Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Robot (2015) - USA Network

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

E böyle olacağı en başından belliydi zaten? Adamın amacı ilk iki bölümde netleşti, diğerinin hayal olduğu da dikkat eden biri için 3. bölümde falan az çok belli oldu.

tersi olursa güzel olur diye bekliyorduk ama, mr. robotun gerçek olup, elliot'ın hayal olmasını.

Mesaj tarihi:

ne olacak

elliottla sarışın psycho birlikte çalışmayacak bence. sarışına ne gerek kaldı ki artık? dolayısıyla tek ihtimal mortal kombat ve popcorndan çıkan tabancayla son saniye hedşatı...

Mesaj tarihi:

silahlar falan

O silahla bi şekilde Elliot vurulacak gibi geliyor bana sonunda, hatta sezon finali öyle olacak heralde. Bi sonraki sezonda öldü mü kaldı mı diye bekletecekler.

Hatta olası bir tahminle Fight Club'ı abartıp intihar etmeye bile kalktırabilirler Elliot'u.

Mesaj tarihi:
Goering said:

Nigger_of_the_sand said:

Tyrell'in karısının hastanede anlattığı olay neydi ben anlamadım. 15 yaşındaydım vs diye.

tyrell karı

başka çocuğu olmuş, evlatlık vermiş. hiç unutmadım o günü fln diyo...

:D Şuna üşenmeden cevap verdiğin için ekstradan saygılarımı iletiyorum sana.
Mesaj tarihi:
adam aynı işi yapıyormuş öldürdüğü spikerle, çirkin esmer ve şişko diye kovup bıcır bıcır sarıyı almışlar. bu da işe iade davası falan açmış ondan sonra işe geri alınmayınca taramış bunları.
Mesaj tarihi:
Bazı mantıksızlıklar canımı sıktı,şimdi babası madem gerçek değil nasıl afronun boğazını sıkıp tehdit etmişti ? Madem hayaldi ona niye ayrı ve bağımsız sahneler atfettiler ?
Mesaj tarihi:
İşte paparnoz gibileri yüzünden insanın keyfi kaçıyor. Teşekkürler. Son bölümü izledikten sonra (ilk defa) buraya geldim benim için hava hoş ama spoiler'ı yiyen biri olmuştur. Tekrar teşekkürler papa.

Sezon Finali (s1b10) -->

Credits'ten sonra devam ediyor dizi. İzlemeyen açmasın.

Credits sonrası SPOILER

Sondaki White Rose ile olan sahnenin amacına anlam veremedim. Madenden söz açılınca daha büyük sıkıntılarımız var diyerek saldırı ve kayıp verilerden bahsediyordu ama bir yandan da Çin'deki işi halleden herif yanında oturuyor.

Bir diğer şey ise sorumlu kişiyi bildiğini ve her zamanki gibi ilgileneceklerini söyledi. Elliot'tan haberleri var ve bir şekilde ilaç falan mı veriyorlarmış zihnini bulandırmak için, bu mu? Angela'yı da o yüzden mi işe aldılar? Neden Bay Anderson Neden?

Mesaj tarihi:

s01e10 sonrası teoriler

Wellick'in de Elliot'ın alt karakteri çıkma olasılığı var mıdır sizce? 3 gün boyunca hafızasını kaybetme sebebi karakter değiştirme olabilir diye düşündüm. Bir de Wellick'in karısı İsveççe birşeyler sorup Elliot anlamayınca acılı bir ifade takındı, sanki hastalığını biliyor da kendine getirmeye çalıştı gibi geldi bana. Gerçi Elliot Ecorp'a gittiğinde kimse "Tyrell'in ne işi var lan burda" demedi.

• Yeni Oluştur...