Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuma

masa

Öne çıkan mesajlar

İçiniz fesat oldu adam bi handjob yaptı diye.

Üstümden inmedi bir kedi için gayet normal bir tabir, zira bazen gerçekten inmiyorlar. Usulca yere bırakıyorsun falan anında atlıyor geri.

Hatta benimkilerin biri bokunu çıkarttı artık, normal oturuyorsam bile gelip ittiriyorlar kafasıyla yatayım da göğsüme yatsın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Apartmanın girişine arada bir gelen dişi kedi var. 1-1.5 ay önce yavrularını görmüştüm. Daha sonra başka bir yere taşıdığından yavrular yaşıyor mu bilmiyorum. Yavruların arasında hiç siyah yavru yoktu.

Bazen yanaşıp koklaşıyorlar, bakalım neler olacak.

Şu sıralar her gece dışarıda geçiriyor neredeyse. Bazen öğlen geri geliyor bezen ise akşama doğru 6-7 gibi geliyor. Gelince yemek yiyip, uyuyor. Gece tekrar çıkıcam diye tutturuyor. Bazen uykuya dalıyor, aha unuttu diyorum. Gece tuvalete kalkıyorum, sesime kalkıp başlıyor miyav miyav indir beni aşağı diye. Tuvalete kalkmaya korkar oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Cumanın keyfi yerinde. Öğleden sonra 15.00-16.00 gibi dışarı çıkıyor. Gece 01.00-02.00 gibi geri geliyor. Bazen ben inip arıyorum, bazen direkt kendisi 4. kata kadar çıkıyor.

Şimdi şöyle bir problem var. Çarşamba veya perşembe günü olimposa gideceğim. 4-5 gün kalmayı planlıyorum. 1-2 gün eksik veya fazla olabilir. Evde kimse olmayacak. Cuma da tek başına eve girip çıkamıyor, birinin kapıyı açması lazım. Eski evdeyken anahtarı komşuya bırakırdım. İşe giderken cumayı dışarı çıkarırdı, iş dönüşü tekrar eve alırdı. Şimdi anahtarı bırakacağım bir komşu da yok. Ne yapsam bilemedim.

4-5 gün eve kapatmam mümküm değil çünkü o kadar süre evin içinde kaldığı bir süre olmadı hiç. Ya dışarı bırakacağım ya da cumayı yanımda götüreceğim.

Olimposa götürmek benim için zor olur. Ayrıca evden o kadar uzaklaşmak cumayı çok huzursuz eder. İstanbuldan antalyaya taşındığımız zaman ilk birkaç gün kakasını yapmamamıştı ve iştahı kesilmişti. Gene aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum.

Sizin önerileriniz nelerdir, çok kararsız kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Anahtarı bırakacak kadar güveniyorum ama her gün cumayı dışarı çıkarıp-içeri sokmayı becerirler mi emin olamıyorum.
Eski komşu kedici bir kadındı. Mahallenin kedilerini beslerdi. Ben yokken cumaya bakar mısın diye sorduğumda çok sevinmişti. Şimdiki komşular arasında kedici yok.
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 gun evde yalniz birakamam. Evde insan varken dahi 3-4 gun evde kaldigi olmadi. En fazla 1 gun boyu evde geciriyor. Genellikle 12 saat kadar disari kaliyor her gun.

Gene kapinin önünd mamasini suyunu koydum. Komsuyada tembih ettim suyu ve mamayi tazele diye. Artik apartman kapisini acik buldukca yukari cikip doyuracak karnini. Zaten dişarıda da çöpe filan daldigini görmüştüm. En kotu oradan doyurur. Evden cikmadan islak mama verdim iki defa güç kuvvet versin diye. Birde yeni tasma yapistirdim, düşmana korku salacak yakisikli oglum benim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...