fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Adamlar kaç milyon euro harcadılar bu sene, o kupayı kapalı kapılar arkasında vermişlerdir şimdiye. Eğer kupa alınmazsa bu sene uefayı olmadı ama fener fena çatırdar. Milyonlarca küs fenerliyi kabul etmez bence lig tv , tff
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 He yani aydinus gelse 4 sallayacak gs cunku. Oyle bi yaziyosunuz ki sanki iki takim da kafa kafaya da hakeme bakiyo sonuc.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Hakemleri sahaya inip bi dövmediği kalan bendim ... Yaw he he
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 hakemler sayesinde ligi 6. bitirdiniz hala hakem diye ağlıyorsunuz ya. mete de cücü'den sonra ligin en iyi hakemi. cücü avrupada yönettiği gibi ligde yönetemediği için mete en iyisi. siz tabi çizgiye basıyor diye kırmızı gören adamlara alıştınız şimdi ağzınıza bal çalınsın istiyorsunuz her defasında, olay taraflı yönetme değil, o kadar alışmışsınız ki kayrılmaya, adaletli yönetime bile ağlıyorsunuz. cry moar
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 applevodka ve hakem diye aratinca 17 sayfa sonuc cikiyor dsfs.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Asıl aglamak fiilinin varyantlarını arayacaksın heralde attıgı mesajların 50% sini falan olusturuyodur.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Sotto said: applevodka ve hakem diye aratinca 17 sayfa sonuc cikiyor dsfs. Ahahah. İnanmadım baktım hakkatten 17 sayfa. Her şey şu mesajla başlamış "Volkan arkadan bobo'nun kafasini patlatti topa yaklasmadi bile.. Karar:devam...Alex hakeme bi kafa atmadigi kaldi.. Karar:kart yok Kazım zaten cıkmakta olan topta İsmali arkadan itti adam kenardaki taslara düstü sakatlanıodu.. Karar:devam... Blica topu elle kesti karar:devam...Ayni alex ayni hareketi 2.ye yaptı karar:yine kart yok.. Rüştü degaj ile topu oyuna sokarken devid araya girip topu kesti hakem oyunu durdurdu karar:sarı kart yok.. ya hakem kural kitabini okumamıs.. yada cebinde fenerliler için kart yok...!!!"
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 bilmiyorum kaçını oluşturuyordur ama o kadar cok göz yaşı var ki, ağlamayın derken baya bir artıyordur o sayı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 applev0dka said: hayır bir de yazmısım postta 3-4 sene diye, sonra gelip sen de onaylamışsın. ama kıçından bir 20 yıl uydurmussun. sanki ben öyle bişey iddia ediyorum gibi. yine aynısı olacak işte. gs 2 senedir var ama yok total 6 puan, 2 sene daha olmayacak, SENELERCE taşınmış olacak lel. tatlı rüyalar şu 2 senede 6 puanı hangi rüyanda gördüğünü bi anlasak
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 2 senede aldığımız toplam puan işte. ŞL'de bu sene 5 puan aldık. Geçen sene 1 puan aldık. Toplam 6 ediyo ya.. Yalnız tam aynı dakikada mesaj atmışız apple ile. İçinde hakem kelimesi bulunan ilk mesajda o kadar ağlamış ki...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 toplanan uefa puanlarından bahsetmiyor muyduk yahu? şlde 5 puan da mı küçük görülüyormuş artık lol
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Haber doğru mu diye sorgulamıyorum bile, gayet olası: http://www.hurriyet.com.tr/iste-rodallega-gercegi-40108153
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 akhisar'dan forvet alacaz sanırım mecburuz sdfs niasse olmadı bunu mu alacaklar. necati gelsin hala oynuyorsa bari.
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 rodalegga ayarinda forvet yurtdisindan getirmek istesen 5-6m vereceksin her turlu. rodalegga olursa guzel olur. eren soylentileri var bir de ama somut bir sey duymadim. gecen hafta yazmistim engin bekdemir ve deniz kadah diye. bekdemir buyuk ihtimal biter. deniz kadah, eren ve rodalegga ya bagli
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 rodagella iyimidir bilmem de piyasadaki tüm beleş türklere saldırıyoruz fajsfhasf
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Rewendor said: Haber doğru mu diye sorgulamıyorum bile, gayet olası: http://www.hurriyet.com.tr/iste-rodallega-gercegi-40108153 akhtrabsaray. bursaner
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bence stoperini de alin douglao mu neydi. o kadar yattı kac mac vefa gosterin
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Seneye lokaldeyiz nasıl olsa. Hali ile Rodallega olur öyle 1,5 M'a filan alınacaksa.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Donk için de aynısını demiştik. "İyi oynuyo abi Kasımpaşa'da, ucuza idare eder, takımdaki dirençli ön libero kontenjanını tutar, zaten avrupada yokuz ikinci devre" demiştik. Ucuz etin yahnisini gördük sonra.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Yok ya Rodallega idare eder bakma Donk gelmeden belliydi.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Ucuz degildi ya 2.5m EUR bayilmadik mi Donk'a. Tarihin en kazik transferlerinden biri oldu + Denizli kazigi. Kimbilir ona kac para verdik. Ne kolay is anasini satiyim. Denizli gel bi bok yapma, ustune milyonlari al gec. Su futbolda verilen paralar, yazik.
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 yeni sezon basligi burada beyler. ugursuz geldi bu baslik. totem zamani https://forum.paticik.com/read.php?29,8412462
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Denizli mecvut durumda iyi bir hamleydi, tutmadı. O ekonomik koşullarda, o Avrupa'dan kopmuş, kötü ve yetersiz kadro, parasızlık, iç karışıklıklar döneminde zaten daha güçlü aday gelmezdi (daha iyisi gelebilir, ama o kadar güçlü cv sahibi gelmez). Evet çok kötü batırdı da, adamın geçmişine ve başarılarına bakınca gayet "toparlarsa bu toparlar" gibi duruyordu takımı, yönetimi o yüzden bu tercihten dolayı suçlayamıyorum ben.
Öne çıkan mesajlar