Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamlar kaç milyon euro harcadılar bu sene, o kupayı kapalı kapılar arkasında vermişlerdir şimdiye. Eğer kupa alınmazsa bu sene uefayı olmadı ama fener fena çatırdar. Milyonlarca küs fenerliyi kabul etmez bence lig tv , tff
Mesaj tarihi:
hakemler sayesinde ligi 6. bitirdiniz hala hakem diye ağlıyorsunuz ya.

mete de cücü'den sonra ligin en iyi hakemi.
cücü avrupada yönettiği gibi ligde yönetemediği için mete en iyisi.

siz tabi çizgiye basıyor diye kırmızı gören adamlara alıştınız şimdi ağzınıza bal çalınsın istiyorsunuz her defasında, olay taraflı yönetme değil, o kadar alışmışsınız ki kayrılmaya, adaletli yönetime bile ağlıyorsunuz.

cry moar
Mesaj tarihi:
Sotto said:

applevodka ve hakem diye aratinca 17 sayfa sonuc cikiyor dsfs.

Ahahah. İnanmadım baktım hakkatten 17 sayfa. Her şey şu mesajla başlamış

"Volkan arkadan bobo'nun kafasini patlatti topa yaklasmadi bile.. Karar:devam...Alex hakeme bi kafa atmadigi kaldi.. Karar:kart yok
Kazım zaten cıkmakta olan topta İsmali arkadan itti adam kenardaki taslara düstü sakatlanıodu.. Karar:devam... Blica topu elle kesti karar:devam...Ayni alex ayni hareketi 2.ye yaptı karar:yine kart yok.. Rüştü degaj ile topu oyuna sokarken devid araya girip topu kesti hakem oyunu durdurdu karar:sarı kart yok.. ya hakem kural kitabini okumamıs.. yada cebinde fenerliler için kart yok...!!!"
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

hayır bir de yazmısım postta 3-4 sene diye, sonra gelip sen de onaylamışsın.

ama kıçından bir 20 yıl uydurmussun. sanki ben öyle bişey iddia ediyorum gibi.

yine aynısı olacak işte.

gs 2 senedir var ama yok total 6 puan, 2 sene daha olmayacak, SENELERCE taşınmış olacak lel.

tatlı rüyalar

şu 2 senede 6 puanı hangi rüyanda gördüğünü bi anlasak
Mesaj tarihi:
2 senede aldığımız toplam puan işte. ŞL'de bu sene 5 puan aldık. Geçen sene 1 puan aldık. Toplam 6 ediyo ya..

Yalnız tam aynı dakikada mesaj atmışız apple ile. İçinde hakem kelimesi bulunan ilk mesajda o kadar ağlamış ki...
Mesaj tarihi:
rodalegga ayarinda forvet yurtdisindan getirmek istesen 5-6m vereceksin her turlu. rodalegga olursa guzel olur.

eren soylentileri var bir de ama somut bir sey duymadim.

gecen hafta yazmistim engin bekdemir ve deniz kadah diye. bekdemir buyuk ihtimal biter. deniz kadah, eren ve rodalegga ya bagli
Mesaj tarihi:
Donk için de aynısını demiştik.

"İyi oynuyo abi Kasımpaşa'da, ucuza idare eder, takımdaki dirençli ön libero kontenjanını tutar, zaten avrupada yokuz ikinci devre" demiştik. Ucuz etin yahnisini gördük sonra.
Mesaj tarihi:
Ucuz degildi ya 2.5m EUR bayilmadik mi Donk'a. Tarihin en kazik transferlerinden biri oldu + Denizli kazigi. Kimbilir ona kac para verdik.

Ne kolay is anasini satiyim. Denizli gel bi bok yapma, ustune milyonlari al gec.

Su futbolda verilen paralar, yazik.
Mesaj tarihi:
Denizli mecvut durumda iyi bir hamleydi, tutmadı. O ekonomik koşullarda, o Avrupa'dan kopmuş, kötü ve yetersiz kadro, parasızlık, iç karışıklıklar döneminde zaten daha güçlü aday gelmezdi (daha iyisi gelebilir, ama o kadar güçlü cv sahibi gelmez). Evet çok kötü batırdı da, adamın geçmişine ve başarılarına bakınca gayet "toparlarsa bu toparlar" gibi duruyordu takımı, yönetimi o yüzden bu tercihten dolayı suçlayamıyorum ben.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...