ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/wirers-season-21-aggro-shaman/ şu agro shaman da hiç fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Face Hunter -------- w - 23 L - 23 Reno Lock -------- W - 2 L - 5 Aggro Druid -------- W - 0 L - 1 Yagut Oil ------- W - 1 L - 3 Reno Paladin ------- W - 20 L - 12 şu kadar maçta 2 win öndeyim sadece ama yine de rank 12 oldum win streak saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 8:50 den sonrası epic https://www.youtube.com/watch?v=2d8I2vm1qa4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=N5xSlm3hdOA?t=234 3:50 den sonra anyfin can happen lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 dunyanın en antipatik cocugu herhalde Vİ DİDİT GAYS Vİ DİDİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=aiaeXzlXylU bu murloc deckler baya gıcık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 benim de üstümden geçti dün bi tanesi http://i.imgur.com/dZrlQee.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Loe baya renk getirdi oyuna galiba ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 şöyle kartları kötü olan oyuncuları yendiğimde bildiğin üzülüyorum ya. hunterın biri evil heckler falan oynadı garibim. streak olmasa basıcaktım concede'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Zoo murlocklarla oyuna tekrardan kanseri getirdiler elveda tempo mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 anti murloc deck yapmak lazım bi şekilde akarsın şu an aslında tempo mage fena değil murloclara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 flamewaker lı mage broken zaten ya. Agresif decklere karsi da cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Early flamewalker low cost spell gelmezse low ape yalan blizzard atacak turn goremezsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ethereal conjurer azure drake'den 10 kat daha iyi bu arada. direk ihtiyacın olan spelli çekiyorsun. 6/3 de güçlü body 3 hp ye rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 2x hungry crab koyun ilk 1 hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 vardı kırdıydım bu ne işe yarıcak diye zamanında şimdi evlat acısı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ahmedinejad said: ethereal conjurer azure drake'den 10 kat daha iyi bu arada. direk ihtiyacın olan spelli çekiyorsun. 6/3 de güçlü body 3 hp ye rağmen. bu jweled scarab'lı bi mage oynadım bi süre fatigue, birinden ice block diğerinden echo çıkartıp duruyodum acayip iyi kartlar <3 bu ay kendime quest yaptım sadece druid oynuyorum, golden hero'ya 200 win kaldı. önümüzdeki ay da mage oynayacam aynı şekilde. legend olmak aşırı kastırıyor madem ben de kendime başka bi challenge üreteyim dedim. dayanamayıp yeminimi bozmazsam iyi. gittim fazla dustlardan bi cenarius yaptım hatta madem sadece druid oynuyorum dedim, control/ramp druid falan denedim ama stabilite yakalayamadım ne kadar eğlensem de. gözümü karartırsam tree of life, mulch falan da craftlayıp druid'in ciğerini sökeyim diyorum ama tek yol combo sanıyorum boşuna kasmamak lazım belki de. varsa hani alternatif underdog en azından %60 win rate yakalayabilecek druid deckleriniz alayım (aviana da craftlama sapıklığını yapmam ama sanırım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bana gelen druidler soyle turn 1: sapling turn 2: darnassus turn 3: innervate+fel reaver garanti yani sasmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 onlar huntard-tier ya, oynamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ahmedinejad said: anti murloc deck yapmak lazım bi şekilde akarsın şu an aslında tempo mage fena değil murloclara http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/0/0f/Hungry_Crab(660).png/184px-Hungry_Crab(660).png?version=9ae756b5ff2d8f884045ecd86b26c959 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 the dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 4-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ya gerçekten sokucam bu oyunun rng'sine ....... arkadaş perfect oynuyorum elin mal hunter'ına karşı, ne healbot, ne reno geliyor 18 kart çekmişken, adam da 2 animal companion'dan 2 huffer çıkarıp yeniyor. bazen kafayı çizmemek elde değil. bu sezon da renoladin sonrası renolock oynuyorum, o da baya zevkli, tavsiye ederim. ama paladin daha stabil gibi geliyo sanki bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 seninde şansının yaver gittiği zamanlar oluyordur illaki. huntard da böyle bir deck işte napak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 dün 3 oyun kazandım son turnde yerde 3-4 minion varken dart trap surata patladığı için yıhyıh. hatta biri friend request yolladı sövdü ordan nasıl dellendiyse artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar