Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Robot (2015) - USA Network

akirafes

Öne çıkan mesajlar

Goering said:

Nigger_of_the_sand said:

Tyrell'in karısının hastanede anlattığı olay neydi ben anlamadım. 15 yaşındaydım vs diye.

tyrell karı

başka çocuğu olmuş, evlatlık vermiş. hiç unutmadım o günü fln diyo...

:D Şuna üşenmeden cevap verdiğin için ekstradan saygılarımı iletiyorum sana.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte paparnoz gibileri yüzünden insanın keyfi kaçıyor. Teşekkürler. Son bölümü izledikten sonra (ilk defa) buraya geldim benim için hava hoş ama spoiler'ı yiyen biri olmuştur. Tekrar teşekkürler papa.

Sezon Finali (s1b10) -->

Credits'ten sonra devam ediyor dizi. İzlemeyen açmasın.

Credits sonrası SPOILER

Sondaki White Rose ile olan sahnenin amacına anlam veremedim. Madenden söz açılınca daha büyük sıkıntılarımız var diyerek saldırı ve kayıp verilerden bahsediyordu ama bir yandan da Çin'deki işi halleden herif yanında oturuyor.

Bir diğer şey ise sorumlu kişiyi bildiğini ve her zamanki gibi ilgileneceklerini söyledi. Elliot'tan haberleri var ve bir şekilde ilaç falan mı veriyorlarmış zihnini bulandırmak için, bu mu? Angela'yı da o yüzden mi işe aldılar? Neden Bay Anderson Neden?

Sosyal ağlarda paylaş

s01e10 sonrası teoriler

Wellick'in de Elliot'ın alt karakteri çıkma olasılığı var mıdır sizce? 3 gün boyunca hafızasını kaybetme sebebi karakter değiştirme olabilir diye düşündüm. Bir de Wellick'in karısı İsveççe birşeyler sorup Elliot anlamayınca acılı bir ifade takındı, sanki hastalığını biliyor da kendine getirmeye çalıştı gibi geldi bana. Gerçi Elliot Ecorp'a gittiğinde kimse "Tyrell'in ne işi var lan burda" demedi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...