Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuma

masa

Öne çıkan mesajlar

Kum var fakat 5-6 aydır hiç kullanmadı. İstanbuldayken zorunlu kalmadıkça sokakta tuvalet yapmazdı. Eve gelir gelmez tuvalete koşardı. Antalyaya geldiğimizde yavaş yavaş kum kullanmayı bıraktı. Şuan evdeyken tuvaleti gelirse bile kuma yapmıyor, kapıya gidip miyavlıyor. Kapıyı açar açmaz asansörü beklemeden hemen merdivenlere yöneliyor. Direkt merdivenleri inmeye başlarsa anlıyorum ki tuvaleti gelmiş. Asansörü beklerse öyle gezmeye çıkmak istiyor demek.
Sosyal ağlarda paylaş

Kediye inanılmaz bir özgürlük tanınmış. Bence bayağı zor bir iş beceriyor. Bu kadar açık fikirli olabilmek imkansız gibi bir şey. Sen bildiğin gibi yap masa. Bence kedini bayağı seviyorsun ve onun hayatını kendince isteyebildiği gibi yaşamasına olanak tanıyorsun. En başından beri izliyorum keratayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinowhatrecup said:

Kediye inanılmaz bir özgürlük tanınmış. Bence bayağı zor bir iş beceriyor. Bu kadar açık fikirli olabilmek imkansız gibi bir şey. Sen bildiğin gibi yap masa. Bence kedini bayağı seviyorsun ve onun hayatını kendince isteyebildiği gibi yaşamasına olanak tanıyorsun. En başından beri izliyorum keratayı.

Teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuma 4 gündür gündüzleri evde geceleri dışarıda kalıyor. Hele dün gece zorla dahi sokamadım eve. Gece 1 gibi indim buldum bunu. Gene o sarı kediyle karşılıklı bakışıyorlar. Cumanın tırnaklarının arasında sarı tüyler vardı, halen kapışıyorlar. Kapışmaktan yorulunca ateşkes yapıp karşılıklı dinleniyorlar. Kucağına aldım eve çıkarmak için ama apartmanın girişinde atladı kucağımdan. Sonra tekrar yakaladım, gene apartmana girerken atladı ve miyov miyov diye kızdı. Bende karışmadım artık o kadar laf yapınca.

Birkaç saat önce geldi hayvan gibi yorulmuş, uyuyor şimdi.
Sürekli olarak yara bere içinde geliyor ama hep yüzeysel yaralar. Cumanın tüyleri biraz seyrek onun için sarı kedinin tırnaklarından korunamıyor. Sarı kedi ise tam bir izbandut, hayvan gibi tüyleri var. Tüylerin sadece soğuktan korunmaya yaradığını düşünürdüm. Ama kalkan görevi de yapıyormuş.

Telefonun kamerasını yaptırınca fotoğrafını çekeceğim sarı kedinin.
Sosyal ağlarda paylaş

İki yeni vidyo çektim. Ama görüntü kalitesi pek iyi değil.

Dışarı çıkmak istediği zaman böyle bağırıyor kapıya gidip.
https://www.youtube.com/watch?v=8OL6Vf14YB0

Şu da dışarı çıkma anı. İstanbulda giriş katta otururdum. Apartman kapısını terlikle çıkıp açıverirdim hemen. Antalyada 4 kat aşağı inmek zorunda kalıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=6AmuWeFu6v4
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
2 gun once gene diafram yirtigi ile bir ofisimin cevresinde besledigim bir kediyi ameliyata verdim. gene kurtaramadilar. gene gec kalinmis, gene gec bana getirilmis hayvan.

ya kurye carpti, ya araba, ya da birisi hayvani tekmeledi, yirtti diaframi.

salmayin kedinizi disari. sokak kedisi ortalama iyi besleniyorsa 6 sene yasiyor bu gibi sebeplerden. halbuki 15-20 seneleri gorebilen hayvanlar bunlar.

Edit notu: bu bir cuma yi disari salma mesaji degildir. bu konuyu takip eden kedi sahiplerine kedinizi disari salacaksaniz nereye gonderdiginizin farkinda olun mesajidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Vazgeçtiği filan yok. Öyle miyavlıyor kapının önünde. Miyavlamayı kesse dahi kapının önüne uzanıyor, birinin kapıyı açmasını bekliyor.

Ayrıca Cuma çok açık bir şekilde dışarı çıkmak istediğini belli ediyor kapının önünde miyavlayarak. Neden engel olayım ki çıkmasına? Kendisi kapıyı açamadığı için benim açmamı istiyor. Bunu bilmeme rağmen kapıyı açmazsam Cumaya çok ayıp olmaz mı? Ona eziyet ettiğimi, dışarıda özgürce dolaşmasına engel olduğumu düşünmez mi?
Konuşmasını bilmediği için zaten her anlatmak istediği şeyi anlamak mümkün olmuyor. Anlatabildiği sınırlı şeyi de yerine getirmezsem benim hakkımda ne düşünür? Ben de biliyorum Cumayı eve kapatmayı ama önemli olan Cumanın ne istediği.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...