bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bana bala gelen justicar'da baya iyi gibi hiç araştırmadım etmedim ama her oyunda işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Ben 20 tane açtım baba çıktı. Arena'dan da classic pack çıktı. Pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 arena'dan classic mi cıkıyor :X valla ben gvg'de oldugu gibi en son tgt oldugu için o cıkar diyordum. Eğer artık random'a döndüyse zike zike pack acıcam,arena'nın tadı olmaz bundan sonra (td) saçmalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Aynen yatırdım goldları pack'e. Hiçbir şey çıkmadı ya. Lanet olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 arena reward da rng abv bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dreagloth said: arena reward da rng abv bliz eh günaydın. ben size para harcamadan bi bok olmaz diye boşuna mı diyorum bir süredir :D bu noktadan sonra para harcamadan metadaki deckleri yapmak falan mümkün değil. arena ile kart kasanların ağzına sıçtılar işte. he random olmasa, kendin packi seçsen de zaten meta'ya yetişmen diye bir şey söz konusu değil, ama en azından 4-5 ay içinde yeni seti toparlardın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Arena yapmam artık. 100 gold biriktikçe pack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 blizzard yine ağına kurbanları düşürmüş. aynı d3 rmah zamanında crit imba olduğunda, 1 dolarlık itemin 10 dolara aylarca satılması, ertesi ay crit'in itin götüne sokularak, X diğer statın bufflanarak 10 dolarlık itemin 0.25'lik değere düşmesi ve insanların yeni X statlı itemları değerinin 10 katından satın alması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 20 deckte bir adet golden anubarak. Götümesokarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak said: blizzard yine ağına kurbanları düşürmüş. aynı d3 rmah zamanında crit imba olduğunda, 1 dolarlık itemin 10 dolara aylarca satılması, ertesi ay crit'in itin götüne sokularak, X diğer statın bufflanarak 10 dolarlık itemin 0.25'lik değere düşmesi ve insanların yeni X statlı itemları değerinin 10 katından satın alması gibi. öfff analiz yapma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 off ne çektim penisim var diye belli değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 TAMAM ABİ KIZLAR GİBİ ANALİZ YAPAMIYORUM OKİ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 -Deno- said: Aceace said: Aceace said: Nozdurmu ne yav... Patlat patlat patlat.. Dr. Boom'a 400 dust daha yaklasmis olursun. Ilk craftlayacagin legendary Boom olacak malum nedenlerden oturu. patlatayım da, dr.boom kasmıyım bence, onun yerine daha alt tier'lerden kartlarımı tamamlayayım? boom konusunda acele etme de.. nozdormu'yu direkt dustlayiver.. en islevsiz legendarylerden biri :) (brewmaster glitchini saymazsak).. ama ne yapacagina karar vermeden de dustlama.. hic yoktan 8/8 body baktiginda :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Spyro said: -Deno- said: Aceace said: Aceace said: Nozdurmu ne yav... Patlat patlat patlat.. Dr. Boom'a 400 dust daha yaklasmis olursun. Ilk craftlayacagin legendary Boom olacak malum nedenlerden oturu. patlatayım da, dr.boom kasmıyım bence, onun yerine daha alt tier'lerden kartlarımı tamamlayayım? boom konusunda acele etme de.. nozdormu'yu direkt dustlayiver.. en islevsiz legendarylerden biri :) (brewmaster glitchini saymazsak).. ama ne yapacagina karar vermeden de dustlama.. hic yoktan 8/8 body baktiginda :P.. abi senle bir bakalım o zaman akşama, hem de denetim günlerini yad ederiz.. eğer review'a gitmiyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 -Deno- said: bingildak said: blizzard yine ağına kurbanları düşürmüş. aynı d3 rmah zamanında crit imba olduğunda, 1 dolarlık itemin 10 dolara aylarca satılması, ertesi ay crit'in itin götüne sokularak, X diğer statın bufflanarak 10 dolarlık itemin 0.25'lik değere düşmesi ve insanların yeni X statlı itemları değerinin 10 katından satın alması gibi. öfff analiz yapma sen yani kart oyunu mantığını bilmek lazım tabii analiz için. kart oyununda para harcanır her expansion çıktığında zaten. doğası gereği böyledir. he blizzard hem pazarlama stratejisi olarak hem de güzellik için f2p opsiyonu koydu. böylece para harcamazsın, 6 ay içinde toplarsın yeni expansion'ı ama sonra arkaya dönüp bi bakarsın anaaaa 2 expansion daha çıkmış arada :D yani kısacası geride kalmamak mümkün değil. her expansion'da düzgün bir şekilde işe yarar kartların yarısını elde etmek için 150 pack falan açmak lazım. ben de artık her expansion'da bi 50 veya 60 pack almaya karar verdim. ne de olsa çok oynuyorum, hakediyor sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Sabonis ben para veriyorsam herkes para vermeli modundan çıkamamış daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Aynen :D, valla main hesapta GvG ile ilgili istediğim 1 tane kart kalmadı, bu exp'e de direk gold ile aldığım 55 pack ile başladım. Eminim bir sonraki exp çıkana kadar gene 5k gold birikir ve gene istediğim kart kalmaz almam gereken. sabonis'i zaten anlamıyorum, adam fazla kartlarını kırsa heralde 30k falan dustı oluyor hala para vericem diye falan kasıyor. Bende 1500 dust var, 1600 olsun bir legen daha craftlıyacam. Sonra "şu kartım eksik bu kartım eksik" ee sen dustları mezara götürürsen eksik kalmasından doğal birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Hangi Legendary Craft'lanır sizce?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 hangisi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Ben mistcaller craftladım daha kart bile açmadan. Ama şaman oynamayı sevdiğim için. Tavsiyem natural legendarylerden craftlamaya başla neticede her decke koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Malibu said: Sabonis ben para veriyorsam herkes para vermeli modundan çıkamamış daha :) 1500 liralık deck ile free face hunter a yenilme acısı o. asla geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mistcaller overrated bence ya. Bu sette bi boom yok zaten ihtiyaca göre craftlamak gerekiyor bekletiyorum ben az otursun deckler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mistcaller bencede ama shaman oynamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Sabonunki şey ya herkes bedeve oynarken verdiği para içini yakıyor biraz, onu soğutmak için işte parasız oynanmaz vs bi çabalar bişeyler. Al sabom iyi gelir buzz gibi http://www.organicmedic.com/wp-content/uploads/2015/02/Cold-Water.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Off çok iyimiş elden yakalar yada 4. turn'e kadar gelirse hile açıyomuş gibi oluyosun, kaybetme durumun kalmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar