Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 İçiniz fesat oldu adam bi handjob yaptı diye. Üstümden inmedi bir kedi için gayet normal bir tabir, zira bazen gerçekten inmiyorlar. Usulca yere bırakıyorsun falan anında atlıyor geri. Hatta benimkilerin biri bokunu çıkarttı artık, normal oturuyorsam bile gelip ittiriyorlar kafasıyla yatayım da göğsüme yatsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Abi bizde biliyoruz kediler için normal bir hareket olduğunu asdf ama spo içinde mesajın üstüne "dün gece üstümden inmedii" diye görünce sicili de temiz olmadığı için sanki bilerek yapıyor bunları gibi geldi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Ben bu threadi güncelde görünce korkuyorum ya ne oldu bu sefer diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 sen niye korkuyosun abi, cuma'nın kuzeni misin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Apartmanın girişine arada bir gelen dişi kedi var. 1-1.5 ay önce yavrularını görmüştüm. Daha sonra başka bir yere taşıdığından yavrular yaşıyor mu bilmiyorum. Yavruların arasında hiç siyah yavru yoktu. Bazen yanaşıp koklaşıyorlar, bakalım neler olacak. Şu sıralar her gece dışarıda geçiriyor neredeyse. Bazen öğlen geri geliyor bezen ise akşama doğru 6-7 gibi geliyor. Gelince yemek yiyip, uyuyor. Gece tekrar çıkıcam diye tutturuyor. Bazen uykuya dalıyor, aha unuttu diyorum. Gece tuvalete kalkıyorum, sesime kalkıp başlıyor miyav miyav indir beni aşağı diye. Tuvalete kalkmaya korkar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 miyavlasin salma. vazgecer. benimkisi yatak odasina al diye kapida miyavlar beni duyarsa. almam, 5 dk sonra gider yatar uyur. bu arada o disinin hala yavrusu varsa ciftlesmez. yavrularinin tamami olduyse ya da kayipsa biyolojik saati tekrar kurulmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 cuma yi hayirlisiyla bir everemedin he masa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 https://np.reddit.com/r/nottheonion/comments/6rjyzj/robert_pattinson_refused_to_perform_sex_act_with/dl5x69q/?context=3 masa-san? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Cumanın keyfi yerinde. Öğleden sonra 15.00-16.00 gibi dışarı çıkıyor. Gece 01.00-02.00 gibi geri geliyor. Bazen ben inip arıyorum, bazen direkt kendisi 4. kata kadar çıkıyor. Şimdi şöyle bir problem var. Çarşamba veya perşembe günü olimposa gideceğim. 4-5 gün kalmayı planlıyorum. 1-2 gün eksik veya fazla olabilir. Evde kimse olmayacak. Cuma da tek başına eve girip çıkamıyor, birinin kapıyı açması lazım. Eski evdeyken anahtarı komşuya bırakırdım. İşe giderken cumayı dışarı çıkarırdı, iş dönüşü tekrar eve alırdı. Şimdi anahtarı bırakacağım bir komşu da yok. Ne yapsam bilemedim. 4-5 gün eve kapatmam mümküm değil çünkü o kadar süre evin içinde kaldığı bir süre olmadı hiç. Ya dışarı bırakacağım ya da cumayı yanımda götüreceğim. Olimposa götürmek benim için zor olur. Ayrıca evden o kadar uzaklaşmak cumayı çok huzursuz eder. İstanbuldan antalyaya taşındığımız zaman ilk birkaç gün kakasını yapmamamıştı ve iştahı kesilmişti. Gene aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. Sizin önerileriniz nelerdir, çok kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 anahtari birakacak kimse yok derken guvenebilecegin kimse yok diyosun herhalde. kapi onune duzenli mama ve su koyacak biri de mi yok rica etsen? yoksa gotur yaninda asiri zor olmayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Anahtarı bırakacak kadar güveniyorum ama her gün cumayı dışarı çıkarıp-içeri sokmayı becerirler mi emin olamıyorum. Eski komşu kedici bir kadındı. Mahallenin kedilerini beslerdi. Ben yokken cumaya bakar mısın diye sorduğumda çok sevinmişti. Şimdiki komşular arasında kedici yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Tatile gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 aynen tatile gitmeyeceksin. sorumluluk boyle birsey iste welkam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 gotur olm yanında evde birakma takilsin senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ben 4 yildir tatile geidemiyorum. bu sene 2 hafta gittim, ilk hafta bakan kisi 6. gun sonunda su koyverdi, atladim ucaga geldim 3 gun ben baktim, baska birini buldum, atladim ucaga geri gittim. kedi tek basina bir asgari ucret yemis oldu. hosgeldin bekar kedi bakan insanlar arasina. gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 4 5 gunde bi şey olmaz kalsın evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 WaNTeD said: 4 5 gunde bi şey olmaz kalsın evde 3 gun max. Sonra kafayi ciziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 en fazla tuvalet kağıdını falan parçalar oynar, kedi bu 30 tane besledik büyüttük sonuç aynı hep ultra hassas bi hayvan değilse, onu da sahibi bilir zaten ama cuma ya bi şey olmaz delikanlı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 hayvan geldiginizde sapasaglam oluyor. en azindan oyle gozukuyor. o nedenle sikinti varsa da anlamiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 3 gün max 4 olunca kafayı çiziyor diye bi limit olduğunu hiç sanmıyorum. evet sıkılır 1-2 gün sonra muhtemelen, sen geri gelince de sevinir. ama 3-4 günden fazla yalnız bırakmayın delirir falan meh yani sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Hele ki birden fazla kedi varsa, 1 ay gitsen umurlarında olmaz mama, su ve tuvalet temizliği olduğu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 3-4 gun evde yalniz birakamam. Evde insan varken dahi 3-4 gun evde kaldigi olmadi. En fazla 1 gun boyu evde geciriyor. Genellikle 12 saat kadar disari kaliyor her gun. Gene kapinin önünd mamasini suyunu koydum. Komsuyada tembih ettim suyu ve mamayi tazele diye. Artik apartman kapisini acik buldukca yukari cikip doyuracak karnini. Zaten dişarıda da çöpe filan daldigini görmüştüm. En kotu oradan doyurur. Evden cikmadan islak mama verdim iki defa güç kuvvet versin diye. Birde yeni tasma yapistirdim, düşmana korku salacak yakisikli oglum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 50 centin kedisi gibi olmus abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Cuma cok sabirli kedi ya (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 abi efsane tatlı bi herif ha nasıl aklın kalmıyor ya dışarı da takılırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar