Ozan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bu brawl kartına sinir olmaya başladım. Kaçıncı kez, warriorun yerde bir minionu benim 4-6 minion var. Kim kazanıyor? Tabiki warriora ait olan, böyle rastgelenin ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Şükür dövdük. Hakkaten co-op istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 güzel olmuş brawl. eğlendirdi harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 lel boss bizi öldürdü aynı anda pack geldi wooot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 beğendim ama 1 tane yeter, zaten classlar ve deckler sabit sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Lexius said: Şükür dövdük. Hakkaten co-op istiyor. wtf are those stats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 -Deno- said: wtf are those stats 2x muz blessing of kings seal of champion mı ne 2x te blessed champion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 karşıdaki nası yaptı 64'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 O zaten brawlda dövmeye çalıştığımız boss 95hp ile geliyor karşılıklı taraf değiştiriyor turnlerde. Maksat onu indirebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 30 tane rezalet tavern brawl sonrasında, harika bir tavern brawl. oh be.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 golden epic düştü brawl'dan bu hafta da hehe (aç yengeç çıktı temiz 400 dust) geçen hafta harrison jones gelmişti <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kazanmadan verdi decki bu brawl asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kazanıp kazanmamak farketmiyo herhalde bu hafta kaybedince de veriyo, sonra kazanırsan da vermiyo 1 time brawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bana legendary vermiyor sistem. Turuncuyu ne zaman göreceğim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Sn1ap4x7-Ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 eveettt su fel reaverlı aggro druid deckini yaptım 10 mac 9 galibiyet. tek kaybettiğim kötü açılış eli 5-7 manalı kartlar aggro pallye karsı diger 9 mac tokat manyağı yaptım. güzel deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 felreaver çok fena. güzel win rate var ama sıkıyor bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Fel reaver'a cevabının yanında birkaç kart daha sıkıştırırsan baya zararı oluyor ya :) 6-9 kart arası ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Felreaver gibi deck'ler çok sıkıcı, Yazı tura atmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ne biçim sezon lan bu 19'u geçemedim herkes full legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Wishmaster said: Fel reaver'a cevabının yanında birkaç kart daha sıkıştırırsan baya zararı oluyor ya :) 6-9 kart arası ziyan. Ya aslında öyle bakmak hata oluyor. Adamın deck 30 karttan oluşuyor ve normal şartlar altında asla 15 karttan fazlasını kullanamadan oyun bitiyor. Bu da adamın destesinde 15 tane fazla kartı var anlamına geliyor. 2 tane Fel reaver 15 kart yaksa bile adam açısından bir kayıp olmuyor yani. Fel reaver kartlar bittikten sonrada 3er 3er kart çekmeye devam etse o zaman büyük sıkıntı olurdu ama öyle br mekaniği yok kartın. O sebeple Fel reaverlı agro deckler o kart yakmaktan rahatsızlık duymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 haftada bir sadece brawl yapmak icin us servera giriyorum. tirion ve alex verdi pack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Abi ben bunu niye daha önce düşünemedim. Yarın öbürgün account'u satarsak işimize yarardı... http://www.trendfilm.com/uploads/oyuncu/2014/12/jackie-chan-356.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Bu hafta bana da illidan verdi brawl. Droprate increase conf... Bu illidan hangi decklere giriyor şimdi? Yoksa gömüp başka bişi mi yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Bunca zamandır oynuyorum illidan görmedim ben piyasada, kullanan yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar