiş. Hayatta kalma filmlerinin örnekleri var. Ana karakter vs doğa olur. Ana karakterden başka hiç kimseyi görmezsin film boyunca. Aralarda "flaashback" yapılır. Bak FLASHBACK! Bu sırada kahramanımız kurtulmaya çalışırken roket takımı şunu şunu yapıyordu değil. FLASHBACK. Bence over hype ve gereksiz bir filmdi. Tek filmden iki film çıkartılabilir: Sadece Mars sahneleri olan. Bütün film boyunca kahramanın kurtulmasını izlediğimiz bir film Sadece NASA sahneleri. Marsta bir adam var ve zar zor iletişimdeyiz. Onu kurtarmamız gerek kafasında bir film. İkisi birden olmuyor. 4/10 aha bu da puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Sen filmin türünü yanlış anlamışsın ama, daha doğrusu filmden yanlış beklentiye girmişsin. Öyle flashbackli falan bir film değil ki bu? Star Wars izleyip de "ışın kılıçları gerçekçi değil" demek veya Avatar'a senaryo beklentisiyle gitmek gibi bir şey bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 adam ne kafada izlemiş ya. dünyayı gösterdiler diye filmi çöpe atmış asdhufdhasufah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Rewendor said: Sen filmin türünü yanlış anlamışsın ama, daha doğrusu filmden yanlış beklentiye girmişsin. Öyle flashbackli falan bir film değil ki bu? Star Wars izleyip de "ışın kılıçları gerçekçi değil" demek veya Avatar'a senaryo beklentisiyle gitmek gibi bir şey bu :) Flashbackli bir film olmadığını biliyorum. O beklentiyle zaten gitmedim. Uzun bir film içerisinde karakterleri sevdirme zahmetine girmeyen, herşeyi oldu bittiye getiren, kötü karakter olarak ilk başta NASA daki adamı gösterip sonra aslında o değilmiş dedirtmek bunlar B filmlerinde olacak şeyler. Bir şeyler yapmaya çalışıp yapamamak. Kaldı ki starwars ve avatar örneklerin şu ana kadar ki en saçma örnekler. Marslı filminin olma ihtimali var, star wars ve avatarın yok. Hadi avatarın bir nebze, önce uzaylı bulmalıyız sonra gezegenlerine gidebilmeliyiz falan filan. Ama star wars "çok uzun zaman önce" diye başlıyor. Bunu niye yazdım? "Avatarın bile azıcık olma ihtimali varsa o zaman star wars da olur" şeklinde şeyler yazma diye. Kaldı ki bir kitap filmi yaparak bütün kitabı anlatmak zorunda değilsin. Al Marslı bölümlerini, at Dünya sahnelerini. Kim ne diyecek. Bak ikisini de kullanmış ben burda yazıyorum bir şey değişiyor mu? Kaldı ki beklentiyle gittim filme. Ridley Scott diyorsun, hype yaptırıyorsun. Sonra beklediğin gibi çıkmıyor. Ona üzülüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Seele said: AtlaraFisildayan said: interstallerden iyi ya ozellikle uzaydaki, marsdaki kisimlar cok iyi biraz atlardan uzak dur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 eregorn said: Rewendor said: Sen filmin türünü yanlış anlamışsın ama, daha doğrusu filmden yanlış beklentiye girmişsin. Öyle flashbackli falan bir film değil ki bu? Star Wars izleyip de "ışın kılıçları gerçekçi değil" demek veya Avatar'a senaryo beklentisiyle gitmek gibi bir şey bu :) Flashbackli bir film olmadığını biliyorum. O beklentiyle zaten gitmedim. Uzun bir film içerisinde karakterleri sevdirme zahmetine girmeyen, herşeyi oldu bittiye getiren, kötü karakter olarak ilk başta NASA daki adamı gösterip sonra aslında o değilmiş dedirtmek bunlar B filmlerinde olacak şeyler. Bir şeyler yapmaya çalışıp yapamamak. Kaldı ki starwars ve avatar örneklerin şu ana kadar ki en saçma örnekler. Marslı filminin olma ihtimali var, star wars ve avatarın yok. Hadi avatarın bir nebze, önce uzaylı bulmalıyız sonra gezegenlerine gidebilmeliyiz falan filan. Ama star wars "çok uzun zaman önce" diye başlıyor. Bunu niye yazdım? "Avatarın bile azıcık olma ihtimali varsa o zaman star wars da olur" şeklinde şeyler yazma diye. Kaldı ki bir kitap filmi yaparak bütün kitabı anlatmak zorunda değilsin. Al Marslı bölümlerini, at Dünya sahnelerini. Kim ne diyecek. Bak ikisini de kullanmış ben burda yazıyorum bir şey değişiyor mu? Kaldı ki beklentiyle gittim filme. Ridley Scott diyorsun, hype yaptırıyorsun. Sonra beklediğin gibi çıkmıyor. Ona üzülüyorsun. "Olma ihtimali var/yok" diye bir kıyaslama değildi o, çok yanlış beklentiyle alakasız filme gitmek üzerineydi. Şu filmde karakteri sevdirmeye çalışmamış demek nedir yahu? Yok ben vazgeçtim. Recep İvedik, Osman Pazarlama falan müstahaktır bu ülkeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 İlla sevdiğini sevmeyen çıkınca recep ivedik... sonra niye genelliyorsun diye bana kızıyorlar. Kafa buysa konuşmaya gerek yok. Dikkat konuşmak dedim çünkü mantık buysa tartışılmaz bile. Özet ben beğenmedim. Nedenini yazdım. Katılan olur katılmayan olur ama ben beğenmedim. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Grego alt kasma Grego ON TOPIC: Film survival değil, sana anlatılmak istenen o. Ağır dram adamların amacı değil dolayısıyla ağır dram olmamış demek ağır saçmalık. Film "En iyi Komedi/Müzikal" dalında Altın Küre aldı. Otur sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 O zaman filmi Komedi/Müzikal olarak değerlendirmek lazım. 5/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Seele said: AtlaraFisildayan said: interstallerden iyi ya ozellikle uzaydaki, marsdaki kisimlar cok iyi biraz atlardan uzak dur. adam karadelige canli girip canli cikiyor random kendi evine denk geliyor. he at kopek kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Random girip çıkmıyor işte gelecek formları uzay zamanın ve haliyle karadeliğin hakimi. Plot shield mı plot shield ama kendi içinde tutarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 adam marslı'nın olma ihtimali var ama star wars'ın yok yazmış, ve siz bununla film tartışmışsınız :( mars'a gitmek insanlığın son noktası cunku, sonra hyperspace'e geçebilecek araçlar falan yapmamızın imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 axedice said: Random girip çıkmıyor işte gelecek formları uzay zamanın ve haliyle karadeliğin hakimi. Plot shield mı plot shield ama kendi içinde tutarlı. peki ya don lastikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 eregorn haklı. filmde survival tadı yeterince yok. ayrıca aşırı Hollywood'du. adam marsta tek başına yıl deviriyor, hiç mi psikolojik olarak yıpranmaz. varsa yok şakalar komiklikler. gravity bile daha iyiydi. hele interstellar ile karşılaştırmak bile ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 filmin ilk yarısı iyiydi. survival modu da vardı. Ama ikinci yarıdan itibaren hollywood marvel dan farkı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 interstellardaki sacmaliklar parcalara bolunup baska filmlere dagitilsa itin gotune sokarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 interstellar ile kıyaslayanlar, ocean's eleven ile dog day afternoon'u da kıyaslıyorlardır. ne de olsa soygun filmi. tey allam ya. birisi full bilim kurgu diğeri 50-60 sene sonra gerçekleşmesi muhtemel ve tamamen gerçek bilim baz alınarak yazılmış bir mcgyver/robinson crusoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 interstellar sci-fi de sonlarina dogru fantastik kurguya kayiyor hatta fantastik kurgunun limitlerini bile zorliyor asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ÇOK KÖTÜ REZİL İĞRENÇ PİS BİR FİLM BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 insanlar black hole ile ilgili herhangi bir şeyi tecrube etmedikleri için mecburen kaymak zorundaydı zaten :D içine girenin unicorn olduğu bir evden falan yazmadıklarına şükredelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Adam filmde flashback yok diye bozulmuş resmen :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ben inceden sevmeye başladım filmi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 neresindesin şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 atmosfere girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar