akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 niye 3 e 6 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ilk zaferimi aldım totemlere bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 4 başlangıç kartı + coin + ilk tur çektiği kart = 6 edwinle leeroyu çıkardım 1 sprint 1 saraad koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 başlangıcda kart değiştirme hakkını elimize gelen 4 veya + mana istiyen kartları vererekmi başlıyalım yoksa onları tutalımmı_? Edit hep worthy openentmı gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Totem manyağı yaptım milleti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 191 pack den 3 golden legendary 9 normal legendary çıktı ortalamaya vurunca fena degil ne iyi ne kötü goldenlar kurtardı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ben EU da sürekli DC yiyorum, sorun yaşayan var mı başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Bonjo said: 191 pack den 3 golden legendary 9 normal legendary çıktı ortalamaya vurunca fena degil ne iyi ne kötü goldenlar kurtardı biraz. e yuhhh baya iyi. hem zaten sayı olarak normalin üstünde çıkmış, hem de 3 tanesi golden. daha nolsun :D 191 pack de baya iddialıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ben de legendary istiyorum ulan yok abi.. 2 pack daha aldım bu sabah. Çıkmıyor. 24'te sıfır. Şimdi soru: Kullanmadığım İllidan ve Foe Reaper var. İkisinden de pek value alamadım şu ana kadar. Şeytan dürtüyor dustlamam için. Dustlamak yanlış olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 3 deck aldım, hiç birşey çıkmadı, gitti altınlarım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bu oyuna başlamak için çok mu geç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Asla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 eyvah bu köse de mi başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 senko said: bu oyuna başlamak için çok mu geç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 pay2win ise geçiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 1000 saatin varsa değil. yoksa düzgün oranda kazanmak istiyorsan deck yapman gerek. deckte parayla geliyor. tldr: p2w değil ama bedavacılara süreç çok daha uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Suan bayaği egleniyorum. Efficy ile tanısmamıs arkadaşların silence'layıp - belcher'a , sylvanas'a dalması fln süper eğlenceli oluyor :D Ah bi rhonin'im olaydı... http://3.1m.yt/E-55E9KmE.jpg edıt: bgh yerine polymorph domuz'u koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kripp legend oldu an itibarıyla herkes bi şey spamliyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Düzenli olarak günde 1-1,5 saatini ayıracağın bir oyun arıyosan bir kuruş bile vermene gerek yok. Gayet güzel bir gelişme hissi vereceğine emin olabilirsin oyunun. Evet en az 4-5 ay boyunca milletin yaptıkı destelerle işin olmayacak çünkü o kartların hiçbirine sahip olmayacaksın. Ama bu demek değilki oyundan zevk alacağın destelerin olmayacak. Zaten oyunun ilk alışma sürecini geçip, bütün classları level 10 yapıp, başlangıçta ciddi gold veren tek seferlik questleri tamamlayana kadar (ki bunlardan 1000 gold, 6-7 tane pack falan geliyor) nerdeyse 1 ay geçmiş olacak. Günde 50 gold oralama desek ordanda 1500 gold falan gelecek sende oyuna alışmış olacaksın bu sürede. Bu gelen goldlarla naxx komple açılıyor ki oyuna yeni başlayan biri nerdeyse her destesini naxx kartları ile kuruyor. Sonraki 1 ay artık alıştığın oyunda hafiften uzmanlaşma ayı olarak geçiyor. BRM'yi açıp yavaştan GvG ve TGT kartlarını toplamaya başlarsın. Bu aşamalardan istediğini direk para vererek atlamak mümkün, ben 1,5 yıllık hesabımın yanına 3,5 ay önce bir hesap daha açtım. Çok ölümcül zorlanmadım hiçbir aşamasında, "Allahım kesin para vermem lazım" durumuda olmadı hiç. Gelişme hissi çok hoş çünkü oyunda bunu para verip baltalamanı istemem. Ancak bazı insanlara göre bu 4-6 aylık ilk dönemde oynanan 1,5 saat x 30 gün x 6 ay dan 2000-300 saatlik dönem işkence olarak görülür, bazılarına görede oyun oynuyor olduğun gerçeği ile çok zevkli görünür. Sen nasıl görüyorsan ona göre hareket etmen en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Illidan ve Foe Reaper 400 dust mıdır yoksa hata mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Metayla boy ölçüşecek kartlarınız yoksa keyif alamazsınız oyundan bir süre sonra. Free to playlik yanı kalmadı oyunun. Yavaş yavaş kart toplarsınız olayı yok. Toplayamazsınız dünyanın parasını gömmediğiniz sürece. Hatta çoğu oyundan daha pahalı şu an bu oyuna başlamak. Yanlış yönlendiriyorsunuz insanları. Para gömecekseniz oynayın artık yoksa gidin başka kart oyunu oynayın abi. Gvgden önce arena yapmış ve o vakitten beri düzenli oynayan adam para harcamadan bir şeyler yapar. Ama artık imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ya hala imkansız diye inat etmeniz inanılmaz ya, illa her exp sonrası bir hesap daha açtıracaksınız insana kanıt için :D. 3,5 aylık hesapla rank 10-15 arasında takılıp, %50ye yakın bir win rate ile daily yapıyorum. Bunun neresi imkansız neresi zevksiz. Oyundan zevk almak için 5in altında ranklarda mı oynuyor olmak gerekiyor? yoksa illa son çıkan exp neyse onun tüm kartlarına sahip olmak mı gerekiyor? Ben gayet nax be BRM kartları ile güzel desteler yapıp, gayet metaya kafa tutuyorum 10-15 aralığında. Evet main hesap 1-5 arası takılıyor ama arada alınan zevk açısından uçurum falan yok. gayet büyük zevkle her iki hesaplada oynuyorum. Hatta her iki hesabım dailyleri bitince hala oynamak istiyorsam 1,5 yıllık hesap yerine 3,5 aylık hesapla oynamak daha büyük zevk veriyor. Çünkü her açtığım pack destelerimi değiştiribilyor. 1,5 yıllık hesapta anca exp gelince destelerdeki kartları değiştir oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 abi siz oyunu ve oyunculuğu çok yanlış anlamissiniz. FIFA'da messi Ronaldo çıkarmak için yüzlerce pack satın almak D3'de Rmah'a yüzlerce dolar gömmek. Wowda max lvl olunca gold satın alıp onla end game item çekmek sizi daha iyi yapmıyor sadece oyun zevkinizi öldürüyor. progress yapmak kadar zevkli bisey mi var pc oyunlarında ya. FarmVille tarzina cevirdiniz iyice oyun dünyasını böyle para bayila bayila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bu nasıl oyundur mahvoldum başından kalkamıyorum. Perişan haldeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar