Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://t24.com.tr/haber/erdoganin-elestirdigi-4g-ihalesi-3-ay-ertelendi,296731 Sağol uzun adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 3g bile fazla bu millete uzun adam zaten sims oynar gibi oynuyo ülkeyle, canı ne isterse, kafası ne eserse onu yapıp konuşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 telefon alırken 4g desteklesin diye bakmıştım. destekliyor ve ben gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ben bunu turk telekom'un shit tier interneti icin yaptıgına inaniyorum. Fahiş fiyatla dandirik internete devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ben sevindim.umarim hic gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ne istionuz ulke copluk mu olsun istionuz la Capulcusuniuz ya seversiniZ copu pisligu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 5g gelicek 4-5 seneye onu bekliyoruz :) Hatta neden 6G'yi beklemeyelim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 eh 5g dediği zaman belliydi niyeti. 4g'ye hazır olmayanlar var, onları beklicez. sonra da adamların dandik geliştirdikleri, aceleyle hazırladıkları şeylerle uğraşıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 4G ile bir operatör lisansı daha çıkacaktı onun kim olacağı netleşmedi herhalde veya eski operatörler taş koyuyordur yeni gelecek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sayın c.başkanı malum meblağları yeterli bulmadığı için ihaleye gireceklere ek süre vermişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 şimdi bana biri anlattı ne kadar dogru bilmiyorum 4g'nin 3g'Den farkı hızlı olması dışında çok daha az altyapı yatırımıyla düzgün işliyebilmesiymiş özellike sinyalin zayıf oldugu dağbaşı,köy,mezra tarzı yerlerde sağlıklı çalışıyormuş ama 5g 4ün aksine kapsamlı bir altyapı değişikliğine ihtiyaç duyuyormuş o yüzden bu adam 5g'yi tercih ediyor,altyapı ihalelerinide yandaşa peşkeşliyecek ne kadar dogru bilemiyıorum bilen aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ne kadar doğru biliyo musun? hem 4ü hem 5i peşkeş çekme imkanın varken niye sırf 5i çekmek için bu kadar alengire girsin :) onun sıkıntıları başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 peşkeş çekceği geç kalmıştır, onu bekliyodur adama kalsa 4.5 bile çıkarır, ayrı ihale, ayrı fırsatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 4g fln tr'e gereksiz müstahakız oylar AKP'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Abi 4g gelse nolucak, milletin kullandığı telefonların %80'i LTE yani 4g desteklemiyor. Çoğu telefonun x modeli ve x lte olarak ayrıca farklı modeli var amerika / japonya vs gibi ülkeler için. bize paso x modelini verdiler. son çıkan telefonlarda default geliyo sadece 4g. isterse 14g gelsin, kullanamadıktan sonra totomuza mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 JrStorMesT said: Abi 4g gelse nolucak, milletin kullandığı telefonların %80'i LTE yani 4g desteklemiyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ertelendi olcak başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bir an önce gelsinde, geldikten 3-5 sene sonra kullanılır olmaya başlıyor anca zaten o zamana kadar teller değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 DoGMeaT said: şimdi bana biri anlattı ne kadar dogru bilmiyorum 4g'nin 3g'Den farkı hızlı olması dışında çok daha az altyapı yatırımıyla düzgün işliyebilmesiymiş özellike sinyalin zayıf oldugu dağbaşı,köy,mezra tarzı yerlerde sağlıklı çalışıyormuş ama 5g 4ün aksine kapsamlı bir altyapı değişikliğine ihtiyaç duyuyormuş o yüzden bu adam 5g'yi tercih ediyor,altyapı ihalelerinide yandaşa peşkeşliyecek ne kadar dogru bilemiyıorum bilen aydınlatsın serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 asdasdasda hiç altyapı ihtiyacı yok abi, takıyorsun fişi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 JrStorMesT said: Abi 4g gelse nolucak, milletin kullandığı telefonların %80'i LTE yani 4g desteklemiyor. http://assets.liverpoolfc.com/forumscdn/images/icons/facepalm2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Mubah bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ben o kolay dinlenebiliyor zor dinleniyor hikayesini begenmistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ertelendı yaw. gelicekte neden ertelediler bilmiorm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bu arada millet daha 1 g noktasini bulamazken 4 g 5 g... luks seyler bunlar bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar