DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Yoo hepimiz yapıyoruz. Normal bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Belli surede actigim sandik sayisi rekorum bu oyunda. Item Copculugunun dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 taso lobisi haril haril w3 oynuyor. hayirdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 craft işini nadiren yapıyorum. oil fln bile kasmıyorum hiç. baktım kesemiyorum anca o zaman o işlere giriyorum. ama ona rağmen craft itemları ya gerekirse diye satmaya kıyamıyorum. 50 tane aynı şeyden olsa bile duruyo =) benimki de ayrı bi psikolojik sorun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Poison dot çok damage veriyor burn dot gibi, alchemy gittiyseniz oiller baya yararlı. Bombalar keza iyi vuruyor, kalabalık guruplarda backstab yememek için birebir. Ama setup yoksa kullanması zahmetli tabi. Craft ekranı biraz daha iyi olsa çekilecek de, lvla göre sıralamayınca bütün itemların isimlerini falan ezberlemek gerekiyor, hah lvl7 oldum 18 recipe arasından benim lvlımda olanı bulup craftlayayım gibi saçma arayışlara giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 df said: craft işini nadiren yapıyorum. oil fln bile kasmıyorum hiç. baktım kesemiyorum anca o zaman o işlere giriyorum. ama ona rağmen craft itemları ya gerekirse diye satmaya kıyamıyorum. 50 tane aynı şeyden olsa bile duruyo =) benimki de ayrı bi psikolojik sorun heralde. yoo şu baya yaygın bi durum. gömücülük falan diyorlar. ben de bir sürü oyunu inventoryde satılmamış yığınla çöp ve vendorlardan satın alınmayı bekleyen daha iyi ekipmanla bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ya esas mevzu o degil, lootladiklarimizi direk mi satmali yoksa parcalayip mu tutmali/satmal asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Elinde ne olduğunu, bide recipelerinin ne istediğini ve itemların fiyatlarını bilirsen o da kolay. Silver, iron, steel falan bunlar dismantlea değmeyen malzemeler sat gitsin silahları. Amber olsun ruby olsun bunlar kıymetli ve az bulunuyor ama emerald her yerde çıkar karşına. Leatherlar da her birinden 10ar tane olsun kalan hideları sat. Devamlı buluyorsun çünkü. Spesifik monster itemlarını (drowner brain, erinya eye vs.) zorda kalmadıkça dislememek lazım, keza genericleri hep düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 parçalamak parayla, zarar ediliyor. gerçi birkaç şeyi kontrol ettim sadece. pardon, dismantloji uzmanı varmış, ben de ilaç tavsiye eden teyze gibi yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ya şöyle durumlar var misal cow hide 5 crown, dislemek 3 crown, gelen itemların toplam merchant fiyatı 12 crown. Bu durumda tabii ki disleyeceksin de dediğim gibi işte fiyatları kontrol etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ot cicek filan ne ise yariyo, onlari tutmak lazim mi? nasilsa potionlari yaptim sadece refresh edicek mat gerekiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 üzerine gelince oluşacak parçalar ve vendor fiyatları yazsa güzel olurdu. bu haliyle hayatta uğraşmıyorum bi orayı aç bak bi burayı aç bak diye. yapmak istediğim bir şey varsa ve malzeme eksikse o zaman neyi dismantle etsem çıkar diye bakıyorum sadece. para kazanmak için uğraşılacak çile değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Sürekli yeni recipe buluyorsun, bide potionların bombaların oillerin falan hep upgrade i var onlar da malzeme istiyor. Bitki toplamak için attan inip kasmaya değmez eksikleri npclerden satın alarak tamamlarsın, ama gezerken topladıklarını sattığına da değmez inventoryde dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 toplamanin bi olayi yok iste, onun icin soruyorum, var mi oyle rare bisey sadece toplanilan? gidiyorum npc'den aliyorum ne lazimsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 patch gelmis exp bugini 6 gun sonra duzeltebildiler cok sukur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Başladım bakalım. İlk iki puanı light armor başına crit dmg ve fast attack dmg bonus veren general talent ile fast attack dmg bonus talent ine verdim. İyi yapmış mıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Map sitesi surada dursun gormedigim seyler varmis baya. http://witcher3map.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Hayır kötü yapmışsın. Sun&stars başta iyi baya, bide alchemynin yavaşlatan talentı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 1.05te alchemy ve crafta filtre getirmişler ama hala exceed lvl filtresi yok itemlar için, lvl1 itemları görmeye devam =( Bide toxicity %80 üstü vitalty kaybı koyup (intended bu diyorlar, eskiden %95ti) heightened tolerance ı %5ten %25e çekmişler ama tolerance %105e çıkarsa ne işe yarayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Şu diyaplo özentisi skill slot muhabbeti çok saçma olmuş. Nedir yani, Geralt vitality regen etmeye başlayınca kılıçla daha fazla hasar vermeyi unutuyor mu? Talent tree koy dağıtalım işte, ona göre dengele nasıl yapacaksan teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Yerleştirmene göre mutajenlerle ayrı bonuslar alıyorsun falan ya. Silah ve zırha upgradei eksik etmeyince hard da bile oradan gelen %10damage bonusuna ihtiyaç olmuyor genelde. Signların ikinci halini açmaya falan kullandım ben slotları. Başka dramatik bir unlock göremedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bu runestone craft işine giren var mı? 3 tip var lesser/normal/greater. 2 lesser birleştirip bi normal yapıyorsun vs Elimde lesserlar var %3 veriyor, normal recipe var o da %3 veriyor gibi görünüyor. Ve craftlayamıyorum, lesser matler elimde olmasına rağmen yokmuş gibi davranıyor. Hayır bug ın nerden kaynaklandığı anlayabilsem ona göre bişeyler craftlarım da neresinden tutsan elinde kalıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 novigrad'ta hiç aksiyon olacak mı ya. 3 saattir konuşuyorum başka bir şey yapmıyorum. aksiyon arasına yedirince iyi de böyle habire diyalog olunca da bi yere kadar. diyalog iyi olsa neyse bi adam bulacaz diye bütün şehirle konuştuk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 dilenciler kralını mı arıyosun.Benim o görevde çok para gittiydi sonradan hırsızın birini takip ettimde buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 dandelion questinden bahsediyorsan, oyunun en bayik questi. aksiyon yok diye degil, aslinda baya var sonraki asamalarda ama o kadar bayik ki kelimeler kifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar