Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Abi control warrior hali hazırda hızlı metaya karşı oldukça güçlü zaten.

Yeni açıklanan 2 karttan biri dragon warrior için early game'de efektif bir cevap sunuyor. (alextrassanın şampiyonu) Öteki olur da meta iyice hızlanırsa diye cevap sunuyor (Bash) E zaten ctrl+w hakketten çok iyi defans yapabilen bir deck.

Aha bak 0 düşünerek şöyle bir deck yaptım.

http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/warrior#33:1;50:2;161:1;227:2;297:1;303:1;328:2;428:2;495:1;503:1;602:1;632:2;643:1;644:2;7734:2;7749:2;12182:1;12215:2;22309:2;22342:1;

yaparken de şunu baz aldım.

- emperor, 1 brawl, x2 shield block, bgh

+ Vorian, 2 bash, 1 whirlwind, Ragnaros
(metanın nası olduysa daha da hızlandığını varsaydım. Shield blockları bash ile değiştirdim. Gerek olacağını sanmıyorum ama sırf aggro çok daha fazla olduğunu varsayarak.)

6 tane 0-5 mana minion
11 tane 5-10 mana minion (Vorian hariç)

Gayet mantıklı.

güzel olmuş deck. ama bgh çıkarmak için deli mi sevdi derler.

yalnız bak şeyi unutuyorsunuz. 10 manaya bunu inip başka hiçbir şey yapmıyorsun. ayrıca board rakipte ise hiçbir şey temizlememiş oluyorsun. sergen yalçınla sıkıntı var. atıyorum rakipte rag veya boom varken, bgh + boom inmek daha iyi olabilir şunun yerine. hatta muhtemelen olur yani.
her an her saniye kullanışlı olmayabilir kart yani.

sen rakibin board'una hiçbir şey yapmıyorsun 10 mana harcayıp turu veriyorsun. rakip equ+consec atıyor gg. rakip full face gidiyor gg. rakip shadowflame atıyor gg vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

varian control decklerine girmeyecek bence.

belcher, armorsmith, ragnaros tek turnde boardda olma ihtimali çok güzel de; alex, maiden, grom gibi duruma göre oynamak istediğiniz kartlara cevap geldiği anda wp deyip çıkarsınız. aggrolara karşı zaten yavaş bir kart. bunun yerine justicar bile daha iyi olabilir. ama bu kartları neyi çıkartıp koyarız onu bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

baya aklım çeliniyor bu sıralar basıcam maaşın yarısını o olucak

Ragnaros sylvanas boom alex trion blackknight grommash yok bende de. Hatta faceless ve bgh de yok şimdiye kadar hep ezik decklerle oynadım. Ama 2+ olanlar hariç hiç bi kartı DElemedim, bi iki tane dandik gold da var sanırım. Kesin sende de vardır, acıma onlara parçala kır hepsini para gömmek yerine. Xpac kartlarını da biriken goldunla alırsın oh mis.
Sosyal ağlarda paylaş

enpara varsa direk al android'den 80 tl'ye geliyor. grind ile mi uğraşıcan oturup o kadar yahu.
şu noktada kartlarının çoğu varsa, oyuna 3-4 ayda 1, 80 tl vermek çok mantıklı bence. oturup her expansion çıktığında 2-3 ay grind ile uğraşmak falan saçma bence.

alma diyenlerin %90'ının tonlarca kartı yok kıytırık decklerle oynamaya çalışıyor yaw. öyle oyunun zevki mi çıkar..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...