sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 genşler, bütün eksik legendary'lerim şu şekilde. biraz freeze mage oynayıp öğrenesim de var. benim şu noktada Antonidas yapmam lazım de mi, diğer adayları da bold'layak bari: Millhouse Manastorm Nat Pagle Tinkmaster Overspark Elite Tauren Chieftain Leeroy Jenkins Mimiron's Head Gazlowe Gelbin Mekkatorque Toshley Baron Geddon Troggzor the Earthinator Gruul Sneed's Old Shredder Mekgineer Thermaplugg Nozdormu Onyxia Archmage Antonidas Malorne King Krush Edwin Vancleef Trade Prince Gallywix Iron Juggernaut Bolvar Fordragon Voljin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 abi nefarian ın normal modu kolay gibi konuşmayın allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 priest otk deck var onyxia pas geçip onla geçtiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sabonis said: genşler, bütün eksik legendary'lerim şu şekilde. biraz freeze mage oynayıp öğrenesim de var. benim şu noktada Antonidas yapmam lazım de mi, diğer adayları da bold'layak bari: Millhouse Manastorm Nat Pagle Tinkmaster Overspark Elite Tauren Chieftain Leeroy Jenkins Mimiron's Head Gazlowe Gelbin Mekkatorque Toshley Baron Geddon Troggzor the Earthinator Gruul Sneed's Old Shredder Mekgineer Thermaplugg Nozdormu Onyxia Archmage Antonidas Malorne King Krush Edwin Vancleef Trade Prince Gallywix Iron Juggernaut Bolvar Fordragon Voljin aynen su anki metaya gore en gereklileri boldlamissin.. randuin falan oynamayacaksan digerleri gereksiz (ama randuin de cok eglenceli :P).. ben control warrior sevdigimden dolayi ilk baron craft ederdim heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Lan ben de diyorum HS konusu nereye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bir de yeni farkettim kilitli tüm eski konuları da buraya atmışlar. Sam nasıl bir nefret besliyordun kardeşim ya HS ye? Y u hatin bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben de kaybetmiştim uzun çabalar sonunda buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 komik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 turn4te 15dmg yiyince komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://www.twitch.tv/esporlig e türkler turnuva falan yapmış canlı yayın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Sunucular bi valyu tutturmuş gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 turn7 dr boom turn 8 commander + patron yemekten bıktım lan mulligan mı fix mi belli değil aks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 challengestone izleyen var mi? bu haftaki kural tek class secip her karti sadece bir kere kullanmak. ilkinde kural tek sayi manali minion cift sayi manali spell kullanmakti. eglenceli bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 http://www.twitch.tv/hsdogdog adam 3 serverda (asia/eu/na) aynı anda ladder kasıyo, woah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 tek deck ile yapıyor, adamsa 3 farklı class ile yapsın asdafw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yenildiği zaman fena üzülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Benim arkadaşı çağırdılar o esporlig'e. Geçen kadıköydeki turnuvaya gelmişler baya kalabalık bi grup ile. Bo3 oynanıyordu ilk turlar. Karşıma Utku geldi, bu oluşumun kurucularından biri. Warrior dururken salak gibi shaman banladım. Control warrior ile 2-0 çaktı geçti, elendim ilk maçtan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Arena baydı diye yapmıyorum artık 2000 civarı gold birikti yeni bir şey çıktığında fazlasıyla gold'um olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 baya kart eksiğim var ya çok üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 otk rogue yaptım, bide dw attım desteye nolur nolmaz diye, 20 den aşağı çektiğimi kombo gelmişse fena harcıyom, faceless sağolsun. http://i.imgur.com/aMTOLBP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Lan ben bile utanıyorum rank20 ss koymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 #JustShieldbearerThings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 sezon gelmiş, yeni başladık, du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 mulgear6 said: baya kart eksiğim var ya çok üzülüyorum :( Naturals he mi AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar