applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 her exp öncesi aynı şeyi yapmaktan sıkılmadınız bıkmadınız ya. 150 tane kart cıkartıp bunların 10 tanesini gösteriyorlar ooouuuvvv diyorsunuz, sonra exp cıktıgında öyle olmadığı anlasılıyor. 5 tane açıklanan kartla deck kurmussunuz hemen sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bence sen olayı kavrayamamışsın. işin eğlencesi bu, kartlar açıklandıkça brainstorming ve hype yapmak. he ama blizz tarafından verlen bilgi ışığında bakınca, şu yukardaki 2'sinin yazdıkları pek mantıklı değil o ayrı :P yanlış hatırlamıyorsam hepi topu 16 c'thun kartı olacak dediler işte. C'thun beleş vermeseler, sonra bi sürü c'thun buff çıksa ama c'thun'un olmasa, mal mal collection manager'a bakıp küfür edeceksin :D neyse durum şöyle gözüküyor şu anda. en az 1'er tane class başına c'thun buff vereceklerdir. yani 7 tane neutral c'thun kartı olacak muhtemelen. - 1 c'thun - 2 class c'thun buff - 8/10 neutral c'thun buff - 17 genel kontrol kartı, örnek: 2x Wild growth 2x Innvervate 2x Wrath 2x Living Roots 2x Swipe 2x Keeper 2x DotC 2x AoL 1x Emperor 1x/2x muhtemel 3 manaya yeni ve güzel kart işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Ohhh adam decki hazırladı bile :D. Ya ben bu exp'i yanlış anladığımı düşünmeye başladım başladım, old god olarak 4 tane yeni god gelmeyecek miydi? Her biri ile ayrı ayrı sinerjili olacak kart mı koyacak adamlar oyuna? Nasıl olacak o iş? Ne bilim her classa 4 tane ayrı old god bufflayan kart mı verecekler ne yapacaklar bunlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 toplam 4 tane old god olmayacak mi? biz sadece cthun'u gorduk.. digerlerinin mekanigi nasil olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 diğer god'lar kendi başlarına legendary olacaklar mekanik falan yok. bu arada allah hearthpwn'un belasını versin ya. ana sayfada 1 numaralı deck varmış reno mage, ondan dolayı bu kadar çok karşıma çıkıyor... bir de inanılmaz bi auto counter freeze'e karşı. yetmezmiş gibi 6 maçta 6 kere ice block üstüne reno açtılar. birinden biri gelmese pataklıcam ama 16 kart içinde 2'si birden geliyor fix adamlara. grrrrr. FreEmoon said: Ohhh adam decki hazırladı bile :D. Ya ben bu exp'i yanlış anladığımı düşünmeye başladım başladım, old god olarak 4 tane yeni god gelmeyecek miydi? Her biri ile ayrı ayrı sinerjili olacak kart mı koyacak adamlar oyuna? Nasıl olacak o iş? Ne bilim her classa 4 tane ayrı old god bufflayan kart mı verecekler ne yapacaklar bunlar acaba? deck building kafam yoktur da, bu tarz bişey çıkacak bence %90. bir nevi murloc paladin gibi bişey işte. keza aynı şekilde murloc paladin'de 7 murloc kartı ile yapılan şey benzer şekilde 11 cthun kartı ile yapılabilir belki. gerçi onda 2.si garanti öldüren bi kombo vardı, bunda 20-20 c'thun insen oyun bitmiyor. o yüzden sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 şu oyundan control warrior çıkmadıkça bu oyundan hiçbirskim olmaz arkadaşlar ben size söyleyeyim. bu kadar beyinsiz bir iş olamaz ya. blizin mirıkıl rog nerfleyen beynine sokayım. daha da hala kart yok roga gvgden beri. beyinsiz gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Control Prieste inanılmaz sinir oluyorum ben. Tirion'a ya da başka güzel karta Entomb attığı an alt+f4 basıyorum söve söve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 sabonis said: diğer god'lar kendi başlarına legendary olacaklar mekanik falan yok. bu arada allah hearthpwn'un belasını versin ya. ana sayfada 1 numaralı deck varmış reno mage, ondan dolayı bu kadar çok karşıma çıkıyor... bir de inanılmaz bi auto counter freeze'e karşı. yetmezmiş gibi 6 maçta 6 kere ice block üstüne reno açtılar. birinden biri gelmese pataklıcam ama 16 kart içinde 2'si birden geliyor fix adamlara. grrrrr. FreEmoon said: Ohhh adam decki hazırladı bile :D. Ya ben bu exp'i yanlış anladığımı düşünmeye başladım başladım, old god olarak 4 tane yeni god gelmeyecek miydi? Her biri ile ayrı ayrı sinerjili olacak kart mı koyacak adamlar oyuna? Nasıl olacak o iş? Ne bilim her classa 4 tane ayrı old god bufflayan kart mı verecekler ne yapacaklar bunlar acaba? deck building kafam yoktur da, bu tarz bişey çıkacak bence %90. bir nevi murloc paladin gibi bişey işte. keza aynı şekilde murloc paladin'de 7 murloc kartı ile yapılan şey benzer şekilde 11 cthun kartı ile yapılabilir belki. gerçi onda 2.si garanti öldüren bi kombo vardı, bunda 20-20 c'thun insen oyun bitmiyor. o yüzden sakat. Reno echoliyani ben oil rogue ile dovdum spyro sahidim :P Concedelicem dedim reno + echo atinca, dur pes etme dedi, 2 turn sonra lethal :P Reno cidden %50 filan su an gelen rakipler, birde cok raggyli midrange drood geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 reno mage çok acayip ya. 10 maçta 9 kez kazandım. turn 4-5 gibi reno geldi mi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 reno mage winrate'i çok yüksek ya. oynaması da çok keyifli ama maçlar uzun sürüyor. hele ki rakip de kontrolse off 30 dk bi maç oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 aceba roguedan ekmek cıkar mı ya cthun deckte brann cthun sonra shadow step brann cthun felan gibi sadece direct damagesi bile guzel olabilir spellde cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 bran üzerine ctun huehuehue bence diğer old godlardan biri kesin anti-cthun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 hahahahaha adamım yine coşmuş dün gece: https://www.twitch.tv/basarcos/v/54800411?t=3h36m10s 3:36'dan 3:45'e kadar izleyin, özellikle 3:40'tan sonrası :D :D bi de yanlış oyun üstüne yanlış oyun yapıp yeniliyor hasdufhudashfua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ahahah ne salak bi çocuk bu ya. tempo anlayışı 0 tek amacı her karttan hayvan gibi verim alayım. ki onu da becerememiş zaten 5. turndeki saçmalamasından sonra yenilmeyi hak ettim diyeceği yerde freezing trap yüzünden yenildim diye tutturmuş salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mage https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/MUEWRHCCCTAH1458195933491.gif Priest https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/D7IIP1JPJLGW1458195933491.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Skinlerle ilgili olarak: http://youtu.be/8IVxv913l0E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Forbiden flame gercekse cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 forbidden shaping nasıl bir kart lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Forbiden flame harcadığı mananın 2 katı falan vurmalı ya, 8 mana harcayıp 8mi vuracak şimdi bu, eeee 5 manaya 8 vuranı vardı zaten. Ya da 2 manaya 2 vuracak, almim saol. 2 manaya 3 vurup üstüne donduran var zaten oyunda, hem de sadece minion değil istediğine atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 o nasıl mantık lan ? gadgetzan auctioneer ile oyna istersen 1 manaya 1 vur, shadowflame ile oynarsın fix bir kartla istedigin gibi ayarlanan bir kartın aynı olmasını bekleme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 forbidden shaping güzelmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Ne atarsan at abi, malygosta atsan shadowflamede atsan sahip olduğun tüm manayı sıfırlayacak bir karttan behsediyorsun burda. Diyelim 7 manan var 3ü ile shadow koydun sonra 4 manaya bununla yerde duran bir moba 4 vurmak mantıklı mı şimdi yani? Bunu destene koymak için kestiğin her kart bundan değerli olur o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 priestın kartı baya imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 9. Turnde yere maligos indim 0 manaya 5 vurdum ;) Cok opsiyonel, ister removal ister finisher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Yooo deck builderlarin hayali soyle kartlar, arcane blast icinde millet burun kivirmisti ama ise yariyor gayet 0 mana ile hani 0 damage bile olsa extra bir fireball demek ki malygos sinerjiside mukemmel kartin arcane balst gibi Bide oyroblast neflenirse yeni pyro iste :P sahane olmus Priestinkide ayri guzel, dr hakimiyeti azalicak cok sukur :P cogu deckin hangi turn ne aticagi asagi yukari belli baya supriz olabilir bu kartlar Ya o diilde demin pack actim wooooo golden legeeeendaaary dedi boyle bi kendimden geciyordum millhouse cikti cika cika :( auto disenchant direk ahahaha Standart gelmeseydi golden justicar yapicaktim bide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar