progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 GONDARCENGIZ said: http://store.steampowered.com/app/302510/ 20 liraya gömüyom bunu kaç saat gameplay var bilen varmı oyun hem kısa hemde devamlı aynı şeyi yapıyorsun. Combat'ı da çok kötü. Deymez bence 20 tl. Hikayeside meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bi açim bakim dedimde videosuna bu tarz oyun çekti canım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 totalbiscuit ryse alan kanalımı izlemeyi bıraksın falan diyordu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bu ryse iskaladiginda bile vurdugun oyun degil miydi? hatta featuredu bu, adamlar bilerek oyle yaptik dediydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 O salak oyuna 20 lira vercenize ,10 lira daha verin lord of the fallen alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Dishonored alıyorum simdi, ikinci oyun da acıklanmıs zaten. Oynamayan varsa Brothers alsın. 2,40 zaten para degil. 3-4 saat suruyor en fazla ama cok tatlı bi indie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Abi don't starve çok eğlenceli ya, bir arkadaş ve eşiyle 3 kişi oynadık bugün. 2 saat base kurduk uğraştık ettik sonra arkadaşın eşi elinde meşaleyle girdi her şey yandı bir anda bağırış çağırış hepimiz öldük gülmekten gözümden yaş geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 git mutfaağa bize havuc pişir dedinizmi sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 abi o elindeki torchla base i ateşe verdiği an ve kocasının HAYaTIM NAPIYOsUn naraları kızın ay ay ları falan yeterince iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ben sipeyse inandım bastım 15 tl aldım. muhtemelen oynamam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bugün aldım, 4,5 saat oynadık hayvan gibi de eğlendik. Bence parasını çıkardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bazı indirimlere insan gerçekten hayret ediyor. Morrowind %50, oblivion %40. Sanarsın morrowind 2, oblivion 1 sene öncesinin oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Talep var demekki halen 40 yaşında evlenmemiş türk kızı gibi aynen sadasaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ShadowFury said: gta4 ü ben de oynamamamıştım, alsam mı diyorum. şöyle complete editon diye bişey var, gta4+episodes from liberty city demişler, 12.25 http://store.steampowered.com/app/901583/ bir de bu var, sadece 4 var bir de GTA collection diye ayrı bir şey var onda gta4+episodes from liberty city+gta3+san andreas+vice city var 18.75 sadece gta 7.75 http://store.steampowered.com/app/12210/ diğer oyunlar güzel mi? sadece 4 ü mü alıyım? gta3ü al oyna gerisi leş, güven bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Abi dont starve efsanedir ya yeni mi oynuyorsunuz sgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://store.steampowered.com/app/322170/ aldım. 5 dakika oynadım. olacak iş değil lan. insanın hayatı söner yemin ediyorum. 20 kerede ilk bölümün %60'ına mı ne geldim daha. öldükçe öğreniyorsun nerde ne yapman gerektiğini. zaten top review okuduktan sonra satın almamak lazımdı: I'm totally not addicted Please send help ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 İzlerken bile nefesim daraldı lan. Bu hissi en son Super Meat Boy'un dark levellarında yaşamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Dying Light hala girmedi indirime. Allahsızlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Benim için gayet iyi bir summer sale oluyor. Bir tane bile oyun almadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 WoodsOfYpres said: Abi dont starve efsanedir ya yeni mi oynuyorsunuz sgh kaç ay önce hatırlamıyorum ama o kadar ucuza aldım ki şu don't starve'ı ben. bende sadece düz dont starve vardı. arkadaşla beraber oynayalım dedik.(onda hiçbir şey yok) bi pack vardı içinde 2 tane together ve ayrıdan bi de normal dont starve var. bende normal dont starve zaten oldugu için fiyatı da 8 lira mı neydi. nasıl lan!! falan olmuştuk o gün. 8 liraya 2 together ve bi dont starve almıştık.sdfdsfsdf bi ds bi together arkadasa gift yaptım kalan togetherı da ben aldım. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 elimde fazladan Don't Starve var, takas etmek isteyen olursa asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 divinity mi pillars of eternity mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 pillars of eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Yahu bu EU girmez mi 75%'ye.. Summer sale öncesi girmişti almadım nasılsa gene girer birkaç güne diye... Bir AoW3 bir EU4 bekliyoruz girmedi ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Aow3 %50 indirimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar