Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 JrStorMesT said: Handlock yaptım Tempo mage yaptım Freeze mage yaptım Demon lock yaptım 10 oyun attıysam 6 tanesi face hunter, ikisi paladin zoo, diğer ikisi de warlock zoo geldi hep. Delirttiler en sonunda onların desteleri yapmaya başladım bu sefer de silkelediğimin oyunu tam anti deckleri çıkarmaya başladı karşıma. Bu matchmaking'in algoritmasını yazanı da, onu bulana da, bu oyunu düşünene de.................biiiiiiiip Çok sinir bozucu bir durum olmuş harbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Kart arkası, beleş 3 pack https://netdeck.n4ru.it/free-galaxy-gifts-cardback-and-3-packs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Çapulculuğun böylesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 500 tane şey yaptırıyo, bide root access istiyo, hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Galaxy olan birini bulmak daha kolay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Slint said: Kart arkası, beleş 3 pack https://netdeck.n4ru.it/free-galaxy-gifts-cardback-and-3-packs/ Sakat işler,eldekinden olmayın 3 pack icin... http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3dt3e5/samsung_galaxy_card_back_trick_hacked/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Bende şurdan yaptım. Sadece emulatör indiriliyor. Başka indirilen dosya yok. Tabi mesuliyet size ait. Bende authenticator var diye yardırdım yani. https://www.youtube.com/watch?v=trX6hVmdB3s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bi kac kisi eklesin beni ya birine spectator atma daily q i geldi hic arkadasim yok arkadasim yok yok Oski#2754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 FreEmoon said: Sendeki eksik class kartlarının nerdeyse tamamını craftladım ben. İlginç bir tesadüf o kartların bana da hiç çıkmamış olması. Sadece malorne desteden çıktı. Malorne deyince, 300 paket açıp 5 Malorne açan eleman efsanedir. http://www.youtube.com/watch?v=7G6e2woOoMI 1) 27:21 2) 29:18 3) 34:31 4) 47:15 5) 52:42 Sırayla dakikaları, tepkiler lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Abi izlemeye değermiş. Yandaki shitstorm hele. Yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Adam youtube'tan cikardi malourne'larin parasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 husky bu ya, herifin isi zaten youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Fena olmadı ha arena deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Olm öğreniyorum wishmaster hocamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 EY VAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 abi kuddusi'nin imzayi yeni gördüm asdasf Beni ekle çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 niye fisledin abi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hahah bizim whatsapp grubu o ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 deep paticik:ben,ramses2,vaperon,masa,wishmaster, riverwind,pascalnouman,babacummostors,cavanagh,karamürsellidelihamdi, kozalak,bellow,shean,cicibeybe,marty,senko,burcu,idil,irem. Son 4 kişi ilgimi cekti ben de girmek istiyorum gruba... invite atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 8 saat 20 dk sonra stream başlıyor.Bu sefer umutluyum.Tostumu yedim,goldumu biriktirdim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Düzgün bi expansion gelsin ya gvg gibi metaya baya kart sokacak. Ben de biriktirdim 4k gold 7-8 civarı da dust var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 KuddusiMavra said: Olm öğreniyorum wishmaster hocamdan. ben de bu gruba dahil olabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Grup açıksa ben de bekar arkadaşlarımı yönlendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Narius said: Düzgün bi expansion gelsin ya gvg gibi metaya baya kart sokacak. Ben de biriktirdim 4k gold 7-8 civarı da dust var. 4k iyiymiş ya. ben oynamadım doğru düzgün bayadır. 2.6k'da durdum kaldım. çıkana kadar 5k olsak, 50 pack ile başlasak fena olmucak. sonra yine arena kasarım 2 ay, çoğu kartı o şekilde elde ederim. ama para harcamadan güncel kalmak gitgide zorlaşacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yine ne oldu ya arenaya falan giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar