KehKeh Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 cosplayden girip farklı yerlerden çıktım teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 KehKeh said: cosplayden girip farklı yerlerden duştan çıktım teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 burak yukarıdaki yorumlarını tek elle yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 http://i.imgur.com/nnQsyej.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 http://i.imgur.com/Kt0fxan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ben bu oyunu en kötü sonla bitirdim. ps4 ü açmıyorum 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 k1nJo said: geralt gerçekten on numaraymış sdfs hayır madem öyle bi tipin var bari git vesemiri yap. sanki herkes geraltı yapmak zorunda anaksunamun. Yaşlı kurda niye laf attın lan dijkstra ya da zorlasa lambert olur bu çocuk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 http://fraghero.com/witcher-4-confirmed-cd-projekt-red/ Witcher 4 has been confirmed by CD Projekt Red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ay hadi inşallah. nereye atıyoruz cüzdanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Bırakmaları mallık olur da 4-5 seneden önce çıkmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 AY HADİ İNŞALLLLLLLAAAAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 2077'nin bi ss'i bişeyi gelsin yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Bayağıdır çıkan oyunlara direk para bayılmadım (aral sağolsun), witcher 4 çıksa cüzdanı ekrana gömerim o kadar güveniyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 cyberpunk yillardir yapim asamasinda, ortaya cikmis artwork disinda tek bir gorsel yok. witcher 4 icin kac yil bekleriz bilemedim. 5 yil sonrasi icin release date duyursalar simdiden preorder basarim gerci o ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 cyberpunkttan ben w3 kalitesinde bir şey geleceğini düşünmüyorum çünkü yıllardır side project olarak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 oo süper hadi inş. hikâye olarak ne düşünüyorlar acaba, teee ilk oyunun öncesini falan yapmazlar umarım. neyse 2019 yazında çıkar bence. çünkü 2007-2011-2015-2019 olmalı. hue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 geralt olmayacak dendi, zaten prequel olamaz kitap territory'si, ciri cok overpowered lore itibariyle ama nerfleyip onu mc yapabilirler de pek spekulasyona/muhabbettine gerek yok su an 2023'de gorusuruz yeni witcher icin, o zamana kadar kim ole kim kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Dişi karakter olsa diyeceğim ama pek bu düzene uymuyor gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 dişi değil kadın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 eski haber olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Eski haber zaten, geraltın hikayesi bitti ama witcher dünyasından vazgeçmiş değiliz bakıp göreceğiz demişlerdi. Burda da yeni bişi dememişler bingildak said: cyberpunkttan ben w3 kalitesinde bir şey geleceğini düşünmüyorum çünkü yıllardır side project olarak kaldı. Bu da yanlış, side project olan gwent oyunu. Ordaki tahminen 10-12 kişi hariç BÜTÜN stüdyo cyberpunk için çalışıyor şu anda, animatörden designera hala adam alıyorlar cyberpunk için ve başka pre-productionda / productionda olan bi projeleri yok. Atıyorum obsidian gibi 3-4 projeyi aynı anda götürmüyorlar. W4 prequel olsun sequel olsun yapabilirler, dünya ilgi çekici ve farklı kıtalar farklı zaman dilimleri farklı hikayelere açık bi yapısı var. Zaten özellikle avrupada deli tutuyor falan, hani kitaplarını okursanız w-frp severi direk bağlıyor çünkü cidden piyasada az görülen bi slavic lore-fantasy bağı var, hatta dresdan filesdaki gibi batıl inançlarla fantastik unsurlar arasında köprü kuruyor keyifli oluyor okuması. W3 kalitesinde/bütçesinde olmayan bi oyun bile yapsalar satar her türlü. Da adamlar için önce CP2077 gelir, tüm ganimeti buna basmış durumdalar. Sonra bellki diğer büyük firmalar gibi 2 ayrı AAA proje grubu kurarlar işte biri w4 yapar öbürü yeni bi IP kasar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Olay bu isle ugrasip ugrasmadiklari degil. Ne kadar zaman once duyurulmus bir oyun icin bugune kadar tek kalem bilgi vermemis olmalari. Ne asamada proje bilmiyoruz, ne zaman cikacagi da belli degil. Title disinda oyun hakkinda sunulan bir icerik yok henuz. Hal buyken tereddut etmek elbette hakkimiz. Umarim patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 komple skellige'da geçsin, kiltlerimizi giyip ingilizce'yi yuvarlaya yuvarlaya oynayalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Baktım şimdi fi tarihinde verdikleri finansal projeksyonda 2021 demişler. 2019 bile iyimser kalıyor yani. Yani tamam tereddüt et sonuçta skepticism hayat kurtarır da adamlara NİYE BU OYUN HALA ÇIKMADI diye kızmanın mantığı yok. Al tormentı gördük rushladı herifler, betadaki tüm narrative dağınıklık aynen releasede mevcut düzgün bi edit gelmemiş tonla eksik de var, pillars keza WM çıkana kadar toparlayamadı kendini. W3e bakıyorsun bunlardan daha az rpg öğesi var ama narrative o kadar rafine edilmiş ki öne geçiyor, misal bi Age of Decadence a bakıyorsun burda sayfalarda dalga geçildi age of forever diye ama C&C nin dibine bu kadar vurduğun oyun bile bütünlüğünden ödün vermeden çıktı. Underrail keza yukardaki tüm oyunlardan daha uzun ama yine eksiği gediği yok. Adamlarda finansal - yapımcı baskısı yokken oyunu eski blizzard gibi "bittiğinde" çıkarıyorlar ona bile itiraz var Yapım sürecini rushlamak kadar abartı geciktirmek de kötü tabi, bu işlerin illa bi sweet spotu var ama adamların kendi tahmin ettiği süre bile gelmemişken bu dava neyin davası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Abi yine aynisini soylicem ama progress hakkinda bilgi verilmesi lazim. Projeden detaylar sunsunlar. Karakter olur, harita olur, gameplay olur... Bunca zaman hicbir sey yapmadiklarini anlamamiz yaptiklarindan bir parca bize gostermeleri lazim. Title verip top secret development'a girdiklerinde aklima sadece Titan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar