ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Öf en leş tahminler tuttu. Hiç ters köşe olamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 keşke fight club v2 olmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 E böyle olacağı en başından belliydi zaten? Adamın amacı ilk iki bölümde netleşti, diğerinin hayal olduğu da dikkat eden biri için 3. bölümde falan az çok belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 müzik direk - tmm çok çaldık çırptık bizde biliyoruz üstümüze gelmeyin, cover verelim de ortam sakinleşsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Rewendor said: E böyle olacağı en başından belliydi zaten? Adamın amacı ilk iki bölümde netleşti, diğerinin hayal olduğu da dikkat eden biri için 3. bölümde falan az çok belli oldu. tersi olursa güzel olur diye bekliyorduk ama, mr. robotun gerçek olup, elliot'ın hayal olmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Adam gerçek olsaydı çok tutarsızlık olurdu yaş şu bu olarak, günlük hayatı tutarsızlıklarla dolu olur fark edilirdi. Ama evet o da ilginç olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ne olacak elliottla sarışın psycho birlikte çalışmayacak bence. sarışına ne gerek kaldı ki artık? dolayısıyla tek ihtimal mortal kombat ve popcorndan çıkan tabancayla son saniye hedşatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 headshot olmasada o silah patlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 silahlar falan O silahla bi şekilde Elliot vurulacak gibi geliyor bana sonunda, hatta sezon finali öyle olacak heralde. Bi sonraki sezonda öldü mü kaldı mı diye bekletecekler. Hatta olası bir tahminle Fight Club'ı abartıp intihar etmeye bile kalktırabilirler Elliot'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Goering said: Nigger_of_the_sand said: Tyrell'in karısının hastanede anlattığı olay neydi ben anlamadım. 15 yaşındaydım vs diye. tyrell karı başka çocuğu olmuş, evlatlık vermiş. hiç unutmadım o günü fln diyo... :D Şuna üşenmeden cevap verdiğin için ekstradan saygılarımı iletiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bugün Amerika'da olan olaylar yüzünden sezon finali haftaya ertelenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 hoaaydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 nolmuş ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 silahlı bi manyak sokakta canlı yayın yapan spiker ile kameramanını vurup öldürdü. Sezon finalinde benzer bi sahne varmış diye işte yayınlamıyorlar bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 oha gerçekten liveleak'de haberden görüntüleri gördüm bir de vuran manyak kendi telefonuyla çekip facebook'a postlamış onun görüntüleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 adam aynı işi yapıyormuş öldürdüğü spikerle, çirkin esmer ve şişko diye kovup bıcır bıcır sarıyı almışlar. bu da işe iade davası falan açmış ondan sonra işe geri alınmayınca taramış bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 revenge of da şişko, goltbarenin patron kimse uyarmak lazım nolur nolmaz ulan diziyi niye erteliyolarki ne farkı var bunun us and a'deki diğer milyon cinayetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 admin listesi de yaptım bitane silfatoş fpsden liste başı girdin. gerçek hayatta öyle ses de kasamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bu hafta da mı çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bazı mantıksızlıklar canımı sıktı,şimdi babası madem gerçek değil nasıl afronun boğazını sıkıp tehdit etmişti ? Madem hayaldi ona niye ayrı ve bağımsız sahneler atfettiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bence spoiler kullanmak lazım. spo mr. robotun yaptığı her şeyi eliot yapıyor işte yazıyla mı vermeleri lazım daha kolay anlaşılsın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 İşte paparnoz gibileri yüzünden insanın keyfi kaçıyor. Teşekkürler. Son bölümü izledikten sonra (ilk defa) buraya geldim benim için hava hoş ama spoiler'ı yiyen biri olmuştur. Tekrar teşekkürler papa. Sezon Finali (s1b10) --> Credits'ten sonra devam ediyor dizi. İzlemeyen açmasın. Credits sonrası SPOILER Sondaki White Rose ile olan sahnenin amacına anlam veremedim. Madenden söz açılınca daha büyük sıkıntılarımız var diyerek saldırı ve kayıp verilerden bahsediyordu ama bir yandan da Çin'deki işi halleden herif yanında oturuyor. Bir diğer şey ise sorumlu kişiyi bildiğini ve her zamanki gibi ilgileneceklerini söyledi. Elliot'tan haberleri var ve bir şekilde ilaç falan mı veriyorlarmış zihnini bulandırmak için, bu mu? Angela'yı da o yüzden mi işe aldılar? Neden Bay Anderson Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 dizi de mantıksızlık arıyorsak ps -aux | grep user komutu ile sistem hackledi adam önce bunu konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 s01e10 sonrası teoriler Wellick'in de Elliot'ın alt karakteri çıkma olasılığı var mıdır sizce? 3 gün boyunca hafızasını kaybetme sebebi karakter değiştirme olabilir diye düşündüm. Bir de Wellick'in karısı İsveççe birşeyler sorup Elliot anlamayınca acılı bir ifade takındı, sanki hastalığını biliyor da kendine getirmeye çalıştı gibi geldi bana. Gerçi Elliot Ecorp'a gittiğinde kimse "Tyrell'in ne işi var lan burda" demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar