Editor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bu mesaj silmelerle ilgili iki laf etmek istiyorum. burda derail, troll, lokomotiflerle ilgili her türlü muhabbet, hayvan hakları ve kadına karşı şiddet karşıtı eylemler hep serbest bildiğiniz üzere. birbirinize dadanmazsanız ellemiyoruz da, zaten xaenin arkadaşımız ile ilgili fikirlerini sevgili aquila çenesini tutamayıp söyler birazdan aptal o falan diye. her neyse. ben ilk mod olduğumda ki beni de sam gibi yönetim mod yaptı, baya despot show takılıyordum burda. karı kız muhabbeti çok yapıyordunuz o aralar (ben hiç yapmadığımdan kendimi hariç tutuyorum, yoksa sizden bir farkım olduğundan değil), ben de aşırı dinci olduğum için sinir oluyordum. aptesimi patlatıyordunuz karı fotoğraflarıyla, siliyordum o nedenle. hadi o tamamdı sildik ettik banlayın bunları dedik adminlere bilmem ne. en ufak küfürlü mesajı da siliyorduk direkt. daha doğrusu siliyordum, kaan yoktu daha. bam güm sildim hep kurallara aykırı mesajları. troll serbestti zaten, onlar hariçti. ama başkasına sarıldı mı komple sil banla diye gidiyordu. ha nereye vardım bunu yaparak? habire uğraşıyordum sil sil milleti mesajla uyar çocuk gibi azarla seninle akran adamları saçma sapan (ki ne üzerime vazife ne de öyle bir isteğim var), e siklenmiyordu haliyle. ben olsam ben de sallamam yani. bir ara da xaenin geldi mod oldu yanıma, ona da yönetim teklif götürdü (caddebostanda içerken zegnayı arayıp tehdit ettik). sonra gevşettik, aga öyle yapmayalım çünkü bu diyip geçecek şekilde uyardık, ufak ufak küfrü tolere eder olduk. yukarıyla da tartıştık ettik, fikirler değişti karşılıklı. ha ne oldu sonuçta? seneler aldı bu belki, 5 seneyi geçti moderatörüm. ben aylardır buraya bakmayabiliyorum arada sırada artık. günde 20 şikayet gelen bölümden şikayet gelmiyor BAYA süredir doğru dürüst. orda burda ya bu aslında silinir diyebilirsiniz birkaç mesaja, ama BÜTÜN bu tarz mesajları şikayet eden üyeler bile duruldu zamanla. gevşetmek işe yaradı uzun lafın kısası. ama bu yöntem sadece burada tutacak bir yöntem diğer yandan, bunu atıyorum futbola yapsalar muhtemelen millet afedersiniz birbirine kerkinir muhtemelen. pc'de de tahminimce mega geyik olur, gereğinden bir tık fazla olur yani bence. o nedenle buraya yapılanın oraya tutmayabileceğini düşünmekteyim şahsen. ama "sıkmanın" hiçbir faydasının da olmayacağı açık, ki sam de fark etti bunu gördüğüm kadarıyla. bu başlığı kitlemiyorum şu an, normalde kitlemem gerekiyor çünkü troll serbest ama linç değil :) ancak lince bağlamamışsınız daha gördüğüm kadarıyla, sam de bakıyor ediyor hem. burayı ateşkes bölgesi olarak kullanabilirsiniz bu açıdan şimdilik. aşırı dinci değilim bu arada lan şaka yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 çok bilgilendirici bir wot olmuş, postu tek başına sticky yapmalısın hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 shitstorm of 2015 ödülüne adayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Herkes benim gibi 10 numara mod olamiyor cocuklar gitmeyin ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 tek bı adama yuklenılmesını dogru bulmuorm mahallede olan linc kulturu de burada anlasılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 linç kültürü diyor adam ya okumamış bile topiği ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Fransuxa said: ya şimdi şükrü size sempatik gelebilir bazı konuşmaları ama eğlencenin faşosuda odur şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. private forumda meme yok. şuna %100 katılıyorum. memeyi geçtim dekolte bile göremıyoruz ya.. biraz da şükrü'yü linç edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hanım fotolarını şikayet edenler burda diye name&shame topiği açtıydı aquila zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Formdaki 14 AKP'liden biri aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Hanim fotolarini kim sikayet ediyor ? Dusundurmeyin garip garip adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bende ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sana noluo kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ozur dilerim :( http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/789/642/c17.jpg GRAMMATIK MACHT FREI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 o de ayrı yazılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 lan başlatmayın hanım fotolarına, başka başlıkta yapın derail etmeyin. demokratik taleplerimizi sunuyoruz burda http://media-cdn.t24.com.tr/media/stories/2013/06/page_basbakan-dondu-medyanin-cani-feda_635137442.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 burasi cok iyiymis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Napolyonn said: Editor said: Lan niye saygı duyacam filan diyenler var ? nekadar Görgüsüzler bunlar ya MOD filan olmasına gerek yok burda her bireye saygı duyulması gerekir. bir community iseniz community gibi davranın aga sokak serserisi gibi değil! ada satın aldım,10bin liralık gpu satın aldım,borsada milyon dolar para kaybettim,mankenlerle yatıyorum gibi yalanlar söyleyen,paticik e ve üyelerin sitelerine saldırılar yapan bir kişinin saygıdan bahsetmesi komiktir. Ben kaçırmışım ya adam bunları söyledi mi gerçekten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Adam 2015 yılında cümle içinde SUX kullanıyor, siz ada satın aldım demesine tutuluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Yine kaçırmışım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Sorieno said: Adam 2015 yılında cümle içinde SUX kullanıyor, siz ada satın aldım demesine tutuluyorsunuz., benim nickim sux la :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 bütün yazılanları okudum, sam sen haksızsın jübile bu lafları benden belledin f04 konusunu elledin f04 isyan edince nohut gibi terledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 fo4 nasıl isyan ediyor ya, olmamış. isyan edecek olsa bana etmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar