bliksem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mayhem said: bence en iyi stoperimizi sattık yahu abi sen çekilişten falan ayarlarsın beşiktaş'a bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Esnaf said: bu ersan a adanaspor dayken biz daha iyi teklif yapmıştıkta adam kabul etmeyip çok daha düşük fiyata beşiktaşa gitmişti.şimdi tam takımın vazgeçilmezi olmuşken gitti adam helede avrupa şampiyonası öncesi.nasıl para verdilerse artık 3 yıl 10 milyon euro veriyorlarmış. Bizim 7 milyon euro da peşin olarak ödenecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Ersan'ı 7 milyon euro ya satmak büyük başarı tosic'i de stoper bölgesinde oynatabileceğine güvenerek gönül rahatlığı ile satıldı sanırım. Ancak ben fm de bile en az 4 stoper bulundururum takımımda şampiyonluk için oynayan bir takım bu ve senelerdir sakatlık problemi yaşanıyor inşallah bu sene öyle saçma bir durum yaşamadan bitiririz sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Hacı 4 stoper var işte, Tosic'te stoper. sol bek oynatıldığında bakılmasın, adamın orjini stoper ve TR'ye gelene kadar da full sol stoper oynamış adam. Al finalindeki Werder de bile sol stoper yedeğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Yine de Necip daha iyi oynar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Çok güzel veda mesajı yayınlamış :) "2010 yılında, 23 yaşında genç bir futbolcu olarak geldim Beşiktaş'a. Çok büyük isimlerle aynı formayı giyme şansına sahip oldum. Çok güzel ve özel anlar, anılar yaşadım. İki kez zor sakatlık dönemi geçirdim. Her defasında da, en zor anlarımda, hayatımın sonuna kadar çok büyük sevgi ve minnetle hatırlayacağım destekler gördüm. Kulübüm, takım arkadaşlarım, tüm kulüp çalışanları ve taraftarlarımız... Herkese burada geçirdiğim 6 güzel senede bana kattıkları ve üzerimdeki emekleri için teşekkür ederim. Her zaman "vefa" gördüğüm kulübüm için "feda" düşünmeme bile gerek olmayan bir durum oldu. Şanlı Beşiktaş tarihine Ersan Adem Gülüm adını yazdırıp, güzel anılarınızda yer alabildiysem ne mutlu bana! Hayat bir gün belki yollarımızı tekrar birleştirir. O zamana kadar hakkınızı helal edin. Sevgi ve saygılarımla Ersan Adem Gülüm." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Helal olsun kalsaydı senol gunes ile bir tık daha seviye atlardı ama verilen para ortada aynı zamanda besiktasa da para kazandırdı hakketen direndi kazandı :D yolu acık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 senede 3m euro kazanacak abi adam. ne kalması ya? ersan adem gülüm 3m euro alacak.. 3 milyo euro ÜÇ MİLYON AVRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Sezon sonu sosa'yı da 15-20m euroya yollarız çin'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 çin devlet başkanı kafayı yemiş 50bin futbol okulu açılmış. ve ingiltere liginden sonra en çok yatırım yapan ligmiş dünyada. ve en kısa zamanda dünya da izlenen ilgi duyulan ikinci lig olma isteyi varmış adamlarda bu ara transfer döneminde ondan böyle paralar yatırmışlar hep futbolculara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 adamın hedefi çin ile dünya kupası kazanmak zaten. dünya kupası düzenlemeyi de istiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 valla satsınlar sosayı da sene sonu.Ersanınki bug olmus adam avustralyalı diye o kadar para etti sanırım. Ben eskiden avusturyalı zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 mehmet demirkol daha fazla eder dedi ersan için ne bugu atınç oynamadan 5e sattık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 sene başı olsa ersan 7ye gidiyor deseler insanlar zil takıp oynardı da, ilk yarı performansından sonra 7yi az bulanlar olması da doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 şimdide renkliler ağlıyor hocam kara para aklıyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Aziz'in Araplara Sow'u satmasıyla, Ersan'ın Çinliler'e satılması arasında alaaaka yok. Allaşkına Sow'un kontratında bile bi bokluk olduğu belliydi. Tey tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Ahaa Beşiktaş Çince Twitter ve site açacakmış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 kupa maçı olimpiyat stadında 21.15'te şu stada kış günü güneş battıktan sonra maç vermelerine bir türlü anlam veremiyorum. Sivas'ta kışın gece maçı yapmak gibi saçma bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Aceace said: Aziz'in Araplara Sow'u satmasıyla, Ersan'ın Çinliler'e satılması arasında alaaaka yok. Allaşkına Sow'un kontratında bile bi bokluk olduğu belliydi. Tey tey tey. Doğru kontrat yapmışlar işte terslik nerde? 4 senelik kontrat son sene azalarak gidiyor.tabi biz 28 lik adamların sözleşme bitimine 2 senesi varken zam yaparak 5 yıllık kontrat yapmaya alışık olduğumuz için ters geliyor. ha bu arada o sattı bu satamadı olayına gelince futbolcuyu menajer satar, aziz yada orman çok iyi tüccar diye o paralar kazanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 hiç mi yok yahu ormanın azizin transferlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Aceace said: Aziz'in Araplara Sow'u satmasıyla, Ersan'ın Çinliler'e satılması arasında alaaaka yok. Allaşkına Sow'un kontratında bile bi bokluk olduğu belliydi. Tey tey tey. ama halkımız naptı? bu büyük oyunu gördü ve bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 @Llama tok satıcıyı oynadılar bu kadar, çin ve daha evvel arap klüpleri manyak ötesi para harcadılar diye bizde sanıyoruz çok iyi sattılar ne de güzel sattılar falan.. Ya Ersan'ı Çin'den başka( belki hindistan) nereye satabilirsin o paraya? ya da Sow u 17'ye hangi ülke alır? 3 gollük performans senesinden sonra kim Emenike'yi 2.5m bedelle kiralar. Kriz zamanı eğrisi doğrusuna denk geldi sattılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 güzel satış oldu hatta 15 filan veren varsa sosa'yı da satalım hazır tolgay veli filanda iyileşmişken güzel para kazanmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 http://bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr/ yine güzel iş çıkarmış vodafone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Tyrion said: Aceace said: Aziz'in Araplara Sow'u satmasıyla, Ersan'ın Çinliler'e satılması arasında alaaaka yok. Allaşkına Sow'un kontratında bile bi bokluk olduğu belliydi. Tey tey tey. Doğru kontrat yapmışlar işte terslik nerde? 4 senelik kontrat son sene azalarak gidiyor.tabi biz 28 lik adamların sözleşme bitimine 2 senesi varken zam yaparak 5 yıllık kontrat yapmaya alışık olduğumuz için ters geliyor. ha bu arada o sattı bu satamadı olayına gelince futbolcuyu menajer satar, aziz yada orman çok iyi tüccar diye o paralar kazanılmıyor. Rica ediyorum. İşin gücün yoksa bana bir tane, kontratının son senesinde %50 indirim yapılmış oyuncu göster. Ama bu %50 kontrat devam ederken oyuncudan indirim istenerek değil, ilk günden belli olan bir madde şeklinde olsun. Bak Sow'un en fazla para kazanacağı 28 yaş civarı örnek istemiyorum. Genel olsun. Meşgul bir insansındır, uğraşamam de anlarım. Ama işin gücün yoksa ara bul. Ben de aydınlanayım. Sow ilk geldiği gün belliydi işin içinde bir iş olduğu. Beşiktaş konusunu da piç ettik pardon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar