yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 sunuculuktan falan iyi götürüyo bence adam maldivlere gidip hasta oldu ordan abd'ye blizzcon'a vs. kebap valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 günahım kadar sevmiyorum ibneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 k1nJo said: işte mesaj okumayınca o $2'lıklar atmıyor, büyük atacak adam da her türlü atar zaten. hahaha sen o 2 dolarlıklar atınca noluyor biliyor musun. günde temiz 25 tane 2 dolar gelecek fazladan desek, 50 dolar, 25 gün stream yapsa, durduk yere fazladan 1250 dolar ayda. havadan para. ki gayet düşük bi rakam aldım 25 tane gelir diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 elohime diye bi eleman var. şu aralar fallout oynuyor. en eğlendiğim stream açık ara. geçen yarım saat içinde 3k donate geldi elemana. 3 dolar 5 dolar falan akıyor zaten. şu alemde en kıskandığım adamdır. sevdiğin işi yaparak para kazanmak güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 sabonis said: k1nJo said: işte mesaj okumayınca o $2'lıklar atmıyor, büyük atacak adam da her türlü atar zaten. hahaha sen o 2 dolarlıklar atınca noluyor biliyor musun. günde temiz 25 tane 2 dolar gelecek fazladan desek, 50 dolar, 25 gün stream yapsa, durduk yere fazladan 1250 dolar ayda. havadan para. ki gayet düşük bi rakam aldım 25 tane gelir diye :D valla adam spastik mesajlarla uğraşmamayı tercih ediyor demek ki o paraya ne bileyim. kazancının yanında devede kulak kalıyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ahmedinejad said: elohime diye bi eleman var. şu aralar fallout oynuyor. en eğlendiğim stream açık ara. geçen yarım saat içinde 3k donate geldi elemana. 3 dolar 5 dolar falan akıyor zaten. şu alemde en kıskandığım adamdır. sevdiğin işi yaparak para kazanmak güzel bir şey. lirik ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 lan ne zaman arenada düşük win le bitirsem drop iyi oluyor tesadüfmü teselli ikramiyesimi veriyorlar anlamadım :D 3-3 lük arenadan gelen drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 800-1000 arası pack açmışımdır heralde şu oyunda. daha 1 legendary + 1 rare'dan fazla bişi çıkmadı tek bir pack'ten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ben de ne zaman legendary açacak olsam diğer tüm kartlar mor mavi falan renkli oluyor ilginç bi şekilde. ya 4r1c ya şenlik gibi bişi olarak bakıyorum hep hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 son zamanlarda arena decklerime spell gelmiyor ya. acayip cok minion picklemek zorunda kalıyorum kontrol edemeyip kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Reynad 72k kazandım demişti bi ay için. Donation pagei filan göstermişti hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 72k aylık diildir. olamaz. arada sırada kafasına esince stream yapan bi adam reynad. hani trump olur, amaz olur, massan olur (izleyicisi daha az olsa da) falan anlarım bunlar her gün oturup iş olarak stream yapıyorlar saatlerce. reynad ya senede 72k yapmıştır, ya bilmemkaç ayda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 reynad şu donation okuma botunu kullanırken trollemek için nigga spam donationları alıyordu dakikada 10-15 tane falan. 3 dolar 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 http://i.imgur.com/cCvuDSG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ayda yapmistir bence mesajim bulunsun diye onlarca arka arkaya donation atanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sabonis said: 72k aylık diildir. olamaz. arada sırada kafasına esince stream yapan bi adam reynad. hani trump olur, amaz olur, massan olur (izleyicisi daha az olsa da) falan anlarım bunlar her gün oturup iş olarak stream yapıyorlar saatlerce. reynad ya senede 72k yapmıştır, ya bilmemkaç ayda falan. niye ki? Adam en çok izlenen 3-5 HS streamerından biri. Trollemek için para vereni de fazla. Anlık olarak rakam vereyim. 19k Reynad izlenirken 9k StrifeCro izleniyo. Reynad HS'nin Castin Biber'i hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sabonis said: 72k aylık diildir. olamaz. arada sırada kafasına esince stream yapan bi adam reynad. hani trump olur, amaz olur, massan olur (izleyicisi daha az olsa da) falan anlarım bunlar her gün oturup iş olarak stream yapıyorlar saatlerce. reynad ya senede 72k yapmıştır, ya bilmemkaç ayda falan. Aylık 70k yapıyor sadece twitchten, forsen da benzerdir. Öte yandan pewdiepie yılda 7m kazanıyor. Massan viewbot kullanıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Massan niye viewbot kullaniyo, nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yaw gençler az matematik şu screenshota göre 17514 ayrı donation gelmiş. reynad 20 gün stream yapmış olsa diyelim (ki 20 yoktur muhtemelen reynad, sık yapmıyor) günde 876 donation eder, 5 saat yapsa günde. saatte 175 eder, dakka başına 3 adet donation eder. her streamde, istisnasız 20 saniyede 1 donation gelmesi demek bu da. ha mümkün mü, mümkün, ama statistically improbable. ayrıca massan bundan 1 sene önce falan yapmıştı galiba ve kabul de etmiş ve özür dilemişti. o günden beri devamlı massan viewbot kullanıyo diye dolaşıyor etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 1000 koltuk olsa her birinden 50 tl alsalar E İYİ İYİ İYİ NE PARA KIRIYOR YA ŞEREFSİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 reynad'ı ilk keşfedenlerdenim. 1k-2k izlenirken başlamıştım bende izlemeye daha o yüzden YEDİRMEYİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1ky0Q5VpXMs tesadufen denk geldim suna gene :P bakalim bu adventure kartlarinda kimler failliycak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 iyimis video :).. digerlerine bir sey demeyim de trump'in kart ongorusu genel olarak cok kotu ya :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ya dah onced ekoymsutu msuda cok iyi idi :D http://www.youtube.com/watch?v=GpNSJInSFN4 millet heyecan;a payl;asiyor reditte hala, reno icinde bastan kotu demisti insanlar simdi herkes reno deniyor dsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 hs ladder'dan uzun süredir, hatta en başından beri, mutlu olmadığım kadar mutluyum. Reno harika oldu. Sadece aggro/face anti'si olarak değil, Reno sayesinde normalde kullanılmayan kartlar girdi meta'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar