samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 golden alextrazsa + malygos çıktı ehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 bu secret konusunda bişey sorcam. spelbender cıkıyor ama buff almıyor mu ? yoksa hiç mi cıkmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Süper olm herkez ne kadar lamer deck varsa oynuyor Charge deckler,zoo deckler,2343423443 heal deckler felan çok zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 yine paso cw geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 applev0dka said: bu secret konusunda bişey sorcam. spelbender cıkıyor ama buff almıyor mu ? yoksa hiç mi cıkmıyor ? Hangisini önce oynadığına göre değişiyor o iş. Mesela önce CS atıp sonra spellbender attı isen, atılan büyü direk cs ile kesiliyor ve spellbender hiç çıkmıyor. Sadece tek secret aktif oluyor ve spellbender bekleye devam ediyor. Önce spellbender atıp sonra CS attı isen, atılan büyü ile spellbender çıkıyor ama buff alamadan (ya da hasar alamadan) cs büyüyü kesiyor, 2 secretta kullanılmış oluyor ve spellbender boardda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 freezing + flame traplerde bu sekilde değil direk 2si aktif oluyor da ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Onda da aynı şey geçerli. Diyelim önce explosive trap sonra freezing trap attın, rakip 2 hp'si olan bir minionla saldırırsa explosive trap devreye girer ve minion ölür, freezing trap aktif olmaz. Önce ET sonra FT atıldığı duruma örnek https://www.youtube.com/watch?v=CQ3f3oRNzJ0 Ama önce freezing trap sonra explosive trap atarsan, rakip bir minionla saldırırsa freezing trap devreye girer ve minion ele döner. Sonra explosive patlar ve ele dönen minion hpsi ve azda olsa bundan etkilenmez. Önce FT sonra ET atıldığı duruma örnek https://www.youtube.com/watch?v=yajUIxiJQOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 50 pack classic açtım. Çıkanlar : 1x Malygos 1x Baron Geddon (golden) 2x Leeroy (zaten vardı ak) 2x Tirion Fordring pek işime yaramadı : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 aha 6 tane leg. cıkmış 50 pack'ten bu manyak bir oran ki 1 tanesi golden adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 sunthewhich said: 50 pack classic açtım. Çıkanlar : 1x Malygos 1x Baron Geddon (golden) 2x Leeroy (zaten vardı ak) 2x Tirion Fordring pek işime yaramadı : / bi temiz dayak işine yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 ben o zaman hic acik 8000 dustim var, yapicak hic kart bulamiyorum demiim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 tirion craftladım. şimdi trionlu secret mi oynasam token mi oynasam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 yok de, dust dursun kenarda lazım olur nolcak 50 paketten 3 kullanılabilir legendary çıkartıp hoşnutsuz olmak dayaklık sadece (4 çakışanı toz yaptığını golden'ı kullandığını veya değiştirdiğini farzedersek 3 leg tertemiz) ki leg'lere bakıyorum, malygos, tirion, baron geddon... daha nolsun lan malygos deckler oynaması en zevkli, zevkli olmasına rağmen geçerliliği de olan deckler bu arada bence. genelde zevk/geçerlilik ters orantılı oyunda çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 applev0dka said: tirion craftladım. şimdi trionlu secret mi oynasam token mi oynasam ? secret oynamak için mi craftladın koskoca tirion'u oyna hevesini al sıkıl bırak, 1 sezondan fazla secret paladin oynayan adamla arkadaş olmazdım hayatımda sanırım sdjfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 yok ya geçen sene sezon oynadım baydım secret zaten aggro deck sevmiyorum, stabil değiller şansın varsa kazanıyorsun earlyde sonra sezonu CW ile tamamladım zaten. paladin oynayasım geldi baktım liste full secret hiç kontrol yok 2-3 sene sezon önce suanki CW'den beter control pally vardı mid-range token pally oynamaya basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 zararı olmaz ya trionun. mid range için de lazım her türlü. iyi yapmışsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 bliz cw'yi öldürdü, tekrar doğana kadar alternatif deckler denicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Tirion benim ilk göz ağrım ya, oyunun sesini açıyodum kartı oynamadan önce kjsdhffjdsh PUT YOUR FAITH IN THE LIGHT! dandandadandandandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 ilk gozagrim nozdormu ya betada verdikleri gelbini saymassam :( sonra beles promosyon packte ysera ciktida ole bulastim, cikmaz olaydi T_T cw olmedi bide! 2 brawl koyuyorum boarda bole kiran kirana geciyor maclar aggrolarla, kaybedersem ya skill commande kaybediyorum yada ilk 6 turn 4 baltadan biri bile gelmediyse, gecen ilk turn face huntera karsi oynarken gromm-geddon-justicar geldi, ilk draw alextrazsa direk concede attim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 applev0dka said: tirion craftladım. şimdi trionlu secret mi oynasam token mi oynasam ? craftlamasaydın olm,en çok çıkan legendary heralde,az önce 3. çıktı 2 haftadır dustlıyom şaka gibi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 en çok çıkan leg. nasıl oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 oha, her legendary'nin çıkma ihtimali farklı, bilmiyor muydun? ortalama 100 kartta 1 legendary ama mesela tirion'un oranı %1.095 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 tirion her zmaan ekmeği yenicek bi lajandaray çok çok aggro olmayan her pala decke girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Masticore said: en çok çıkan leg. nasıl oluyor :) hadi sabonis zıplıyor da sen niye ciddiye aldın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 iki haftadır oyuna girmemişim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar