pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 are. adam zaten bitikti kafa olarak artık iyice dip yapmıştır psikolojisi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 art niyet soz konusu degildir sadece galatasaray camiasinin futbolcusu oldugu icin galatasaray basliginda o sekilde zikredilmistir.. hepimizin basi saolsun kalanlara sabir vefat edenlere allahtan rahmet dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 yazık la adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Başı sağolsun. Burda heralde en cok laf eden benimdir ama duyunca tanıdıgım birinin basına bisey gelmis gibi uzuldum. Teror ne abi biz burda o sarı bu penaltı mal mal konusuyoduk teror niye yani. Yazık ziyan orda kaybedilen butun insanlara allah rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Umut Bulut Haberi Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ile yöneticiler ve ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncularla birlikte maçı izleyen Kemal Bulut oğlunu son kez statta görmüş oldu. Baba Bulut maç sonunda ise Umut Bulut'un yanına inemedi ve çevresindekilere "Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da kalabalıktır, yoğundur ben eve gideyim" dedi. Galatasaraylı Umut Bulut'un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken ölüme gitti. Yüzüncüyıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için Kızılay'da açtığı oto kuaföründe vefat ettiği bildirildi. insan canının degersiz oldugu igrenc bir ulkede yasiyoruz malesef. birileri gücünü saglamlastirirken insanlarin hayatina ates düşüyor. babalar, anneler, evlatlar, dedeler, babaanneler, torunlar hayatlarını kaybediyor. umut bulut'un ve ülkemizin tekrardan başı sağolsun. 13 senede insanları kendi ülkelerini terketmeyi isteyecek hale getirenlerin de abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Allah rahmet eylesin, üzüldüm. kolay koaly toparlanamazda. çok zor bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bölüme 6 saattir tek mesaj atılmamış. Kimsenin futbol konuşacak hali kalmamış doğal olarak. Burada şampiyonluk yarışını, skorları, tartışmalı pozisyonları, transferleri, kadroları tartışmamız gerekirken bu bölümde bile katliam, ölüm konuşuyoruz. Ülkenin çivisi çıktı. Gerçekten boğazı düğümleniyor insanın. Yazık, insanın bununla başetmesi çok zor. Hastalık olsa, yaşlılık olsa ne kadar üzülsen de "ömrü bu kadarmış" dersin en azından. Böyle bir katliamla ayrılınca onu bile diyemiyor insan. Öyle bir çaresizlik. Bir de dikkat ettim, söylemeden edemeyeceğim. Yeni/eski takım arkadaşlarına bakıyorum da, baş sağlığı dilemenin yanısıra her biri Umut'un ne kadar düzgün iyi insan olduğundan bahsetmiş. Gerçekten bunu düşünmesen araya sıkıştırıp söylemezsin, 1-2 tanesi söylese hepsi söylemez. Futbolda başarısız olabilir, istediğimiz seviyede olmayabilir, çok tepki de çekmiş olabilir, ama gerçekten düzgün bir insan demek ki Umut da. En azından babası böyle iyi anılan, düzgün bir evlat yetiştirmenin gururuyla hayata gözlerini yummuş rahatlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 twitter'da falan umut'un kaçırdığı gollerle ve babasıyla ilgili iğrenç şakalar yapılmış, umarım burada onlara benzeyen, onlara düşünen insanlar yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ben hiç görmedim ya. öyle aptal şeyleri rt yapacak salaklar olmadığı için etrafımda sevindim. 2 fazla beğeni alıcam diye vicdansızlaşmanın anlamı yok. gerçi tv'ye cıktı diye patlama yerinden kameraya el sallayan amcayı gördüm. face'e girmem böyle olaylardan sonra aptal aptal yazan tipler oldugu icin. dün dayanamadım bi girdim, o tipler bile yazamamış bişeyler artık üst üste patlayan bombalar sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 benim de twitter hesabım yok ama ekşi'de veya başka bi sitede bi yerde gördüm, hiç buraya linkini falan da atmıyorum. neyse anlamışsınızdır zaten ne bok olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 lan ya... bişi diyecem diyemedim cenazeye gidiyorlarmış. adam gerçek bir dilenci olmuş. http://s11.postimg.org/f9k1yybs3/1236816_10153773071648859_729460946948876356_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ben bu resmi ilk gördüğümde şapkayı takke sandım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Bizimkiler sezon sonu yeni sözleşme teklif edeceklermiş Hamite. Uygun bi fiyatta anlaşabilirlerse. Minimum 2m€ teklif eder bizim öküzler. O da minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Ya şuna yine sözleşme teklif ederlerse yazıklar olsun. Küme düşsün bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 o kadar salak değillerdir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 çekme o karıyın amuğa koyim çekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Abi cidden ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Hamit olayı heralde yalandır, o kadarını yapmazlar. Bu arada Bülent Korkmaz'la anlaşmışız 1,5 sene için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hamit iyileşse de takıma zaten faydalı olamaz şu saatten sonra. geçmişte bülent korkmaz bi sefer daha gelmişti takımın başına başarılı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 kim gelirse gelsin başarı aranmıyor ki. biri gelsin yeter ki diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hocam biri gelsin diye bakılıyorda her maç 2 3 gol yiyen td'de istenmez. td niye var. takımı toparlasın maça çıksın olabildiğince başarılı sonuç alsın diye var. yoksa takımın başına yılmaz vuralıda getirirsin olay sadece takımın başında biri olsun değil. bu arada 1.5 senelik sözleşme bence yanlış. sezon sonuna kadar imzalayacaklardı alınan sonuçlara göre devam yada tamam diyeceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 O 1,5 sene zaten sezon sonu devam karari verilirse o sekilde. Sadece sezon sonuna kadar kesin anlasma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 dün gece bülent korkmaz kabul etmedi haberi cıktı, noldu son durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısında alınan karara göre, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı 2015-2016 sezonunun sonuna kadar, kulübümüzde görev yapan Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ile sahaya çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar