Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 kitaplar değil de çizgi romanlar devam ediyor birde yeni kitap çıkacak ama geralt hikayesi değil o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ncj2xtwyiMo https://www.youtube.com/watch?v=GqBH33V8KRE şunlar iyi. 1. oyunu geçin direk. 2.videoyu hatırlatma amaçlı izledim ama 2'yi hiç oynamadıysanız oynanır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 axedice said: Witcher topiğinde karılığın lüzumu yok, göz yaşlarınızı gidin faggotware ve faghesda topiklerine dökün. manly tears onlar. bir de bir daha mı oynasam, triss'li bitirmiştim yennefer çıkarcı ve içten pazarlıklı bir şırfıntı olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 oyuna giriyorum bir şey kesemeden 1 saat geçmiş oluyor. ne allahsız oyun yapmışlar. kaç saat ulan toplam playtime. 300 falan mı dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 benim de öyleydi bir ara. her şeyi bitirmiş olmama rağmen gezip mob kesmek için oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Cokomantis said: axedice said: Witcher topiğinde karılığın lüzumu yok, göz yaşlarınızı gidin faggotware ve faghesda topiklerine dökün. manly tears onlar. bir de bir daha mı oynasam, triss'li bitirmiştim yennefer çıkarcı ve içten pazarlıklı bir şırfıntı olduğu için. triss kesinlikle doğru tercih. ama yennefer'i her fırsatta düdüklemeyi unutma. i love you'ya getirmediğin müddetçe herkesi silkebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/05/shaking_head_disgust_keanu_reeves.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 2yi bitirdim 3e basladim. 2 guzeldi baya. Ama 3 cok apayri basladi ya. Resmen emek akiyor :D Tavsiye var mi hic? Misal warrior nekker blood lazimdi bir quest icin witcher 2 chapter 3de. Hic tutmamistim cok buyuk salaklikti :D Birde greater mutagen bekledim oyun sonuna kadar o da apayri bir mallikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Referandumda bozulan morali boyle duzeltelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Tavsiye: yennefer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/top/? modlardan yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Feamer said: Tavsiye: yennefer... çare triss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 yennefer: EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
topsakallihitler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 bu oyunun 1070 sc performansı ile ilgili tecrübelerini paylaşabilecek olan biri var mı aranızda? kartı yeni aldım ancak novingrad kısmında 60 fps alamıyorum çoğunlukla. 45-55 arası seyrediyor genel olarak. 1080p hairworks açık, diğer şeyler de ultrada denedim. işlemcim(i5 2500k) mi darboğaz yapıyor emin olamadım. bir arkadaşım novingrad kısmında çoğunlukla öyle olduğunu söyledi ama durumun oyundan olduğuna emin değilim. bir fikri olan var mıdır? not: yennefer gibi kadınlar için triss gibi kadınları üzmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 hairworks öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Yenneferla daha tanisamadim bile ama unicorn olayini merak ettim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 yennefer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
topsakallihitler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 bingildak said: hairworks öldürüyor Kapatıp denedim yine aynı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 onda bir gariplik var abi. hairworks çok ciddi gpu yiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Dün başladım, tuto çok karmaşık geldi. Sanırım klavye+ mouse değil de game controller ile oynanası bi oyun bu, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ikisi de canavar gibi çalışıyor. pad'e alışmak biraz daha zor ikili kombolar olduğu için. bir şeye basılı tutarken stickle seç gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 hangisine alışkınsan onla oyna bence. ben hayatımda controller 3 kere fln oynamışımdır en fazla o yüzden klavye mosue oynadım herhangi bir sorun da yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Karmaşık derken? Mouse a basıyorsun vuruyor işte? Bide sağa sola dodge ya da roll var o kadar combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ShW_DySqhok şunu yükleyin birde bence baya iyi. e3 trailerındaki combat animasyonları geri getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar