stimpak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bende de aynıydı. oyunu ve launcherı kapat, geri açınca update görünmesi laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Aceace said: Nalet olsun böyle oyuna. Neden bu oyunda replay yok allaşkına??? Az önce T9'da Dr. 7 + Gang Up indim. Sonraki 3 turn üst üste Dr. 7 çekip oynadım. Ahuauauhahuhauhuahau. Warrior "I will crush you" spamlıyodu Ahjhaahaeha. https://www.youtube.com/watch?v=llyiQ4I-mcQ Ahahahahasfasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Aa sabonis sen bu muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 tüm extralarımı şimdi disc. mi etsem yoksa beklesem mi bir şeyler daha degisir mi şu kısa zamanda... Beta'dan beri tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Şu patchte değişmediyse daha da değişmez. Kır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 2 tane golden molten giant patlattım. İhya oldum resmen :D Yalnız değişen bütün kartları patlatınca bütün decklerin üstünde çarpıyı gördüm ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ya bunlar daha europe'a gelmedi dimi? yarından itibaren mi bu kırma işlemlerini yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Kirin baba hepsini olmadi ayni costa craft edersiniz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Şu anda dörtte bir oranında dust veriyor kırınca, o yüzden diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ben kırdım. Bende full verdi. Eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Yooo geldi, hatta ben dün gece yarısından sonra hem Euro hem US hesabımdakileri kırdım komple %100 dusta. Ayrıca süper ilginç olanı şudur ki, bütün hepsini kırdıktan sonra sadece druid desteme çarpı geldi. Onu da editlemek için girince 25/30 yazıyordu. Bu kadar nerflenen karttan (12 kart 2şer adet 24 kart desek ben 23 tanesini kırdım 1 tane bgh bıraktım.) sadece 5 tane kartı sadece tek bir destede kullanıyormuşum. Yani adamların OP gördüğü kartların destelerimde olmaması baya tuhaf ya. Edit: pardon 23 değil 21 kart kırmış oldum, hunter mark basic kart kırılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 İşte bende de tam tersi oldu. 18'deckten geriye sadece raptor rogue kullanılabilir olarak kaldı. Ki onda da 1-2 hafta öncesine kadar BGH kullanıyordum. (Abusive+bgh=psuedo removal oluyodu işte.) Bu arada... Earth elemental AKIYOR!!!! Öyle böyle değil hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 O zaman bu nerf direk senin oyun stiline gelmiş ya. Geçmiş olsun ne diyim. Benim rakiplerim nerflenmiş oldu bir nevi, benim için durum 10 numara 5 yıldız şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 abi nasıl ya benim acaba mobil olduğu için mi öyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 şimdi jugglerları kırasımda hiç yok,ama 10 mayısa kadar full dust veriyo,sonra elbet düşecek arenadan veya brawl packlerinden diyede kırılabilir,2 şer tane lazım olanlardan bırakmakmı yoksa hepsini full dustlamakmı daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Hepsini dustla abi. Sonuçta full refund olduğundan yeni kartlar gelince metaya göre gerekiyosa tekrar yaparsın. 10 Mayısa kadar full refundsa ben bekliyimde questleri yaparım bu arada nerfler gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 nerfler geldi abi. bu arada 6155+4295(potansiyel) dust ve 5k goldum var. MY BODY IS READY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Aceace said: nerfler geldi abi. bu arada 6155+4295(potansiyel) dust ve 5k goldum var. MY BODY IS READY! nooooooob! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Para harcamadım hacı. Ondan böyle. LoE + 17 pack'e para verdim. Arena oynamayı bırakalı yıllar oluyor. Senin gibi "X kartı çıkmadı. Dustımı da harcamıyom" diye QQ'da yapmıyorum. Normal değil mi birikmemesi? Hepsini geçtim. Cabal yapmaya bile dust harcamaya kıyamıyon. Bu pintilikle nereye kadar gidecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 FreEmoon said: Yooo geldi, hatta ben dün gece yarısından sonra hem Euro hem US hesabımdakileri kırdım komple %100 dusta. Ayrıca süper ilginç olanı şudur ki, bütün hepsini kırdıktan sonra sadece druid desteme çarpı geldi. Onu da editlemek için girince 25/30 yazıyordu. Bu kadar nerflenen karttan (12 kart 2şer adet 24 kart desek ben 23 tanesini kırdım 1 tane bgh bıraktım.) sadece 5 tane kartı sadece tek bir destede kullanıyormuşum. Yani adamların OP gördüğü kartların destelerimde olmaması baya tuhaf ya. Edit: pardon 23 değil 21 kart kırmış oldum, hunter mark basic kart kırılmıyor. Niye bgh'i da kirmadin? Istersen ayni ucrete tekrar yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sabonis yavudi misin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 @Masticore Abi nerdeyse her destemde var bir tane, oynamaya devam ediyorum sonuçta oyunu, kırıp 2 sn sonra tekrar mı yapayım kartı :D. @Aceace Hocam bırak sabonis'i sen ya, adamın hearthpwn'ye yüklediği tüm seti ile kendiminkini çek ettim. 1-2 kart haricinde neredeyse aynı setlerimiz. Benim fazla olan 1-2 epic-rare var onun fazla olan 1-2 legendary'si var. Yani onun set ile benim set arasında 5k dust farkı yoktur. Ama benim bankadaki dustlar 1600'ü hiç geçmiyor, adamın olmuş 40k (şu an bende kırdıklarımla birlikte 5k var adamda 60k var). Aramızdaki tek fark, sabonis'in oyuna harcadığı gerçek para. Ama farkında değil ki gerçek parayı bankada boş boş duracak dustlara yatırıyor :D. Yani 1 kuruş harcamasaydı şu oyuna hemen hemen aynı seti olacaktı bankada dustı olmayacaktı ben gibi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mobil dust 1/4 hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 DeBuffAndHeal said: Mobil dust 1/4 hala iOS'a geldi yeni surum. Androide de gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 beklerim stream'e: https://www.twitch.tv/sabocano 6-1 olan aşırı aggro bi Paladin deck'im var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar