Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

arena reward da rng abv bliz

eh günaydın. ben size para harcamadan bi bok olmaz diye boşuna mı diyorum bir süredir :D

bu noktadan sonra para harcamadan metadaki deckleri yapmak falan mümkün değil. arena ile kart kasanların ağzına sıçtılar işte.

he random olmasa, kendin packi seçsen de zaten meta'ya yetişmen diye bir şey söz konusu değil, ama en azından 4-5 ay içinde yeni seti toparlardın biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard yine ağına kurbanları düşürmüş.

aynı d3 rmah zamanında crit imba olduğunda, 1 dolarlık itemin 10 dolara aylarca satılması, ertesi ay crit'in itin götüne sokularak, X diğer statın bufflanarak 10 dolarlık itemin 0.25'lik değere düşmesi ve insanların yeni X statlı itemları değerinin 10 katından satın alması gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

aynı d3 rmah zamanında crit imba olduğunda, 1 dolarlık itemin 10 dolara aylarca satılması, ertesi ay crit'in itin götüne sokularak, X diğer statın bufflanarak 10 dolarlık itemin 0.25'lik değere düşmesi ve insanların yeni X statlı itemları değerinin 10 katından satın alması gibi.

öfff analiz yapma sen
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Aceace said:

Aceace said:

Nozdurmu ne yav...

Patlat patlat patlat.. Dr. Boom'a 400 dust daha yaklasmis olursun. Ilk craftlayacagin legendary Boom olacak malum nedenlerden oturu.

patlatayım da, dr.boom kasmıyım bence, onun yerine daha alt tier'lerden kartlarımı tamamlayayım?

boom konusunda acele etme de.. nozdormu'yu direkt dustlayiver.. en islevsiz legendarylerden biri :) (brewmaster glitchini saymazsak)..

ama ne yapacagina karar vermeden de dustlama.. hic yoktan 8/8 body baktiginda :P..
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

-Deno- said:

Aceace said:

Aceace said:

Nozdurmu ne yav...

Patlat patlat patlat.. Dr. Boom'a 400 dust daha yaklasmis olursun. Ilk craftlayacagin legendary Boom olacak malum nedenlerden oturu.

patlatayım da, dr.boom kasmıyım bence, onun yerine daha alt tier'lerden kartlarımı tamamlayayım?

boom konusunda acele etme de.. nozdormu'yu direkt dustlayiver.. en islevsiz legendarylerden biri :) (brewmaster glitchini saymazsak)..

ama ne yapacagina karar vermeden de dustlama.. hic yoktan 8/8 body baktiginda :P..

abi senle bir bakalım o zaman akşama, hem de denetim günlerini yad ederiz.. eğer review'a gitmiyorsan..
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

bingildak said:

öfff analiz yapma sen

yani kart oyunu mantığını bilmek lazım tabii analiz için. kart oyununda para harcanır her expansion çıktığında zaten. doğası gereği böyledir. he blizzard hem pazarlama stratejisi olarak hem de güzellik için f2p opsiyonu koydu. böylece para harcamazsın, 6 ay içinde toplarsın yeni expansion'ı ama sonra arkaya dönüp bi bakarsın anaaaa 2 expansion daha çıkmış arada :D yani kısacası geride kalmamak mümkün değil.
her expansion'da düzgün bir şekilde işe yarar kartların yarısını elde etmek için 150 pack falan açmak lazım.

ben de artık her expansion'da bi 50 veya 60 pack almaya karar verdim. ne de olsa çok oynuyorum, hakediyor sonuna kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen :D, valla main hesapta GvG ile ilgili istediğim 1 tane kart kalmadı, bu exp'e de direk gold ile aldığım 55 pack ile başladım. Eminim bir sonraki exp çıkana kadar gene 5k gold birikir ve gene istediğim kart kalmaz almam gereken.

sabonis'i zaten anlamıyorum, adam fazla kartlarını kırsa heralde 30k falan dustı oluyor hala para vericem diye falan kasıyor. Bende 1500 dust var, 1600 olsun bir legen daha craftlıyacam. Sonra "şu kartım eksik bu kartım eksik" ee sen dustları mezara götürürsen eksik kalmasından doğal birşey var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...